Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

Perfectionist για το τέλειο δέρμα!

Το τέλειο δέρμα δεν είναι ουτοπία και οι κούρες για την επίτευξή του δεν περιορίζονται πλέον μόνο στο χειμώνα!

Στα Element αναζητήσαμε και βρήκαμε την τέλεια θεραπεία για επιδερμίδα πραγματικά αλαβάστρινη, που λάμπει από μέσα: είναι η Perfectionist, από την Beauty Spa!

Σε ποιες περιπτώσεις συνίσταται η Perfectionist;
Καφέ κηλίδες, φακίδες γήρανσης, δυσχρωμίες, θαμπή επιδερμίδα, διευρυμένοι πόροι, τάση για κοκκίνισμα και ερεθισμό... βρήκαν το δάσκαλό τους! Από την πρώτη εφαρμογή διακρίνουμε διαφορά στη όψη της επιδερμίδας χάρη στα δραστικά συστατικά αυτής της κούρας!

Πως γίνεται η εφαρμογή;
Η χαρά της αγγελικής όψης του δέρματος ξεκινά με μία προετοιμασία ανανέωσης του δέρματος με ειδικά απολεπιστικά scrub λείανσης, τα οποία περιέχουν ελαφρόπετρα και άργιλο.
Αμέσως μετά επιτυγχάνουμε τη ρύθμιση της παραγωγής της μελανίνης με ένα αποκλειστικό προϊόν της Cosmoproject που λέγεται Whitening Blend που περιέχει:
  • Resorcinol και bisabolol, μείγμα γνωστό και ως SymWhite® Plus το οποίο σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες μειώνει την παραγωγή της μελανίνης κι επομένως καταπολέμα τις μελαχρώσεις (πανάδες). Επιπλέον, αναστέλλει τη λειτουργία των παραγόντων φλόγωσης (IL1a και TNFa) οι οποίοι μπορεί να προκαλέσουν αντιδραστική υπερμελάχρωση.
  • Hoya Lacunosa, ένα προστατευόμενο φυτό που παραδοσιακά χρησιμοποιείται ως καταπραϋντικό και περιέχει τερπένια, φλαβονοειδή και φυτοστερόλες σε συνδυασμό που εξασφαλίζει αντιφλεγμονώδη δράση. Επιπλέον το φυτό αυτό περιέχει φωτοδιαθλαστές που χαρίζουν αγγελική όψη στην επιδερμίδα, χρησιμοποιώντας το φως του ήλιου υπέρ μας! H Hoya Lacunosa της θεραπείας Perfectionist καλλιεργείται σε φάρμες της Ταϋλάνδης, με σύστημα απόλυτης ιχνηλασιμότητας που εξασφαλίζει την προστασία της βιοποικιλότητας και τη βιωσιμότητα του φυτού.
  • Εκχύλισμα Γλυκόριζας: πλούσιο σε γλυκυρριζικό οξύ, το εκχύλισμα αυτό είναι γνωστό για τις αντιφλεγμονώδεις και λευκαντικές του ιδιότητες. Το γλυκυρριζικό οξύ είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι μπλοκάρει στην αρχική φάση τα ένζυμα που βοηθούν στη σύνθεση της μελανίνης κι επομένως μειώνει ενεργά την παρουσία της στο δέρμα.
  • Φωτοδιαθλαστές: η blur tecnology χρησιμοποιείται κατά κόρον στην κοσμετολογία με σκοπό να χρησιμοποιήσει το φως του ήλιου υπέρ μας. Χαρίζει αγγελική όψη κάνοντας την επιδερμίδα να λάμπει από μέσα χάρη στα συστατικά που προκαλούν πολλαπλή διάθλαση του φωτός.
Η Perfectionist είναι μία ευχάριστη θεραπεία που περιλαμβάνει lotion και porcelain masks, ενώ τελειώνει με την The Blur, την κρέμα τελειοποίησης του αποτελέσματος.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την εφαρμογή και το αποτέλεσμα της θεραπείας στο τέλος!
Είναι μόνιμο το αποτέλεσμα;
Το αποτέλεσμα φαίνεται από την πρώτη εφαρμογή. Χρειάζεται όμως σίγουρα περισσότερες από μία θεραπείες για να παγιωθεί, σε αντίθεση με την Spot Eraser που είναι μία πιο επεμβατική θεραπεία και έχει μόνιμο αποτέλεσμα με μία μόνο εφαρμογή.

Απολαύστε την Perfectionist στα Element, τόσο σαν μεμονωμένη θεραπεία, όσο και σε mini πρόγραμμα με βαθύ καθαρισμό. Δες εδώ!

Η Perfectionist είναι απόλυτα ασφαλής για εφαρμογή τόσο το χειμώνα, όσο και το καλοκαίρι!

Η Perfectionist μπορεί να συνδυαστεί και με συνεχόμενη θεραπεία στο σπίτι με προϊόντα που περιέχουν τα ίδια δραστικά συστατικά. Ζήτησε προσφορά στις αισθητικούς μας.

Κλείσε άμεσα ραντεβού online χωρίς προπληρωμή, πατώντας εδώ!

Για οποιαδήποτε απορία για τις θεραπείες Element,
επικοινωνήστε μαζί μας στο 2811 11 8101.
Όταν πρόκειται για εμάς...
...ενημερωθείτε από εμάς!

Element Overwhelming Beauty

Λεωφ. Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος
71304, Ηράκλειο
Τηλ. 2811118101

www.goelement.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου