Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

To Apilus xCell στα Element! (οριστική αποτρίχωση)


Η μόνιμη αποτρίχωση στα Element αλλάζει επίπεδο!

Η Apilus αποτρίχωση θεωρείται η καλύτερη μέθοδος αποτρίχωσης στον κόσμο σύμφωνα με όλους τους αισθητικούς, με την κατασκευάστρια εταιρία Dectro International να έχει διαθέσει δεκάδες χιλιάδες μοντέλα στις 5 ηπείρους. Επιπλέον, είναι η μοναδική που σε παγκόσμιο επίπεδο χαρακτηρίζεται όχι απλά μόνιμη, αλλά οριστική αποτρίχωση.

Το Apilus xCell είναι το τελευταίο μοντέλο της σειράς Apilus
και το μοναδικό σε όλη την Κρήτη.

Τα Apilus μηχανήματα που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά
έχουν συχνότητες 5 ΜHz ή 13,65 MHz.


Το Apilus xCell δουλεύει στα 27,12 MHz
έχοντας διπλάσια δύναμη από τα προηγούμενα μοντέλα
και πενταπλάσια από τα παλαιότερα!

Καλύτερο κι από το laser;
Ναι, καλύτερο ακόμη κι απ'το καλύτερο laser, με 100% επιτυχία τόσο στην απώλεια της τριχοφυΐας όσο και στη μονιμότητα του αποτελέσματος, το Apilus xCell χρησιμοποιεί την πιο εξελιγμένη τεχνολογία μόνιμης αποτρίχωσης! Δες το βίντεο παρουσίασης:
Που εφαρμόζεται;
H Apilus xCell αποτρίχωση μπορεί να εφαρμοστεί σε όλο το σώμα με την τεχνική τρίχα-τρίχα εξαλείφοντας σταδιακά το 100% της τριχοφυΐας, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι οριστικό! Η Apilus xCell αποτρίχωση είναι ιδανική για το πρόσωπο: αν έχεις κάνει laser αλεξανδρίτη και η τριχοφυΐα σου στο πρόσωπο επιμένει ακόμη, η Apilus xCell αποτρίχωση θα σε βοηθήσει να τελειώσεις οριστικά και μόνιμα με το πρόβλημα! Ενδείκνυται όμως και σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος έχουμε ενοχλητική τριχοφυΐα. Οι αισθητικοί των Element είναι οι πιο κατάλληλοι άνθρωποι για να μας καθοδηγήσουν στη καλύτερη για εμάς μέθοδο αποτρίχωσης.

Τι τεχνολογία χρησιμοποιεί η Apilus xCell αποτρίχωση;
Η τεχνολογία Apilus xCell συνδυάζει τη θερμοηλεκτρόλυση με ηλεκτρομαγνητικούς παλμούς υψηλής συχνότητας. Με τον τρόπο αυτό η εφαρμογή έχει ελάχιστη ενόχληση και πολύ καλύτερο και γρηγορότερο αποτέλεσμα*!
(*σε σχέση με την κλασσική θερμοηλεκτρόλυση)

Πονάει;
Η τεχνική Apilus xCell έχει ελάχιστη ενόχληση σε σχέση με την κλασσική ριζική αποτρίχωση με θερμοηλεκτρόλυση και πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Επιπλέον, η λεπτή τριχοειδής ακίδα που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία δεν "τρυπά" το δέρμα αλλά εισέρχεται στο θύλακα της τρίχας χωρίς να τον τραυματίζει.

Είναι ασφαλής η Apilus xCell αποτρίχωση;
Όλα τα προγράμματα Apilus xCell είναι ηλεκτρονικά ελεγχόμενα με αποτέλεσμα να είναι 100% ασφαλή.

Μπορώ να κάνω Apilus xCell αποτρίχωση το καλοκαίρι;
Άφοβα. Δεν υπάρχει καμία αντένδειξη μιας και η Apilus xCell αποτρίχωση δρα εσωτερικά στον θύλακα της τρίχας και δεν έχει καμία σχέση με την επιφάνεια του δέρματος.

Κοστίζει πολύ;
Η Apilus xCell αποτρίχωση στα Element έχει προστατευόμενη τιμή, όπως και όλες οι αποτριχώσεις. Η τιμή της ριζικής αποτρίχωσης σήμερα στα Element είναι 1,25€ το λεπτό και θα παραμείνει η ίδια και για την Apilus xCell αποτρίχωση. Σημειώνουμε ότι στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων η συνεδρία δεν ξεπερνά τα 10 λεπτά! (12,50€ συνολικό κόστος!)

Πότε ξεκινούν οι εφαρμογές Apilus xCell στα Element;
Από τις 20 Απριλίου 2018, μπορείτε να κλείνετε τα ραντεβού σας για Apilus αποτρίχωση!

Για οποιαδήποτε απορία για τις θεραπείες Element,
επικοινωνήστε μαζί μας στο 2811 11 8101.
Όταν πρόκειται για εμάς...
...ενημερωθείτε από εμάς!
Κατέβασε την εφαρμογή μας
στο Android κινητό σου ή στο iPhone σου!
Element Overwhelming Beauty

Για πληροφορίες και ραντεβού καλείτε το 2811 118101.

Element Overwhelming Beauty
Λεωφ. Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος
71304, Ηράκλειο
Τηλ. 2811118101

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου