Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

To Lipo HIFU στα Element!


Ανακάλυψε το τελευταίο μοντέλο HIFU στα Element,
και δώσε ριζική λύση στο τοπικό πάχος.

Τι είναι το HIFU;
Πρόκειται για τεχνολογία υψηλής έντασης εστιασμένων υπερήχων οι οποίοι καταστρέφουν με χειρουργική ακρίβεια τα λιποκύτταρα, απελευθερώνοντας το περιεχόμενό τους στην κυκλοφορία.

Γιατί HIFU;
Ενώ όλες οι μέθοδοι πλησιάζουν το λιποκύτταρο κατά προσέγγιση και "ελπίζουν" να το καταστρέψουν, η τεχνολογία HIFU χτυπά με απόλυτη ακρίβεια, γραμμικά και σε συγκεκριμένο βάθος. Η περιοχή που πλήττεται υπερθερμαίνεται μέχρι και τους 80°C, οπότε τα λιποκύτταρα καταστρέφονται ολοσχερώς και το περιεχόμενό τους τίθεται στη διάθεση των μηχανισμών καύσης, αφού περνά στην κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου.

Η εφαρμογή:
Η εφαρμογή Lipo HIFU είναι σχετικά άνετη, χωρίς ενοχλήσεις και τα αποτελέσματά της είναι εξαιρετικά, αν αναλογιστεί κανείς το γεγονός ότι δεν είναι επ'ουδενί επεμβατική. Η αίσθηση του επισκέπτη είναι "ελαφρά θερμικά τσιμπήματα στις περιοχές του λίπους".

Η ασφάλεια της εφαρμογής είναι εγγυημένη, αφού οι απόλυτα εστιασμένοι υπέρηχοι υψηλής έντασης του LipoHIFU καταστρέφουν μόνο τα λιποκύτταρα αφήνοντας ανέπαφους τους γύρω ιστούς. Επιπλέον το προσωπικό του Element είναι άριστα εκπαιδευμένο και θα σας ενημερώσει για τις πιθανές αντενδείξεις.

Πόσες συνεδρίες θα χρειαστώ;
Μέχρι 3 συνεδρίες.

Τι λένε οι έρευνες:
"Still in its infancy, HIFU has great potential for noninvasive body sculpting by targeting focal “problem areas”, with the added benefit of skin tightening. Treatments take less than an hour with minimal downtime or adverse effects. Results are noticeable after a single treatment. HIFU is a promising new modality that we have only begun to start exploring."
"Παρά την σχετικά πρόσφατη χρήση, η τεχνολογία HIFU είναι πολλά υποσχόμενη ως προς την απώλεια τοπικού πάχους με επιπλέον αποτέλεσμα τη σύσφιξη της επιδερμίδας. Έχει να παρουσιάσει αξιοπρόσεκτα αποτελέσματα, ακόμη και από την πρώτη εφαρμογή."

Αυτές είναι μερικές από τις φράσεις που χρησιμοποιούν οι περισσότερες ιατρικές έρευνες για την HIFU αντιμετώπιση του τοπικού πάχους. Μπορούμε λοιπόν να είμαστε σίγουροι ότι η HIFU τεχνολογία είναι απόλυτα ασφαλής, δοκιμασμένη και αποτελεσματική.
Από κέντρο που χρησιμοποιεί το LipoHIFU. Αποτέλεσμα 20 μέρες μετά την 1η συνεδρία.
Επιπλέον, το LipoHIFU των Element διαθέτει όλες τις
ελληνικές, ευρωπαϊκές και αμερικανικές πιστοποιήσεις
ασφάλειας και αποτελεσματικότητας.

Κλείστε δωρεάν ένα ενημερωτικό ραντεβού στο 2811 11 8101 για να σας δουν οι αισθητικοί μας.

Προσοχή: το HIFU δεν είναι μέθοδος απώλειας βάρους ή αδυνατίσματος. Είναι όμως μία εξαιρετική μέθοδος καταπολέμησης του τοπικού πάχους. Διάβασε περισσότερα εδώ.

Ευχαριστούμε τη medicontec.com
για την εμπιστοσύνη και τη διάθεση του LipoHIFU.

Για οποιαδήποτε απορία για τις θεραπείες Element,
επικοινωνήστε μαζί μας στο 2811 11 8101.
Όταν πρόκειται για εμάς...
...ενημερωθείτε από εμάς!


Κατέβασε την εφαρμογή μας
στο Android κινητό σου ή στο iPhone σου!
Element Overwhelming Beauty

Για πληροφορίες και ραντεβού καλείτε το 2811 118101.

Element Overwhelming Beauty
Λεωφ. Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος
71304, Ηράκλειο
Τηλ. 2811118101

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου