Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

#30minTreatments


Μπορούμε να έχουμε μία επαγγελματική θεραπεία 30 λεπτών μόνο και να έχουμε αποτέλεσμα στο πρόσωπό μας;

Ναι απαντούν οι μεγαλύτερες εταιρίες αισθητικής και ναι απαντά και ο κόσμος σε Ευρώπη και Αμερική που επιλέγει με όλο και μεγαλύτερη συχνότητα σύντομες θεραπείες στα κέντρα αισθητικής, συνδυάζοντας την περιποίηση με ένα σύντομο διάλειμμα χαλάρωσης και ευεξίας!

Στα Element φέρνουμε για πρώτη φορά άκρως αποτελεσματικές εφαρμογές 30 λεπτών, με κόστος μόνο 20€ (σε προσφορά!). Επώνυμα προϊόντα, σε πρωτόκολλα 30 λεπτών που δημιούργησαν μεγάλοι οίκοι ομορφιάς, συνδυάζονται με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, δίνοντας άμεσα ένα αποτέλεσμα φρεσκάδας και αντιγήρανσης!

Επιλέξτε λοιπόν:

Για καθαρισμό:

  • Τη δερμοαπόξεση με κεφαλή από διαμάντι, για βαθύ καθαρισμό και απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων. Κλείσε online ραντεβού εδώ!
  • Το νέο μηχάνημα Element Water Peeling, τη νέα γενιά peeling με στρόβιλους νερού που επιτυγχάνει βαθιά ενυδάτωση, εξαγωγή σμήγματος, καθαρισμό, ενυδάτωση με υαλουρονικό οξύ και τόνωση με ραδιοσυχνότητες στην ίδια συνεδρία, αφήνοντας πίσω για πάντα τους κινδύνους της παλιάς τεχνολογίας βομβαρδισμού με κρυστάλλους. Κλείσε online ραντεβού εδώ!
Για βαθιά απολέπιση:
  • Τον αφανή ήρωα της αντιγήρανσης: τα οξέα φρούτων, μέσα από μία πλήρη επαγγελματική γκάμα που μας επιτρέπει να επιλέξουμε το κατάλληλο σκεύασμα, ανάλογα με την επιδερμίδα. Κλείσε online ραντεβού εδώ!
Για βαθιά αντιγήρανση και ενυδάτωση:
  • Την απολέπιση και βαθιά ενυδάτωση με τεχνολογία scrub υπερήχων και καθαρό υαλουρονικό οξύ. Κλείσε online ραντεβού εδώ!
  • Την βαθιά ενυδάτωση και θρέψη τεχνολογία υπερήχων και μίγμα απαραίτητων λιπαρών οξέων που ενισχύουν την αμυνα της επιδερμίδας. Κλείσε online ραντεβού εδώ!
Σε όλες τις παραπάνω θεραπείες πραγματοποιείται προϊοντικός καθαρισμός στην αρχή και τόνωση, βαθιά ενυδάτωση και αντηλιακή προστασία στο τέλος.

Η προσφορά ισχύει τόσο για τηλεφωνικά στο 2811 11 8101, όσο και για online ραντεβού εδώ.


Για οποιαδήποτε απορία για τις θεραπείες Element,
επικοινωνήστε μαζί μας στο 2811 11 8101.
Όταν πρόκειται για εμάς...
...ενημερωθείτε από εμάς!
Κατέβασε την εφαρμογή μας
στο Android κινητό σου ή στο iPhone σου!
Element Overwhelming Beauty

Για πληροφορίες και ραντεβού καλείτε το 2811 118101.

Element Overwhelming Beauty
Λεωφ. Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος
71304, Ηράκλειο
Τηλ. 2811118101

1 σχόλιο:

  1. Γεια σας Κυρίες & Κύριοι, Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια; Είμαι η Σούζαν Μπένσον. Είμαι δανειστής και επίσης οικονομικός σύμβουλος.

    Χρειάζεστε επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο, στεγαστικό δάνειο ή δάνειο για να ολοκληρώσετε το έργο σας; Εάν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας προτείνω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου. Παρέχουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου, συμπεριλαμβανομένων μακροπρόθεσμων και βραχυπρόθεσμων δανείων. Για περισσότερες πληροφορίες, γράψτε μας μέσω email: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ή στείλτε μου μήνυμα απευθείας στο WhatsApp μέσω: +447903159998 και λάβετε απάντηση σε μια στιγμή.

    Είμαστε μια ολοκληρωμένη εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να εκπληρώσετε όλες τις φιλοδοξίες σας. Ειδικευόμαστε στην παροχή δομημένων λύσεων χρηματοδότησης σε ιδιώτες και εταιρείες με τον πιο αποτελεσματικό και ταχύτερο τρόπο.

    Ακολουθούν ορισμένοι λόγοι για τους οποίους πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για ένα δάνειο.
    * Ευκολία - Μπορείτε να κάνετε αίτηση για δάνειο ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε.
    * Ευέλικτο ποσό - Εσείς αποφασίζετε πόσα θέλετε να δανειστείτε.
    * Γρήγορη άμεση χρηματοδότηση - Λάβετε το δάνειό σας εντός 24 ωρών από την έγκριση.
    * Ευέλικτο επιτόκιο - Προσιτό επιτόκιο 3%.
    * Υψηλά ποσοστά έγκρισης - Έχετε 99,9% πιθανότητες να λάβετε το δάνειο
    * Ευέλικτη Αποπληρωμή - Πρέπει να επιλέξετε την Ημερομηνία Αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για διάρκεια 1-30 ετών.
    * Απλή ηλεκτρονική εφαρμογή.
    * Εξατομικευμένη καθοδήγηση και τεχνογνωσία.
    * Χωρίς κρυφές χρεώσεις

    Μην χάσετε μια ευκαιρία λόγω έλλειψης οικονομικών. Επικοινωνήστε με την εταιρεία μου τώρα, μπορούμε να σας βοηθήσουμε με ένα δάνειο γιατί έχουμε βοηθήσει πολλά άτομα και οργανισμούς που αντιμετώπιζαν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο.

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου μας, στείλτε μας το αίτημα δανείου σας μέσω
    Email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
    WhatsApp/Telegram: +447903159998

    Οι μεσάζοντες/σύμβουλοι/μεσίτες είναι ευπρόσδεκτοι να φέρουν τους πελάτες τους και προστατεύονται 100%. Με απόλυτη εμπιστοσύνη, θα εργαστούμε μαζί προς όφελος όλων των εμπλεκομένων μερών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή