Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

Beauty Is Coming!




Έχοντας εξυπηρετήσει πάνω από 12.000 ραντεβού σε μόλις 2 χρόνια υπηρεσίας, έχουμε σχηματίσει ξεκάθαρη άποψη για ποιος είναι ο ένας και  μοναδικός λόγος που οδήγησε στην επιτυχία των Element: ακούσαμε εσένα!

Δημιουργήσαμε έναν χώρο ομορφιάς ακριβώς όπως τον θέλεις και συνεχίζουμε να τον αλλάζουμε, όποτε χρειάστεί, προκειμένου να συνεχίσει να ικανοποιεί τα δικά σου θέλω στην αισθητική!

Με ειλικρίνεια πάνω απ'όλα και υπευθυνότητα απέναντι στον επισκέπτη επιμείναμε στα επιστημονικά δεδομένα, παρόλο τον πόλεμο που δεχτήκαμε. Να αναφέρουμε ως παράδειγμα ότι υπήρξαμε οι πρώτοι που παρουσιάσαμε επιστημονικές έρευνες ως προς την αποτελεσματικότητα των laser αποτρίχωσης, γιατί αυτό υπαγόρευε η ηθική μας. Σήμερα, έστω και αργά, όλη η "αγορά" παραδέχεται ότι 6 συνεδρίες δεν φτάνουν για να έχουμε ένα ικανοποιητικό και μόνιμο αποτέλεσμα.

Με πολλή προσοχή ακούσαμε τις ανάγκες σου για την τιμολόγηση των υπηρεσιών, τους τρόπους πληρωμής και κάναμε και εκεί αυτό που έπρεπε, παρότι αμφισβητήθηκε η ποιότητα της δουλειάς μας. Και σε αυτή την περίπτωση όμως παρασύραμε την "αγορά" σε απρόσμενες προσφορές σε παραδοσιακά ακριβές υπηρεσίες, πράγμα που σημαίνει ότι και πάλι είχαμε δίκιο: η αισθητική μπορεί να γίνει μία προσιτή πολυτέλεια.

Συνεργαστήκαμε με τους μεγαλύτερους οίκους αισθητικής και φέραμε στο χώρο μας μηχανήματα και τεχνολογίες που για πρώτη φορά ήρθαν στο Ηράκλειο, ικανοποιόντας το δικό σου αίτημα για πιο αποτελεσματικές εφαρμογές.

Τώρα λοιπόν, λίγο πριν την έναρξη των εργασιών του δεύτερου κέντρου μας, και λίγο πριν την παραλαβή των νέων μας μηχανημάτων, ζητάμε και πάλι τη δική σου άποψη. Θέλουμε να φτιάξουμε χώρους ομορφιάς ακριβώς όπως τους θέλεις:
  • Με όλες τις υπηρεσίες που χρειάζεσαι.
  • Με τους γνωστότερους οίκους αισθητικής.
  • Με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.
  • Με χώρους φιλικούς και για τους άντρες.
  • Με τρόπους πληρωμής που να βολεύουν εσένα.
  • Με τιμολόγηση προσιτή, είτε αγοράζεις πακέτο θεραπειών, είτε μεμονωμένη συνεδρία.
  • Με άψογη και ειλικρινή συμπεριφορά.
  • Με πτυχιούχους αισθητικούς.
  • Με αληθινές λύσεις, χωρίς ανυπόστατες υποσχέσεις.

Στα Element κάνουμε αυτό που μας ζητάς εσύ: αλλάζουμε την αισθητική, εισάγουμε νέα ήθη, εξυπηρετούμε κατ'αρχήν εσένα!

Ακολούθησε τα link και στείλε την άποψή σου. Στα Element θέλουμε και μπορούμε να δημιουργήσουμε τη νέα αισθητική: αυτή που εσύ έχεις ονειρευτεί!
Είναι υπόσχεση!
Για οποιαδήποτε απορία για τις θεραπείες Element,
επικοινωνήστε μαζί μας στο 2811 11 8101.
Όταν πρόκειται για εμάς...
...ενημερωθείτε από εμάς!
Κατέβασε την εφαρμογή μας
στο Android κινητό σου ή στο iPhone σου!
Element Overwhelming Beauty

Για πληροφορίες και ραντεβού καλείτε το 2811 118101.

Element Overwhelming Beauty
Λεωφ. Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος
71304, Ηράκλειο
Τηλ. 2811118101

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου