Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

Element 2019: πρώτα εσύ!

Μία χρονιά Element γεμάτη δημιουργικότητα έφτασε στο τέλος της και το 2019 μπήκε δυναμικά, με νέες ιδέες, νέες υπηρεσίες, νέα δεδομένα.

Το 2018 μπορεί αναμφισβήτητα να θεωρηθεί για εμάς έτος ανάπτυξης και σύμπνοιας με το κοινό. 
  • Ξεκινήσαμε τη χρονιά με την εισαγωγή στην ιατρική αισθητική, υπηρεσία που πολλοί επισκέπτες μας είχαν ζητήσει. Συνεργαστήκαμε με τους καλύτερους αισθητικούς γιατρούς και πλαστικούς χειρουργούς, με αποτέλεσμα τη θεαματική βελτίωση των τελικών αποτελεσμάτων των επισκεπτών μας. Η μεγαλύτερη ικανοποίηση για εμάς ήρθε όταν οι επισκέπτες μας μας ευχαρίστησαν για τη σωστή επιλογή γιατρού. 
  • Εγκαινιάσαμε τη συνεργασία μας με τη Dermalogica, τον αμερικανικό οίκο ομορφιάς του International Dermal Institute και επεκτείναμε κατά τη διάρκεια του έτους τη συνεργασία αυτή και στο δεύτερο χώρο μας που έρχεται στο Ηράκλειο. 
  • Φέραμε το τελευταίο μοντέλο της Apilus αποτρίχωσης, το xCell Pur. Γίναμε με αυτόν τον τρόπο το πρώτο και πιο σύγχρονο κέντρο ριζικής αποτρίχωσης στο Ηράκλειο! 
  • Γίναμε το πρώτο εργαστήριο αισθητικής στο Ηράκλειο που υιοθέτησε τις HiFu Lifting εφαρμογές, με εξαιρετικά αποτελέσματα. Εννέα μήνες μετά, το HiFu Face Lifting αποτελεί τη No1 επιλογή mini lifting των επισκεπτών μας!
  • Επεκτείναμε τη συνεργασία μας με την Goumas MediconTec φέρνοντας στους χώρους μας το F3, το γρηγορότερο διοδικό laser της αγοράς, με εξαιρετικά αποτελέσματα τόσο σε normal όσο και σε fast mode, αλλά και τη BioMaris, την γνωστότερη πανευρωπαϊκά εταιρεία θαλασσοθεραπείας.
  • Γίναμε το πρώτο εργαστήριο αισθητικής που συμπεριέλαβε δωρεάν τα προϊόντα κούρας για το σπίτι σε όλα τα προγράμματα 5+, στα οποία συμμετείχαν οι μεγαλύτεροι οίκοι αισθητικής.
  • Πιστοί στη δέσμευσή μας για νέες τεχνολογίες, μόλις δύο χρόνια μετά την ίδρυσή μας, συνεχίζουμε να φέρνουμε νέα μηχανήματα, κάτι που άλλοι χώροι ομορφιάς το κάνουν μόνο μετά το πέρας της εικοσαετίας! Το Face Water Peeling, το Super Phasma® Beam και το Alejandro Laser αλεξανδρίτη είναι μόνο μερικά παραδείγματα ανανέωσης του τεχνολογικού μας στόλου.
  • Δρομολογήσαμε το άνοιγμα δεύτερου κέντρου στο Ηράκλειο, με την επωνυμία EpiLasers, το οποίο σύντομα θα ξεκινήσει να λειτουργεί, δίνοντας περισσότερο χώρο στην αισθητική με καθαρό πρόσωπο.
  • Δώσαμε βήμα έκφρασης στον κόσμο που ζητά υπηρεσίες αληθινής αισθητικής, πραγματοποιώντας έρευνες, οι οποίες αποτέλεσαν οδηγούς στη συνέχεια της πορείας μας.
  • Δεν ξεχάσαμε τα πιο αδύναμα κομμάτια της κοινωνίας μας, συνεχίζοντας απρόσκοπτα το πρόγραμμα Hearts.
Κοιτώντας την αντίστοιχη περσινή μας ανάρτηση, θα δείτε ότι πολλά από τα σχέδιά μας δεν πραγματοποιήθηκαν. Ευτυχώς! Γιατί τη θέση τους πήραν άλλα μεγαλύτερα. Τα Element είναι ένας ζωντανός οργανισμός και αποτελείται από ευέλικτους ανθρώπους που ξέρουν να ακούν και να πραγματοποιούν αυτό που πραγματικά ζητά ο επισκέπτης.

Στόχος μας λοιπόν για το 2019 είναι:
  • η επαφή μας με τον επισκέπτη να γίνει ακόμη πιο ουσιαστική και πιο άμεση, ώστε οδηγός στη λειτουργία των κέντρων μας να είναι ο ίδιος ο επισκέπτης, οι ανάγκες και τα θέλω του.
  • οι υπηρεσίες μας να γίνουν ακόμη πιο ολοκληρωμένες, με περισσότερες ειδικότητες, ακριβώς όπως το ζήτησαν οι άνθρωποι που απάντησαν στο ερωτηματολόγιό μας. Ήδη, από τις 11 Φεβρουαρίου εισάγουμε στην αγορά το 3ο brand μας, με νέες υπηρεσίες υγείας και διατροφής.
  • εδραίωση των EpiLasers, του δεύτερου χώρου μας στο Ηράκλειο, ως του καλύτερου brand μόνιμης αποτρίχωσης.
  • εισαγωγή νέων μηχανημάτων προσώπου και σώματος και εφαρμογή νέων, πρωτοποριακών και αποτελεσματικών θεραπειών.
Δυόμιση χρόνια πριν, όταν το Element Overwhelming Beauty άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό, κανείς δεν πίστευε ότι θα έχει τη σημερινή πορεία. Κανείς, εκτός από την ιδρύτρια Μαριάννα Βελεγράκη και τον υπεύθυνο ανάπτυξης Καπνίδη Γιάννη, που με προσοχή και λεπτομερή σχεδιασμό:
  • έφεραν την ειλικρινή αισθητική και πάλι στο προσκήνιο.
  • κατάφεραν να προσελκύσουν νέο κόσμο στις υπηρεσίες ομορφιάς.
  • εισήγαγαν την ενημέρωση και τις εμπεριστατωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες σε κάθε ραντεβού.
  • ήρθαν σε σύγκρουση με ένα κατεστημένο που ήθελε την αισθητική για λίγους και τα επιστημονικά δεδομένα να προσαρμόζονται στο marketing του κάθε πωλητή.
  • μετέφεραν την ευθύνη της επιλογής των θεραπειών στον αισθητικό παίρνοντας από τον επισκέπτη την ευθύνη του αποτελέσματος.
Καθημερινά τα Element καταρρίπτουν τα δικά τους ρεκόρ ανάπτυξης, ποσοστών ευχαριστημένων επισκεπτών, εξωτερικών συνεργασιών, πρωτοπόρων υπηρεσιών, επαφής με το κοινό.

Είναι μόνο η αρχή!

Ευχόμαστε σε όλους όσους διαβάζουν αυτό το κείμενο υγεία και ένα 2019 γεμάτο αγάπη, με όλα τα ευχάριστα και δυσάρεστα να μας κάνουν σοφότερους.

Υπεύθυνος Λειτουργίας και Ανάπτυξης
Element Overwhelming Beauty






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου