Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

BioCellular DNA κυτταρικές θεραπείες, από την K-Surgery.


Μεσα από τη φιλοσοφία της κυτταροθεραπείας, η εταιρία φαρμακοαισθητικής Κ-Surgery έρχεται να αλλάξει τις σταθερές της αντιγηραντικής προσέγγισης, προσφέροντας εναλλακτικές που δρουν στον πυρήνα του κυττάρου.

Το πρωτόκολλο BioCellular βασίζεται σε μικρομοριακά δερμοσυμπληρώματα, πλήρως βιοδιαθέσιμα στα κύτταρα του δέρματος με αποτέλεσμα την αναζωογόνηση του μεταβολισμού και των ομοιοστατικών λειτουργιών. Τα δερμοσυμπληρώματα αυτά εφαρμόζονται τόσο επιφανειακά, όσο και σε βάθος, με τεχνικές μεσοθεραπείας, ανάλογα με τους στόχους που έχουμε θέσει και τα αποτελέσματα που θέλουμε να έχουμε.

Η καθαρότητα των συμπληρωμάτων, η πλειάδα των συνδυασμών αλλά και η εμπειρία των πτυχιούχων αισθητικών των Element, μας δίνουν τη δυνατότητανα πετύχουμε αντιγήρανση, αναδόμηση, αποχρωματισμό, νεανική όψη, καταπολέμηση των σημαδιών, δρώντας εκ των έσω, στον πυρήνα και στα οργανίδια των κυττάρων.

Ο αισθητικός έχει στη διάθεσή του μία τεράστια γκάμα μικροενέσιμων ή επιδερμικών σκευασμάτων, με δυνατότητα συνδυασμών και φυστικά με όλες της εγγυήσεις της ιταλικής K-Surgery.

Η BioCellular κούρα ολοκληρώνεται σε 6 συνεδρίες, και τα αποτελέσματά της είναι εκθαμβωτικά, τόσο ως προς την όψη και την υφή της επιδερμίδας, όσο και ως προς την ανανέωση της δυνατότητάς της να ανταπεξέρχεται στις περιβαλοντικές επιθέσεις.

Η BioCellular θεραπεία συνοδεύεται από αγωγή για το σπίτι, η οποία συμπεριλαμβάνεται και αποτελείται από εξειδικευμένη κρέμα ημέρας και νύχτας σε tabs μιας δόσης, ορό δερμοσυμπληρωμάτων ο οποίος παρασκευάζεται ανάλογα με το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε και αντηλιακή προστασία, όλα της K-Surgery.

Μιλήστε μαζί μας στο 2811 11 8101 για ένα δωρεάν ραντεβού ανάλυσης δέρματος και ενημέρωσης για το πρόγραμμα.

Η πορεία και η εφαρμογή του προγράμματοςBioCellular της K-Surgery
παρακολουθείται από την αισθητικό
Μαρία Καπνίδου,
Πτυχιούχο Κοσμητολογίας του Καθολικού Πανεπιστημίου Ρώμης,
Πτυχιούχο αισθητικό ΤΕΙ Αθηνών,
Mέλους της ένωσης διπλωματούχων αισθητικών Κρήτης και
Yπευθύνου αισθητικού των Element Ovewrwhelming Beauty.


Το παρόν ιστολόγιο συντάσσετε από την ομάδα των
Element Overwhelming Beauty
(Μαριάννα Βελεγράκη)
Λεωφ. Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος
71304, Ηράκλειο
Τηλ. 2811118101


Κατέβασε την εφαρμογή μας
στο Android κινητό σου ή στο iPhone σου!
Element Overwhelming Beauty

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου