Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Μοναδικότητα που δεν αντιγράφεται!


Τα Element επενδύουν στη μοναδικότητα.
  • Επενδύουν σε πρακτικές που δεν μπορούν να αντιγραφούν, που από τη στιγμή που θα περάσουν στη σφαίρα της δημιουργίας, παραμένουν ανεπανάληπτες.
  • Επενδύουν σε ανθρώπους που με το χαρακτήρα τους, τον τρόπο της δουλειάς τους, τις επιλογές τους, αφήνουν την σφραγίδα τους σε ό,τι κι αν κάνουν.
  • Επενδύουν σε υλικά που έχουν αποδείξει στο πέρασμα του χρόνου την αξία τους, αλλά και σε νέες τεχνολογίες που αποδεδειγμένα λειτουργούν.

Η μοναδικότητα αποτελεί αναπόφευκτα σημείο αναφοράς. Χωρίς εξαιρέσεις. Είναι όμως καταδικασμένη στη σκληρή δουλειά, αν θέλει να διατηρήσει τα κεκτημένα της.

Τα Element από την ημέρα που ξεκίνησαν στόχευσαν ξεκάθαρα στη γνησιότητα. Στήριξαν τη λειτουργία τους σε ιδρυτικές αξίες εντελώς διαφορετικές από αυτές που επικρατούν στην αγορά. Δημιούργησαν σχέσεις ιδιαίτερες τόσο με τους επισκέπτες τους, όσο και με το συνεργαζόμενο προσωπικό και τους εξωτερικούς συνεργάτες. Σχέσεις που κράτησαν στο χρόνο και έφεραν τα Element στην κορυφή της επισκεψιμότητας.

Σήμερα, τιμώντας αυτή τη σχέση, αυτή την ιστορία, αυτό το μοναδικό πάθος για δημιουργία που εκφράζεται στα Element με κάθε τρόπο, ξεκινάμε την παρουσίαση των Unbeatables. Των υπηρεσιών που συνδυάζουν ποιότητα και αποτέλεσμα που δεν αντιγράφεται. Που αφορούν έξυπνους ανθρώπους που επιλέγουν έξυπνες λύσειςταχύτητα στην εξυπηρέτηση, γνωστές μάρκες προϊόντων, πολυτέλεια, αλλά και προσιτό κόστος.

Η δημιουργία των Unbeatables είναι αποτέλεσμα πολύωρων εκπαιδεύσεων και στρατηγικού σχεδιασμού, ώστε να αποτελέσουν την εξέλιξη της αισθητικής.

Αποτέλεσμα εικόνας για skeyndor png 

Η νέα συνεργασία μας με την ισπανική Skeyndor και η επερχόμενη είσοδος της γαλλικής Academie στους χώρους μας δίνουν το στίγμα της ποιότητας και έρχονται να συμπληρώσουν το ήδη πλούσιο "οπλοστάσιο" των ειδικών στην ομορφιά. Οι τεχνικές εφαρμογής θα είναι όμως αυτές που θα κρίνουν το τελικό αποτέλεσμα, το οποίο είμαστε σίγουροι ότι θα καταπλήξει τους επισκέπτες μας.

  • Αντιγηραντικοί καθαρισμοί προσώπου.
  • Διπλές ενυδατώσεις θωράκισης της επιδερμίδας.
  • Αποτοξινωτικές φυτοθεραπείες σώματος και νέες θαλασσοθεραπείες.
  • 3Wave laser αποτριχώσεις, με νέας τεχνολογίας μηχανήματα.
...είναι μόνο μερικές από τις Unbeatable εμπειρίες, που πρέπει να ζήσεις!

Είμαστε στη διάθεσή σου στο 2811 11 8101 για πληροφορίες αλλά και για δωρεάν ραντεβού διάγνωσης και ενημέρωσης.


🌷
Η αισθητική εξελίσσεται!
Μη μένεις πίσω!
🌷
Το παρόν ιστολόγιο συντάσσετε από την ομάδα των
Element Overwhelming Beauty
(Μαριάννα Βελεγράκη)
Λεωφ. Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος
71304, Ηράκλειο
Τηλ. 2811118101


Κατέβασε την εφαρμογή μας
στο Android κινητό σου ή στο iPhone σου!
Element Overwhelming Beauty

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου