Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

Académie Scientifique de Beauté


  • 1890: ιδρύεται η Maison Académie Scientifique de Beauté από τον Dr Alexandre Lamotte.
  • 1895: ιδρύεται το πρώτο ινστιτούτο ομορφιάς στο διάσημο δρόμο Saint Honore 376 στο Παρίσι.
  • 1920: εκδίδεται το πρώτο εγχειρίδιο με τεχνικές μασάζ για επαγγελματίες αισθητικούς.
  • 1928: ιδρύεται η πρώτη ακαδημία αισθητικής με αυτό ακριβώς το όνομα "Académie".
  • 1936: δημιουργείται η πρώτη παγκόσμια πατέντα καλλυντικών, όπου για πρώτη φορά ενσωματώνεται το κολλαγόνο στη σύνθεση μια καλλυντικής κρέμας.
  • 1952: δημιουργείται το πρώτο ενυδατικό make-up που εξασφαλίζει ελαστικότητα και ενυδάτωση στο δέρμα, ενώ είνα διαθέσιμο και σε διάφορες αποχρώσεις.
  • 1960: δημιουργείται το πρώτο self tanner της αγοράς, που έγινε best seller προϊόν και το λάτρεψαν εκατομμύρια γυναίκες, καθώς εξασφάλιζε φυσικό μαύρισμα μέσα σε λίγες ώρες.
  • 1969: δημιουργείται η πρώτη σειρά καλλυντικών για υπερευαίσθητο δέρμα.
  • 2000: ανακάλυψη της Πεμπτουσίας της Ενυδάτωσης. σε όλες τις φόρμουλες αντικαθίσταται το νερό από "νερό μήλου", ένα συμπύκνωμα άμεσης, βαθιάς και παρατεταμένης ενυδάτωσης, πλήρως συμβατής με το δέρμα.
  • 2017: 127 χρόνια Académie. 127 χρόνια ομορφιά, καινοτομία και πρωτιές στην Κοσμετολογία.

Στα Element αγαπάμε την καινοτομία. Αγαπάμε την αυθεντικότητα. Απορρίπτουμε τα αντίγραφα. 

Η Académie μας κέρδισε γιατί  επενδύει στην έρευνα και πρωτοπορεί σε όλους τους τομείς, παρουσιάζοντας διαφορετικές προσεγγίσεις στις θεραπείες καμπίνας:
  1. Βασικές θεραπείες διάρκειας 30 λεπτών για άριστα αποτελέσματα σε ελάχιστο χρόνο, με εδιαφορετικά πρωτόκολλα ανάλογα με τον κάθε τύπο δέρματος.
  2. Εντατικές θεραπείες 60 λεπτών για βαθύτερη διείσδυση των δραστικών συστατικών μέσα από μηχανισμούς όσμωσης. Διαφορετικά πρωτόκολλα ανάλογα με τον τύπο δέρματος.
  3. Εξειδικευμένες θεραπείες διάρκειας 90 λεπτών με φόρμουλες σύγχρονης τεχνολογίας που αφομοιώνονται πλήρως από το δέρμα, για ισχυρή δράση και άμεσο αποτέλεσμα. Τα προϊόντα καμπίνας των εξειδικευμένων θεραπειών είναι σε συσκευασίες μίας δόσης, ώστε να προστατεύονται τα δραστικά συστατικά. 
Οι εφαρμογές Académie στα Element Overwhelming Beauty ξεκινούν Δευτέρα 22 Απριλίου.

Μιλήστε μαζί μας στο 2811 11 8101 και ζητήστε ένα δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης και διάγνωσης. Πτυχιούχοι αισθητικοί με 10 και πλέον χρόνια εμπειρία στην αισθητική κορυφαίων ευρωπαϊκών και αμερικάνικων οίκων ομορφιάς είναι έτοιμοι να απαντήσουν με ειλικρίνεια σε κάθε σας ερώτηση.

🌹
Το παρόν ιστολόγιο συντάσσετε από την ομάδα των
Element Overwhelming Beauty
(Μαριάννα Βελεγράκη)
Λεωφ. Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος
71304, Ηράκλειο
Τηλ. 2811118101


Κατέβασε την εφαρμογή μας
στο Android κινητό σου ή στο iPhone σου!
Element Overwhelming Beauty

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου