Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

The Unbeatables


Ομορφιά... που δεν αντιγράφεται!
Μοναδικότητα... που δεν επαναλαμβάνεται!
Υπηρεσίες... που δεν έχετε δει πουθενά αλλού!
Σε συνεργασία με τους γνωστότερους Οίκους Αισθητικής!
Δες και εδώ!

The Unbeatables... είναι εδώ!
Πρόσωπο:

Βαθύς Αντιγηραντικός Καθαρισμός
Όλα τα ωφέλη του καθαρισμού προσώπου, της δίωρης κούρας που απομακρύνει τους ρύπους, τα μαύρα στίγματα, τα νεκρά κύτταρα, το σμήγμα, τώρα συνδυάζονται με βαθιές αντιγηραντικές θεραπείες. 
Πρωτόκολλα μεγάλων εταιριών όπως K-Surgery, Schrammek, Skeyndor και Dermalogica ενώνονται για να δώσουν εξαιρετικά αποτελέσματα με διαφορά που φαίνεται σε μία μόνο συνεδρία.
Δώσε 2 ημέρες χρόνο στο πρόσωπό σου να απαντήσει στους αντιγηραντικούς παράγοντες που θα εγχύσει η αισθητικός στην επιδερμίδα σου... και θαύμασε το αποτέλεσμα! Ραντεβού στο 2811 11 8101.

Από 90€, μόνο 70€.

InGlobal Mesotherapy K-Surgery
Η μεσοθεραπεία που άφοβα μπορεί να εφαρμοστεί και το καλοκαίρι, χωρίς παρενέργειες, χωρίς αποθεραπεία, χωρίς πόνο, μόνο με όλα τα ωφέλη της διέγερσης της επιδερμίδας και της αύξησης της απορροφησιμότητας των δραστικών συστατικών.
Υαλουρονικό οξύ, βιταμίνη C, πολυβιταμίνες αλλά και ΒΤΧ παράγοντες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ένα άμεσα ορατό αποτέλεσμα αντιγήρανσης, σύσφιξης και τόνωσης του δέρματος! Ραντεβού στο 2811 11 8101.

Από 60€, μόνο 40€

Διπλή Ενυδάτωση® K-Surgery
Μία πατενταρισμένη βαθιά ενυδάτωση που εφαρμόζεται αποκλειστικά στα Element συνδυάζει τα ωφέλη της βαθιάς επιδερμικής ενυδάτωσης με τα αποτελέσματα της τοπικής έγχυσης βιοενεργών συστατικών στα σημεία που υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη.
Η διπλή ενυδάτωση χαρίζει πραγματική αντιγήρανση γιατί ξεκουράζει και ανανεώνει βαθιά τους ιστούς, ενώ γεμίζει τόσο επιφανειακά, όσο και εν τω βάθει τις αποθήκες νερού του δέρματος. Συνδυάζεται και με πολυβιταμίνες. Ραντεβού στο 2811 11 8101.

Από 90€, μόνο 60€

Dermalogica Face Spa
Μία spa εμπειρία, αποκλειστικά στα Element από τη Dermalogica. Περιλαμβάνει μία πλήρη αντιγηραντική θεραπεία Dermalogica με διπλό καθαρισμό, τις μοναδικές απολεπίσεις με πολυβιταμίνες Dermalogica και διαφορετικά δραστικά συστατικά με αποτέλεσμα lifting, αντιγήρανσης, λεύκανσης, καθαρισμού, ανάλογα με την περίπτωση.
Όλα τα παραπάνω συνδυάζονται με τη το relax πρωτόκολλο της Dermalogica που χαλαρώνει το σώμα, ενεργοποιεί το νου και διώχνει το stress. Ραντεβού στο 2811 11 8101.

Από 60€, μόνο 40€.

MultiPolar Firming Plus
Η μοναδική Multipolar θεραπεία των Element τώρα συνδυάζεται με κούρα βαθιάς ενυδάτωσης με υαλουρονικό οξύ.
Σύσφιξη, αποσυμφώρηση και ανάπλαση της επιδερμίδας με την τεχνολογία multipolar, αλλά και αύξηση των αποθεμάτων νερού της επιδερμίδας με το υαλουρονικό οξύ. Ραντεβού στο 2811 11 8101.

Από 60€, μόνο 40€!

Dr Murad Charged Hydration
Μία αντιγηραντική κούρα ομορφιάς που θα σου μείνει πραγματικά αξέχαστη: περιλαμβάνει τη διάσημη απολέπιση Dr Murad και στη συνέχεια βαθιά ενυδάτωση με την τεχνολογία Charged Water Dr Murad. Ραντεβού στο 2811 11 8101.

Από 60€, μόνο 40€.

Σώμα:
Neptune, by Biomaris
Μία εμπειρία 90 λεπτών μασάζ, βαθιάς χαλάρωσης και καθαρισμού, με τα εξαιρετικά προϊόντα θαλασσοθεραπείας BioMaris. Περιλαμβάνει μασάζ και θαλασσοθεραπεία καθαρισμού με λευκά άλατα και πρωτεΐνες γάλακτος. Ραντεβού στο 2811 11 8101 ή online εδώ.

Από 70€, μόνο 50€.

White Siren, by Biomaris
Μία εμπειρία καθαρισμού, απολέπισης και τροφής της επιδερμίδας, με τεχνικές θαλασσοθεραπείας. Περιλαμβάνει κούρα απολέπισης με λευκά άλατα και πρωτεΐνες γάλακτος. Διάρκεια, 60 λεπτά. Ραντεβού στο 2811 11 8101.

Από 50€, μόνο 30€.

Marine Detox, by BioMaris
Η απολέπιση της επιδερμίδας και η χαλάρωση του νου και των εντάσεων είναι ο βασικός στόχος αυτής της θεραπείας.
Λείανση της επιδερμίδας και κούρα με άλατα εμποτισμένα με φυσικά αιθέρια έλαια. Ακολουθεί το τονωτικό Energising Massage της BioMaris. Ραντεβού στο 2811 11 8101.
Από 40€, μόνο 30€.

Fuoco, by Vagheggi
Περισσότερα για τη Fuoco της Vagheggi, εδώ.
Ραντεβού στο 2811 11 8101.
Από 70€, μόνο 50€.
Laser Αποτρίχωση:

...έρχονται Unbeatable προσφορές
και στη laser αποτρίχωση!
🌹
Το παρόν ιστολόγιο συντάσσετε από την ομάδα των
Element Overwhelming Beauty
(Μαριάννα Βελεγράκη)
Λεωφ. Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος
71304, Ηράκλειο
Τηλ. 2811118101


Κατέβασε την εφαρμογή μας
στο Android κινητό σου ή στο iPhone σου!
Element Overwhelming Beauty

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου