Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019

Ποτέ στα Element!

Στις δύο φωτογραφίες δεν εικονίζεται το ίδιο άτομο!
Η τηλεόραση και το internet μας έχουν γεμίσει με εικόνες που παρουσιάζουν "θαυμαστά", "απίστευτα", "μαγικά" αποτελέσματα, με "νέα" μηχανήματα και τεχνολογίες που θα δούμε για πρώτη φορά! Μία από αυτές τις εικόνες είναι και η παραπάνω.

Δυστυχώς, η συντριπτική πλειοψηφία των "αποτελεσμάτων" στις φωτογραφίες είναι προϊόν επεξεργασίας της φωτογραφίας (photoshop)  και σπανιότατα πρόκειται για πραγματικά αποτελέσματα. Η φωτογραφία που βλέπουμε παραπάνω για παράδειγμα, ναι μεν δεν έχει υποστεί καμία επεξεργασία, στις δύο εικόνες όμως δεν εμφανίζεται το ίδιο άτομο, αλλά το ίδιο μαγιώ.

Θα πρέπει να είμαστε λοιπόν πολύ προσεκτικοί όταν μας παρουσιάζουν "αποτελέσματα προηγούμενων πελατών" σε κάποιο κέντρο αισθητικής. Επίσης, θα πρέπει και μόνοι μας να έχουμε συναίσθηση του προβλήματος που πάμε να λύσουμε και τη λύση την οποία ζητάμε, καθώς και από ποιον τη ζητάμε. Δες εδώ το άρθρο που είχαμε αναρτήσει, ένα χρόνο πριν ξεκινήσουμε να παρέχουμε υπηρεσίες διατροφολογίας.

Στα Element έχουμε αποφύγει συστηματικά φωτογραφίες με αποτελέσματα, ακριβώς γιατί δε θέλαμε να παραλληλιστούμε με τέτοιες πρακτικές. Σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις θεραπειών έχουμε χρησιμοποιήσει φωτογραφίες, υπογραμμίζοντας το γεγονός ότι πρόκειται για μεμονωμένο αποτέλεσμα στο συγκεκριμένο άτομο, και με σκοπό να δείξουμε απλά σε τι στοχεύει η συγκεκριμένη θεραπεία.

Στο κέντρο μας έχουμε ξεκάθαρες θέσεις για το τι είναι αδυνάτισμα, τι είναι τοπικό πάχος και τι είναι λέμφος, κατακράτηση και κυτταρίτιδα. Σε εμάς δε θα ακούσετε ποτέ να βαπτίζεται μηχάνημα αδυνατίσματος ένα μηχάνημα που είναι γνωστό για τη λεμφική του δράση, ούτε ποτέ θα δείτε εφαρμογή καθαρά για τοπικό πάχος να εφαρμόζεται σε παχύσαρκα άτομα που χρήζουν άλλης ειδικότητας.

Στα Element:

  • τον έλεγχο του βάρους αναλαμβάνουν οι διατροφολόγοι της NutriSuit.
  • την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος αναλαμβάνουν οι αισθητικοί.
  • όλοι οι επισκέπτες μας ενθαρρύνονται να γυμνάζονται συστηματικά από εκπαιδευμένους γυμναστές σε αδειοδοτημένα γυμναστήρια.
Τα Element πέτυχαν για ακόμα μία χρονιά στις θεραπείες του σώματος γιατί πολυ απλά μίλησαν με επαγγελματισμό και ειλικρίνεια και βοήθησαν τους επισκέπτες τους να συνειδητοποιήσουν τις πραγματικές ανάγκες τους και τα ρεαλιστικά αποτελέσματα που μπορούν να περιμένουν.

Μίλα μαζί μας στο 2811 11 8101. Στα Element θα βρεις πραγματικούς επαγγελματίες ομορφιάς και διατροφολογίας, που σέβονται τόσο εσένα όσο και την επιστημονική τους οντότητα.


Το παρόν ιστολόγιο συντάσσετε από την ομάδα των
Element Overwhelming Beauty
(Μαριάννα Βελεγράκη)
Λεωφ. Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος
71304, Ηράκλειο
Τηλ. 2811118101

Κατέβασε την εφαρμογή μας
στο Android κινητό σου ή στο iPhone σου!
Element Overwhelming Beauty

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου