Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019

Μία κάρτα, ένας κόσμος!

Μπες στο www.goelement.gr και κάνε Subscribe στη mailing list μας.
Όλες οι πληροφορίες για την έκδοση της κάρτας είναι στο πρώτο mail που θα σε καλωσορίσει στον κόσμο των Element!
#ΧτύπαΤη! Αυτό είναι το slogan της νέας κάρτας των Element που σου ανοίγει ένα κόσμο ευκαιριών και άπειρης ομορφιάς!

Το πρώτο που έχεις να κάνεις είναι να βγάλεις την κάρτα! Γράψου στη mailing list μας στο www.goelement.gr και το πρώτο mail που θα σε καλωσορίσει στον κόσμο των Element θα έχει μέσα τα link και τις πληροφορίες για να εκδόσεις την κάρτα σου! Διαφορετικά, ζήτα την κάρτα σου στο επόμενο ραντεβού σου στα Element! Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοσή της είναι η κατοχή διεύθυνσης e-mail και αριθμού κινητού τηλεφώνου. Επίσης πρέπει να είσαι άνω των 18.

Ύστερα... #ΧτύπαΤη αλύπητα! Σε κάθε επίσκεψή σου στα Element, στις πάνω από 100 επιχειρήσεις στο Ηράκλειο, στις εκατοντάδες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα, στις χιλιάδες επιχειρήσεις σε 47 χώρες!

Τi κερδίζεις;
Επιστροφή χρημάτων, αγοραστικούς πόντους, εκπτώσεις, προσφορές, δώρα και άλλα πολλά που θα τα μάθεις σιγά σιγά!

Τι είναι οι αγοραστικοί πόντοι;
Οι αγοραστικοί πόντοι προστίθενται στο λογαριασμό σου κάθε φορά που επισκέπτεσαι τον χώρο μας και μπορείς να τους χρησιμοποιήσεις σε συγκεκριμένες υπηρεσίες και προϊόντα αντί χρημάτων. Αγοραστικούς πόντους κερδίζεις και σε όλες τις επιχειρήσεις που δέχονται την κάρτα μας. Θα χαρούμε πολύ να επιλέξεις να τους ξοδέψεις σε εμάς! Η ισοτιμία μας είναι συνήθως 5€/αγοραστικό πόντο!

Τι κόστος έχει η έκδοση της κάρτας;
Μηδενικό και θα είναι ΠΑΝΤΑ έτσι!

Τη δέχονται γνωστές επιχειρήσεις;
Αυτό το καλοκαίρι μπορείς να κλείσεις ξενοδοχεία online από τη Booking.com* και αεροπορικά από την Aegeanair.com* χρησιμοποιώντας την κάρτα Element.
Και μην ξεχάσεις να πάρεις βιβλίο! Διακοπές χωρίς βιβλίο δε γίνεται! Μπες online στις εκδόσεις Διόπτρα, στο dioptra.gr*. Δέχονται κι εκεί την κάρτα μας! Αν πάλι σου αρέσουν τα Public.gr*... τότε κάνε τις αγορές σου από εκεί! Η κάρτα μας ισχύει το ίδιο!
Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσεις για να κατοχυρώσεις τα προνόμια της κάρτας Element σε άλλες επιχειρήσεις, είναι πολύ απλή και θα σε ενημερώσουμε σχετικά εμείς!
* οι παραπάνω είναι μόνο μερικές από τις γνωστές επιχειρήσεις που δέχονται την κάρτα μας.

Η κάρτα μας ήρθε για να συμπληρώσει αυτό που στα Element έχουμε υποσχεθεί: να κάνουμε την αισθητική ακόμη πιο όμορφη, πιο προσβάσιμη, πιο πλήρη, πιο προσιτή! Για οποιαδήποτε ερώτηση, μίλα μαζί μας στο 2811 11 8101. Θα χαρούμε να λύσουμε κάθε σου απορία!

Το παρόν ιστολόγιο συντάσσετε από την ομάδα των
Element Overwhelming Beauty
(Μαριάννα Βελεγράκη)
Λεωφ. Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος
71304, Ηράκλειο
Τηλ. 2811118101


Κατέβασε την εφαρμογή μας
στο Android κινητό σου ή στο iPhone σου!
Element Overwhelming Beauty

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου