Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020

Black Friday - Viral Edition - Τρόποι Πληρωμής

 

Δες εδώ τι ετοιμάσαμε για εσένα!!!

Φέτος, το Black Friday, εκτός από απίστευτες προσφορές, θα έχει και πολλές ιδιαιτερότητες, μία από τις οποίες θα είναι και οι τρόποι πληρωμής. Το βασικό κανάλι αγορών θα είναι σίγουρα το ww.goelement.gr. Θα υπάρχουν όμως και κανάλια πληρωμής με μετρητά, τα οποία θα θέσουμε εν ενεργεία την ημέρα εκείνη. Στις 24 ώρες των super προσφορών, θα είμαστε στη διάθεσή σας και στο 2811 11 8101 καθώς και στο 211 770 7005 για οποιαδήποτε βοήθεια.

Εφόσον επιλέξετε να κάνετε αγορές στο www.goelement.gr, ο μοναδικός τρόπος πληρωμής θα είναι με κάρτα στο site, ακόμη και για την παραγγελία προϊόντων. Η πληρωμή με αντικαταβολή δεν υποστηρίζεται σε καμία πλατφόρμα μας.

Αν επιλέξετε τις τηλεφωνικές παραγγελίες, έχοντας δει τις προσφορές στο site, θα σας δοθεί ειδικός κωδικός πληρωμής και θα έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε:

Με κάρτα, ηλεκτρονικά, μέσα από το email σας σε ειδικό link που θα λάβετε.

Με κάρτα, από το σταθερό σας τηλέφωνο, καλώντας το αυτόματο τραπεζικό σύστημα που μας υποστηρίζει στο 801 300 3800.

Με μετρητά, σε ένα οποιοδήποτε Viva Spot, έχοντας πάντα τον κωδικό πληρωμής σας.

Με μετρητά, σε ένα μηχάνημα Easy Pay (αν είστε πελάτης Τράπεζας Πειραιώς).

Όλες οι πληρωμές για τις προσφορές Black Friday θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την Παρασκευή 27/11 στις 22.00 το βράδυ. Οι "κρατήσεις" για πληρωμή σε επόμενη χρονική στιγμή δεν υποστηρίζονται.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Η πληρωμή με μετρητά θα σας υποχρεώσει να βγείτε από το σπίτι. Τηρείστε όλους τους κανόνες ασφαλείας και θυμηθείτε να στείλετε το κατάλληλο SMS για τη μετακίνησή σας.

Οι προσφορές Black Friday θα είναι καλύτερες από ποτέ! #ΑξίζειΝαΠεριμένεις!!! Γιαοποιαδήποτε απορία, μίλα μαζί μας στο 2811 11 8101.

Το παρόν ιστολόγιο συντάσσεται από την ομάδα των
Element Overwhelming Beauty
(Μαριάννα Βελεγράκη)
Ηράκλειο Κρήτης
Λεωφ. Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος, 71304
Τηλ. 2811 11 8101

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου