Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020

Lockdown Party Vol.1


Τα βάφουμε μαύρα, ναι, αλλά με στυλ... όπως πάντα! Το Lockdown Party των Element ξεκίνησε με την καλύτερη διάθεση και σου φέρνει όλα τα αγαπημένα σου προϊόντα στο σπίτι... αλλά δε σταματά με εκεί!

Υπηρεσία VideoCall

Σημείωσε τον αριθμό 699 69 29 980. Τώρα μέσω Viber και κατόπιν ραντεβού μπορείς να μιλήσεις με την αισθητικό σου κάθε μέρα στα κανονικά ωράρια λειτουργίας μας και να ρωτήσεις ό,τι σε απασχολεί, να παραγγείλεις τα προϊόντα σου για το σπίτι, να δείτε μαζί το δέρμα σου. Φυσικά, συνεχίζουν να λειτουργούν και τα τηλέφωνά μας στο 2811 11 8101 Δευτέρα ως Παρασκευή 9.00 με 21.00 και το Σάββατο 9.00 με 14.00.

Προϊόντα

Όλα τα αγαπημένα σου προϊόντα αντιγήρανσης έχουν έκπτωση 20% και αποστέλονται χωρίς έξοδα αποστολής! Πάτα εδώ και δες τη λίστα, η οποία αυξάνεται κάθε μέρα! ΠΡΟΣΟΧΗ: κάποιες εκπτώσεις εφαρμόζονται αυτόματα στο checkout, όπως το 20% στα προϊόντα αντιγήρανσης. Αν δε βρίσκεις κάποιο προϊόν, μη διστάσεις να καλέσεις στο 2811 11 8101. Θα στο στείλουμε χωρίς καθυστέρηση με τις αντίστοιχες εκπτώσεις!

Υπηρεσίες

Και οι υπηρεσίες έχουν την τιμητική τους! Μπες στο παράρτημα των υπηρεσιών του eshop μας και δες όλες τις προσφορές! Επιπλέον μπορείς να γραφτείς στο newslettert μας και να ανακαλύπτεις πρώτος τις μυστικές προσφορές που δεν έχουν τέλος και που λαμβάνουν μόνο οι εγγεγραμμένοι!

Laser αποτρίχωση

Προαγόρασε μία ή περισσότερες συνεδρίες για μασχάλες μπικίνι με 29€, ή πόδια με 69€ από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και κράτα αυτή την τιμή μέχρι το Πάσχα του 2021. Επιπλέον, συνεχίζει η προσφορά του πακέτου 5+5 συνεδρίες για πόδια, μασχάλες και μπικίνι, με 5 δόσεις των 125,80€ μέσα στο eshop μας.

Black Friday

Οι προσφορές Black Friday θα παρουσιαστούν και θα ισχύουν όπως πάντα ΜΟΝΟ την ημέρα εκείνη. Μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας άφοβα γιατί οι τωρινές προσφορές και εκείνες του Black Friday δε θα είναι οι ίδιες και δε θα αφορούν στα ίδια προϊόντα/υπηρεσίες. Δεν υπάρχει επομένως περίπτωση να αγοράσετε κάτι "ακριβότερα" στο Lockdown Party, σε σχέση με τo Black Friday.

Κάρτα μέλους

Γίνε μέλος στα Element βγάζοντας ηλεκτρονικά την κάρτα μας σήμερα και ξεκίνα να τη χρησιμοποιείς στα χιλιάδες online καταστήματα που τη δέχονται σε 50 χώρες! Θα συλέξεις πόντους που θα μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις στα Element αλλά και επιστροφή χρημάτων σε μετρητά από κάθε σου αγορά, όπου κι αν την κάνεις! 

Το Lockdown Party μόλις ξεκίνησε! Μίλα μαζί μας στο 2811 11 8101... η ομορφιά Element παραμένει όλη εδώ!

Το παρόν ιστολόγιο συντάσσεται από την ομάδα των
Element Overwhelming Beauty
(Μαριάννα Βελεγράκη)
Ηράκλειο Κρήτης
Λεωφ. Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος, 71304
Τηλ. 2811 11 8101

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου