Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021

Δώρα Πρωτοχρονιάς στα Element!

 


Σας παραθέτουμε μερικές από τις πιο επιτυχημένες ιδέες δώρου για τις φετινές γιορτές!

Δωροεπιταγές

Ο πιο ευέλικτος τρόπος αγοράς δώρου! Οι δωροεπιταγές Element βρίσκονται στη σελίδα κρατήσεων των ραντεβού. Μπορείτε να τις δείτε και άμεσα πατώντας εδώ! Για δωροεπιταγές από 30€ και πάνω, έχουμε δώσει τυχαίους τίτλους από υπηρεσίες, ώστε να μη φαίνεται η τιμή. Ο παραλήπτης όμως μπορεί να χρησιμοποιήσει τον κωδικό δώρου του στο www.goelement.gr/book-online σε οποιαδήποτε υπηρεσία, μία ή περισσότερες φορές, μέχρι να τον εξαργυρώσει όλο.

ProBiome Peel by Skeyndor

Εξαντλήθηκς ήδη μία φορά λόγω της επιτυχίας του και τώρα είναι εκ νέου διαθέσιμο! Πρόκειται για εφαρμογή που γίνεται μία μόνο φορά (ή δύο) το χρόνο και η τιμή  (90€) συμπεριλαμβάνει όλο το kit με τα προϊόντα για το σπίτι. Ρυτίδες, σημάδια, θαμπό δέρμα, ακμή, πανάδες, διεσταλμένοι πόροι γίνονται παρελθόν και το δέρμα αποκτά φυσική λάμψη και ζωντάνια! Ό,τι πρέπει για την περίοδο των γιορτών! Διάβασε περισσότερα για την επιτυχία του ProBiome Peel της Skeyndor εδώ!

Μασάζ

Ποτέ κανείς δε λέει όχι σε ένα καλό μασάζ! Είδικά αν του κάνεις κράτηση από τη σελίδα των Fabulous... δε θα πεις όχι ούτε κι εσύ! Γιατί ενώ ο παραλήπτης του δώρου απολαμβάνει όλη την πολυτέλεια και την εμπειρία των Element, εσύ έχεις κάνει το καλύτερο δώρο, σε super τιμή! Τα χαλαρωτικά μασάζ ξεκινούν από 20€ για μία ώρα! Εναλλακτικά μπορείς να κάνεις δώρο μία δωροεπιταγή και να καθοδηγήσεις τον παραλήπτη να κάνει κράτηση στη σελίδα των Fabulous ώστε με δική του επιλογή να κάνει περισσότερες υπηρεσίες!

The Perfect Gift (για τη μαμά σου!)

To πακέτο αυτό περιλαμβάνει 1. ένα φυτικό βαθύ καθαρισμό προσώπου, 2. μία δεύτερη συνεδρία βαθιάς ενυδάτωσης και αποκατάστασης του υδρολιπιδικού μανδύα Riche Therapy διάρκειας μίας ώρας και 3. την κρέμα περιποίησης για το σπίτι σε κανονική συσκευασία 50ml. Συνολικό κόστος, από 130€ μόνο 75€!!! Αγόρασέ το άμεσα εδώ!

Για ακόμη πιο luxury δώρο, σου προτείνουμε το εμπνευσμένο από την εποχή της Γαληνοτάτης Δημοκρατίας της Βενετίας, Rosso Di Venezia Pack που περιλαμβάνει 1. ένα βαθύ καθαρισμό προσώπου, 2. δεύτερο ραντεβού βαθιάς ενυδάτωσης προσώπου, 3. πολυτελή κρέμα νυκτός 50ml, 4. πολυτελή ορό νυκτός 30ml και 5. ένα θεραπευτικό μασάζ της σειράς O Vagheggi. Από 215€, μόνο 150€ συνολικά! Αγόρασέ το άμεσα εδώ!

Δες κι άλλες ιδέες δώρου στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα πατώντας εδώ!

Μπορείς επιπλέον να καλέσεις στο 2811 11 8101 και να περιγράψεις το δώρο που θέλεις να κάνεις. Εμείς θα σου φτιάξουμε μία οικονομική προσφορά, την οποία μπορείς να αγοράσεις και να παραλάβεις από τη reception των Element σε προκαθορισμένο ραντεβού! Αν πρόκειται για αγορά υπηρεσίας, όπως πάντα μπορείς να πληρώσεις άνετα και από το www.goelement.gr/pay και εμείς θα στείλουμε sms έκπληξη με το δώρο στον παραλήπτη!

Ευχόμαστε σε όλους καλές γιορτές με υγεία!

Αγνόησε την παραπληροφόρηση!
Για οποιαδήποτε απορία, ενημερώσου απευθείας από εμάς
στο 2811 11 8101.

Το παρόν ιστολόγιο συντάσσεται από την ομάδα των
Element Overwhelming Beauty
(Μαριάννα Βελεγράκη)
Ηράκλειο Κρήτης
Λεωφ. Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος, 71304
Τηλ. 2811 11 8101

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου