Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021

Probiome Peel by Skeyndor

 

Science Creates Beauty

Πριν διαβάσες ο,τιδήποτε, δες μερικά από τα αποτελέσματα του Probiome Peel εδώ!

Ένα ακόμη peel; Ένας ακόμη τρόπος να απολεπίσουμε χημικά το πρόσωπο για περισσότερη λάμψη; Όχι φυσικά!

Η Skeyndor πρωτοπορεί για μία ακόμη φορά φέρνοντας κάτι σύμφωνο με τη νέα εποχή στην αισθητική, η οποία απαιτεί σεβασμό στο μικροβίωμα της επιδερμίδας. Επομένως, με το Probiome Peel, ναι, έχουμε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, χωρίς όμως ενοχλητικούς ερεθισμούς και πολυήμερη αποθεραπεία.

Σε ένα κλασσικό χημικό peeling το δέρμα μετά την εφαργογή παρουσιάζεται  κυριολεκτικά καμμένο και απολεπίζεται τις επόμενες μέρες σε μεγάλα κομμάτια, με αποτέλεσμα να απαιτείται πολύς χρόνος αποθεραπείας. Επιλέον έπειτα από ένα κλασσικό χημικό peeling το δέρμα βρίσκεται για μήνες απολύτως εκτεθειμένο στους εξωτερικούς παράγοντες μιας και έχει χάσει πλήρως τις άμυνές του. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που αμέσως μετά την εφαρμογή χημικού peeling είχαμε χειρότερες δυσχρωμίες, ακριβώς γιατί η άμυνα του δέρματος τόσο απένατνι στον ήλιο, όσο και απέναντι στις δυσχρωμιογόνες φλεγμονές είναι μηδενική. Η προτεινόμενη αποθεραπεία συνήθως είναι μία ενυδατική γενικής φύσης (bepanthol κλπ), καθώς επίσης και ένα αντηλιακό με δείκτη 50 γενικής χρήσης από το φαρμακείο.

Το Probiome Peel αντικαθιστά το χημικό peeling, εφαρμόζεται το πολύ μέχρι 2 φορές το χρόνο και σε κάθε συνεδρία υπάρχει ΔΩΡΕΑΝ το εξειδικευμένο kit φροντίδας για το σπίτι. Αμέσως μετά το peel γίνεται εφαρμογή πολυβιταμινών και προβιοτικών ώστε το δέρμα να ανακτήσει άμεσα τόσο τις άμυνές του όσο και την υγειή του όψη. Επιπλέον, το kit φροντίδας για το σπίτι περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα προϊόντα τόσο για τη διατήρηση της άμυνας του δέρματος, όσο και για την ελαχιστοποίηση των δυσχρωμιογόνων ερεθισμών.


Η θεραπεία στην καμπίνα περιλαμβάνει τα παρακάτω βήματα:
  1. Καθαρισμός προσώπου με τα ειδικά σκευάσματα Skeyndor κι αμέσως μετά Pre-Peel Solution για να προετοιμαστεί κατάλληλα το δέρμα ώστε να δεχτεί το κυρίως peel.
  2. Προστασία των ευαίσθητων περιοχών (μάτια, χείλη) με το ειδικό balm της Skeyndor.
  3. Εξατομικευμνένη εφαρμογή του κυρίως Prebiome Peel, ανάλογα με τις ανάγκες. Μπορούμε να επιλέξουμε: Hydra Soothing για επιδερμίδες με ευαισθησία στα οξέα, Ultra Illuminating για θαμπές επιδερμίδες, Advanced Lightening για επιδερμίδες με κηλίδες και δυσχρωμίες, Pore Polishing για λιπαρές επιδερμίδες με διεσταλμένους πόρους, Age Smoothing για επιδερμίδες με ρυτίδες και φωτογήρανση.
  4. Αμέσως μετά την εφαρμογή του peel βάσει πρωτοκόλλου, προχωράμε σε αποκατάσταση του υδρολιπιδικού μανδύα της επιδερμίδας και σε βιοαναζωογόνηση με ειδικούς ορούς και μάσκες. Επειτα, με το Multibiotic Restoring Complex, επιτυγχάνουμε την αποκατάσταση του μικροβιώματος της επιδερμίδας, ενώ με την Age Defense DD Cream προστατεύουμε το δέρμα από τον ήλιο, τη ρύπανση και το blue light.
  5. Ακολουθεί το kit με τα εξειδικευμένα προϊόντα που εφαρμόζονται πρωί και βράδυ στο σπίτι και που έχουν δημιουργηθεί ειδικά για το Probiome Peel της Skeyndor... από τη Skeyndor.

Το Probiome Peel ενδείκνυται για όλες τις περιπτώσεις επιδερμίδας με σημάδια, είτε προέρχονται από ακμή, είτε από υπερμελάχρωση, είτε από φωτογήρανση. Επιπλέον, μία μοναδική εφαρμογή του Probiome Peel είναι η λείανση των διεσταλμένων πόρων, οι οποίοι εμφανίζονται πολύ συχνά στο μεσογειακό δέρμα.

Η επιτυχία του Probiome Peel οφείλεται τόσο στη φιλοσοφία της αποκατάστασης της άμυνας του δέρματος μετά την εφαρμογή, όσο και στην ιδιαίτερη σύστασή του, αφού τα μίγματα οξέων που περιέχει δρουν σε διαφορετικά επίπεδα και με διαφορετικό τρόπο, ανάλογα με το πρόβλημα που θέλουμε να αντιμετωπίσουμε. Επιπλέον, η εξειδικευμένη αποθεραπεία στο σπίτι μεγιστοποιεί τη δράση των οξέων και επαναφέρει το δέρμα στην καλύτερη εκδοχή του.

Μη χάσεις την προσφορά του Probiome Peel! Για όλη τη χειμερινή σεζόν, 2021-2022 από 120€/συνεδρία, μόνο 90€!  Κλείσε το ραντεβού σου online πατώντας εδώ, ή μίλα μαζί μας στο 2811 11 8101. 

Αγνόησε την παραπληροφόρηση!
Για οποιαδήποτε απορία, ενημερώσου απευθείας από εμάς
στο 2811 11 8101.

Το παρόν ιστολόγιο συντάσσεται από την ομάδα των
Element Overwhelming Beauty
(Μαριάννα Βελεγράκη)
Ηράκλειο Κρήτης
Λεωφ. Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος, 71304
Τηλ. 2811 11 8101

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου