Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023

Μεσοθεραπεία Καθαρισμού & Ανάπλασης dermalogica


Μεσοθεραπεία Καθαρισμού: ένα πραγματικά μοναδικό πρωτόκολλο που για πρώτη φορά πρότεινε το Διεθνές Ινστιτούτο για το Δέρμα και η dermalogica.

Το πρωτόκολλο ενδείκνυται για τον βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας, την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων, τον καθαρισμό των πόρων και την ουσιαστική ανάπλαση του δέρματος, ειδικά αν έχουμε ώριμη επιδερμίδα, ξηροδερμία ή φωτογήρανση.

To multivitamin power exfoliant είναι το βασικό μυστικό της συνεδρίας: ένα ελαιώδες ελιξήριο πλούσιο σε:

  • επιλεγμένα λιπαρά οξέα: διαλυτοποιούν τις λιποδιαλυτές τοξίνες και το οξειδωμένο, αποξηραμένο σμήγμα ώστε να απομακρυνθεί πιο εύκολα.

  • σαλικυλικό οξύ: ένα οργανικό οξύ που διαλύεται στη λιπαρή φάση του δέρματος κι επομένως εισέρχεται εύκολα σε λεπτές πτυχές ή και στο εσωτερικό των πόρων ώστε να απολεπίσει, να καθαρίσει, να λειάνει την επιδερμίδα.

  • λακτικό οξύ: με λευκαντική και αντιγηραντική δράση.

  • ρετινόλη/ρετινοειδή: γνωστή για την αναπλαστική, λευκαντική και αντιγηραντική δράση της.

  • πολυβιταμίνες: με αντιοξειδωτική και τροφική δράση, βοηθούν στην προστασία και την ανάπλαση της επιδερμίδας.

  • φυτικά εκχυλίσματα: με ηρεμιστική και επανορθωτική δράση.

ΤΙ ΝΕΟ ΥΠΑΡΧΕΙ: το multivitamin power exfoliant πλέον εφαρμόζεται μεσοθεραπευτικά! Οι νέες οδηγίες του Διεθνούς Ινστιτούτου για το Δέρμα μας συστήνουν τη χρήση του dermalogica pro pen για την βαθύτερη και αποτελεσματικότερη δράση του multivitamin power exfoliant.

Η συνεδρία ξεκινά με τον τριπλό καθαρισμό της dermalogica (λιπαρή φάση pre cleanse, υδάτινη φάση special cleansing gel, ενζυμικός καθαρισμός daily microfoliant). Στη συνέχεια γίνεται η εφαρμογή του multivitamin power exfoliant μεσοθεραπευτικά. Ακολουθεί δεύτερος καθαρισμός για την απομάκρυνση των ρύπων και των νεκρών κυττάρων. Σε περίπτωση στοχευμένης θεραπείας ο αισθητικός μπορεί να εφαρμόσει στην παρούσα φάση αντιγηραντικές ή αντιρυτιδικές θεραπείες, λόγω της αυξημένης ικανότητας απορρόφησης από το δέρμα, μετά το multivitamin power exfoliant. Η θεραπεία κλείνει με εξειδικευμένη θρεπτική και καταπραϋντική μάσκα και τέλος προϊόν ημέρας με SPF.

Αν δεν έχεις την πολυτέλεια να κάνεις πολλές συνεδρίες σε χώρο αισθητικής, μία multivitamin power exfoliant συνεδρία είναι ό,τι καλύτερο για να ανανεώσεις το δέρμα ή και να προετοιμαστείς για ένα event.

Κλείσε το ραντεβού σου ηλεκτρονικά εδώ!

Το παρόν ιστολόγιο συντάσσεται από την ομάδα των
Element Overwhelming Beauty
(Μαριάννα Βελεγράκη)
Ηράκλειο Κρήτης
Λεωφ. Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος, 71304
Τηλ. 2811 11 8101

2 σχόλια:

  1. Γεια σας Κυρίες & Κύριοι, Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια; Είμαι η Σούζαν Μπένσον. Είμαι δανειστής και επίσης οικονομικός σύμβουλος.

    Χρειάζεστε επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο, στεγαστικό δάνειο ή δάνειο για να ολοκληρώσετε το έργο σας; Εάν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας προτείνω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου. Παρέχουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου, συμπεριλαμβανομένων μακροπρόθεσμων και βραχυπρόθεσμων δανείων, εξασφαλισμένων και ακάλυπτων δανείων και πολλά άλλα. Για περισσότερες πληροφορίες, γράψτε μας μέσω email: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ή στείλτε μου μήνυμα απευθείας στο WhatsApp μέσω: +447360502110 και λάβετε απάντηση στη στιγμή.

    Ένα δάνειο από μια αξιόπιστη και ικανή εταιρεία είναι αυτό που χρειάζεστε για να πετύχετε τον στόχο σας. Είμαστε μια ολοκληρωμένη εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να εκπληρώσετε όλες τις φιλοδοξίες σας. Ειδικευόμαστε στην παροχή δομημένων λύσεων χρηματοδότησης σε ιδιώτες και εταιρείες με τον πιο αποτελεσματικό και ταχύτερο τρόπο.

    * Μπορείτε να κάνετε αίτηση για δάνειο οποτεδήποτε, οπουδήποτε.
    * Ευέλικτο ποσό - Εσείς αποφασίζετε πόσα θέλετε να δανειστείτε.
    * Γρήγορη άμεση χρηματοδότηση - Λάβετε το δάνειό σας εντός 24 ωρών από την έγκριση.
    * Ευέλικτο επιτόκιο 3%.
    * Υψηλά ποσοστά έγκρισης
    * Ευέλικτη Αποπληρωμή - Πρέπει να επιλέξετε την Ημερομηνία Αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για διάρκεια 1-30 ετών.
    * Απλή ηλεκτρονική εφαρμογή.
    * Εξατομικευμένη καθοδήγηση και τεχνογνωσία.
    * Χωρίς κρυφές χρεώσεις

    Μην χάσετε μια ευκαιρία λόγω έλλειψης οικονομικών. Επικοινωνήστε με την εταιρεία μου τώρα, μπορούμε να σας βοηθήσουμε με ένα δάνειο επειδή έχουμε βοηθήσει πολλά άτομα και οργανισμούς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου μας, στείλτε μας το αίτημα δανείου σας μέσω
    Email: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
    WhatsApp: +447360502110

    Οι μεσάζοντες/σύμβουλοι/μεσίτες είναι ευπρόσδεκτοι να φέρουν τους πελάτες τους και προστατεύονται 100%. Με απόλυτη εμπιστοσύνη, θα εργαστούμε μαζί προς όφελος όλων των εμπλεκομένων μερών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γειά σου; Χρειάζεστε επείγοντα δάνειο; Το όνομά μου είναι Emily's Gibbon, είμαι ο οικονομικός διευθυντής της Novelty Finance. Έχω αντιληφθεί ότι ιδιώτες και επιχειρήσεις δυσκολεύονται τόσο πολύ να λάβουν δάνειο είτε από Τράπεζες είτε από άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Η εταιρεία μου (Novelty Finance) είναι εδώ για να σας παρέχει και να σας βοηθήσει με το δάνειο που χρειάζεστε

    Είτε θέλετε να δώσετε ώθηση στον τρόπο ζωής σας είτε έχετε ένα απροσδόκητο έξοδο να αντιμετωπίσετε, ένα δάνειο από τη NOVELTY FINANCE είναι ο οικονομικά αποδοτικός τρόπος για να το πραγματοποιήσετε.

    Η NOVELTY FINANCE είναι ευέλικτη: μπορείτε να δανειστείτε έως και πέντε εκατομμύρια ευρώ (5.000.000,00 €), με κατάλληλες περιόδους αποπληρωμής που κυμαίνονται από 6 μήνες έως 30 χρόνια. Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη σειρά προσωπικών δανείων, επιχειρηματικών δανείων, στεγαστικών δανείων και δανείων εξυγίανσης χρέους που μπορούν να προσαρμοστούν στις μεταβαλλόμενες ανάγκες και τις περιστάσεις σας με επιτόκιο 3%.

    Αυτό που παίρνεις:
     Άμεση πρόσβαση στα κεφάλαιά σας μετά την έγκριση
     Ανταγωνιστικά επιτόκια
     Ευέλικτοι όροι αποπληρωμής
     Η δυνατότητα να εξοφλήσετε το δάνειό σας πιο γρήγορα (οι επιπλέον πληρωμές μειώνουν το ποσό του κεφαλαίου του δανείου)
     Εύκολη έγκριση εάν χρειάζεστε πρόσθετα κεφάλαια
     Η πρώτη σας αποπληρωμή του δανείου ξεκινά σε έξι μήνες μετά την έγκριση.

    Πώς να εφαρμόσει:
    Η αίτηση για δάνειο είναι γρήγορη και εύκολη!
    Επιχειρήσεις ή άτομα που ενδιαφέρονται να υποβάλουν αίτηση για δάνειο με την Novelty Finance και απαιτούν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου, θα πρέπει να ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΕΝΑ EMAIL στη διεύθυνση: noveltyfinances@gmail.com

    Εφαρμογή T&C.

    ΑπάντησηΔιαγραφή