Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

Skin Hub - Η νέα εποχή!


Γράφει ο Γιάνννης Καπνίδης

Η Αισθητική άλλαξε!

Η σωστή ενημέρωση και η επικοινωνία με εκείνους που αναζητούν επαγγελματικές λύσεις, έχει καταστεί περισσότερο σημαντική από ποτέ.

TikTokers, influencers, beauty specialists, beauty counselors, “φαρμακοποιοί”, τηλεπωλητές, θαυματοποιοί πάσης φύσεως, παραγωγοί φυσικών προϊόντων με διαστημική όμως τεχνολογία, μικροί εξερευνητές, μεγάλα ταλέντα της 6ης και της 7ης τέχνης που με δάκρυα στα μάτια διηγούνται το δράμα της ζωής τους και προσπαθώντας να αντικαταστήσουν την Αλίκη Βουγιουκλάκη στη “Μανταλένα” και σε προτρέπουν να πάρεις “την κρέμα της ευλογημένης” και άλλοι πολλοί, με μοναδικό στόχο το κέρδος, δηλώνουν “ειδικοί” στην Αισθητική.

Στο μικρό χρονικό διάστημα που ασχολούμαι συστηματικά με τα social έχω ακούσει τα πάντα:

 1. “Φυσικά και ξέρω από αισθητική, στη σχολή μας κάναμε ένα εξάμηνο παρασκευή καλλυντικών”. Το είπε φαρμακοποιός.

 2. “Εννοείται ότι για καθαρισμό πάω σε δερματολόγο, δε θέλω να με αγγίζει η κάθε πικραμένη.”. Το είπε γυναίκα!

 3. “Πως δίνεις συμβουλές για το δέρμα, είσαι δερματολόγος;”. Ειπώθηκε γραπτώς από ανώνυμο προφίλ.

Τρία μόνο παραδείγματα στα οποία γρήγορα μπορώ να απαντήσω αντίστοιχα:

 1. Εμείς κάναμε 2 εξάμηνα φαρμακολογία, να ανοίξουμε φαρμακείο;

 2. Ο βαθύς καθαρισμός είναι πράξη που γίνεται από αισθητικό όπως η φυσικοθεραπεία από φυσικοθεραπευτή. Δεν έχω δει ορθοπεδικό να κάνει φυσικοθεραπείες.

 3. Συμβουλές για τη διατήρηση της υγείας του δέρματος δίνει ο αισθητικός κοσμητολόγος. Και φυσικά μπορεί να το κάνει και ο δερματολόγος, δεν υπάρχει νομίζω από πουθενά αμφισβήτηση ως προς αυτό.

Ο κόσμος έχει μπλεχτεί άσχημα με τόσους “φωστήρες”. Και είναι ξεκάθαρο ότι δε γνωρίζει ότι ο πτυχιούχος αισθητικός σπουδάζει 4 χρόνια για να πάρει το πτυχίο του και την άδεια άσκησης επαγγέλματός του. Και συγχέει την έννοια του “έχω γνώσεις επί του θέματος” με την έννοια του “ΕΙΔΙΚΟΥ επί του θέματος”.

Το www.skinhub.gr σκοπό έχει να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Να πει αλήθειες. Να χωρίσει την ήρα από το σιτάρι. Ήδη πονέσαμε αρκετούς. Και το αστείο είναι ότι οι “αρκετοί” που πόνεσαν, δημόσια εμφανίζονται με μανδύα “πονεμένης θεοσεβούμενης ψυχής που δέχεται αδιαμαρτύρητα τα χτυπήματα της μοίρας”, ενώ στις ανταλλαγές προσωπικής αλληλογραφίας “σκοτώνουν άνθρωπο” για αστειότητες.

Όμως το ποτάμι δε γυρίζει πίσω. Τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν, αυτοί που θέλουν, θα μάθουν την πλευρά του αληθινού επαγγελματία, του πτυχιούχου, του ΕΙΔΙΚΟΥ, και θα ξεφύγουν από όλη αυτή τη δήθεν παραπληροφόρηση που άλλο δεν κάνει παρά να λυμαίνεται έναν ολόκληρο κλάδο. Το επαγγελματικό προϊόν δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ με καλλυντικά προϊόντα που βρίσκει κανείς σε ράφια φαρμακείων, σούπερ μάρκετ, καταστημάτων, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό. Το επαγγελματικό προϊόν δίνει λύσεις σε προβλήματα. Κι αυτό από εμάς εδώ στο Skin Hub θα βγει προς τα έξω.

Ο χώρος που εκπροσωπώ δεν έχει μόνο εμένα. Απασχολεί 3 πτυχιούχους αισθητικούς και συνεργάζεται στενά με πραγματικά λαμπρούς γιατρούς και άλλους επιστήμονες, ώστε το υλικό που βγαίνει εδώ, με όποια λάθη κι αν μπορεί να παρουσιάσει κατά καιρούς (τυπογραφικά, ορθογραφικά, προφοράς… δεν έχω κάνει λίγα, το ομολογώ!), να έχει εγκυρότητα και αξιοπιστία.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στη Dermalogica Hellas για όλη την εκπαίδευση και φυσικά στο Διεθνές Ινστιτούτο για το Δέρμα για όλη την καθοδήγηση.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ επίσης στη Skeyndor και στην εκπαιδεύτριά μας Θεοδώρα Κολλιούλη, όπως και στη διεθνή εκπαιδεύτριά μας Filipa Marcelino για τις αδιάκοπες προσπάθειες που καταβάλλουν να μας ενημερώσουν και να μας καταστήσουν πρώτους στην εφαρμογή πρωτοποριακών μεθόδων.

Ευχαριστούμε τη Beaute Marine (Dr Schrammek - VAGHEGGI) γιατί πραγματικά επενδύει πάνω μας και δεν το ξεχνάμε ποτέ.

Και φυσικά ευχαριστούμε τους συνεργάτες μας από την Acos Cosmetics (BABOR), τη Dermacon (MURAD), τη FeelFree (GERNETIC) για όλες τις εκπαιδεύσεις.

Συντονιστείτε λοιπόν στο www.skinhub.gr και κάντε εγγραφή στην αγαπημένη σας πλατφόρμα για να μη χάνετε καμία ενημέρωση! Είμαστε μόνο στην αρχή!

1 σχόλιο:

 1. ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΑΝΕΙΟΥ

  Γεια σας Κυρίες & Κύριοι, Τολμάτε να έχετε ένα δάνειο;
  Είμαι η Σούζαν Μπένσον. Είμαι δανειστής και επίσης οικονομικός σύμβουλος.

  Εάν χρειάζεστε μια αξιόπιστη και αξιόπιστη εταιρεία για να λάβετε δάνειο για να χρηματοδοτήσετε το έργο σας, την επιχείρησή σας, ένα δάνειο για να αγοράσετε ένα σπίτι ή ένα αυτοκίνητο κ.λπ., μην κοιτάξετε πιο μακριά από την Sunshine Financial Group Inc. Προσφέρουμε όλα τα είδη δανειακών υπηρεσιών , δάνειο με εξασφάλιση και χωρίς εξασφαλίσεις, μακροπρόθεσμο και βραχυπρόθεσμο δάνειο και πολλά άλλα με επιδοτούμενο επιτόκιο 3% ετησίως. Για περισσότερες πληροφορίες, γράψτε μας μέσω email: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ή στείλτε μου μήνυμα απευθείας στο WhatsApp μέσω: +447915601531 και λάβετε απάντηση σε μια στιγμή

  Είμαστε μια ολοκληρωμένη εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να εκπληρώσετε όλες τις φιλοδοξίες σας. Ειδικευόμαστε στην παροχή δομημένων λύσεων χρηματοδότησης σε ιδιώτες και εταιρείες με τον πιο αποτελεσματικό και ταχύτερο τρόπο.

  Αναγνωρίζω το γεγονός ότι η λήψη ενός νόμιμου δανείου ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα Για τα άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό, πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται τόσο πολύ να λάβουν μετοχικό δάνειο από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω υψηλό επιτόκιο, ανεπαρκείς εξασφαλίσεις, αναλογία χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό σκορ ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο

  Όχι άλλοι χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές επισκέψεις στην τράπεζα. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να πάρετε δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου το χρειάζεστε

  Παρέχουμε 24ωρες υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Αποστολή email σε | sunshinefinancialgroupinc@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +447915601531 | & Λάβετε απάντηση αμέσως

  ΑπάντησηΔιαγραφή