Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Συνταγή για αστέρια!


Τα Element Overwhelming Beauty είχαν την τιμητική θέση του μεγάλου χορηγού στο 3o Love Secret Show, με τις Μέλισσες.

Κάποιοι από εμάς λοιπόν ήταν fan από πριν, γνώριζαν τα τραγούδια, ήξεραν καλά τι επρόκειτο να δουν και να ακούσουν. Άλλοι αντιθέτως είχαν την πρώτη επαφή τους σε ζωντανή συναυλία με το συγκρότημα. Όλοι όμως στο τέλος του event καταλήξαμε σε μία κοινή διαπίστωση:
"Τα υλικά των αληθινών star είναι δύο: η λάμψη και η απλότητα."
Το ταλέντο των παιδιών αυτών εντυπωσίασε θετικά τους πάντες και σε πολλές στιγμές μας έκοψε στην κυριολεξία την ανάσα. Δεν είναι η μουσική, δεν είναι οι φωνές, δεν είναι μόνο αυτά. Είναι το δέσιμο πάνω στη σκηνή, είναι η επικοινωνία με το κοινό, είναι οι χαρακτήρες, είναι τα συναισθήματα και τόσα άλλα που δεν περιγράφονται με λόγια και που οι 200 καλεσμένοι του Love Secret Show είχαν την τύχη να ζήσουν εχτές το βράδυ στο Φουγάρο.

Αισθανόμαστε πραγματικά υπερήφανοι που αυτή η μακροχρόνια συνεργασία μας με τον Love Radio Κρήτης 102,8 μας δίνει τη δυνατότητανα φιλοξενούμε τέτοιες εκδηλώσεις!

Αναζητήστε τις live μεταδόσεις στη σελίδα μας στο Facebook αλλά και στα υπόλοιπα social media με το hashtag #LoveSecretShow.

Όλη η ομορφιά ήταν εκεί, στο Love Secret Show, powered by Element Overwhelming Beauty! Όλα μοιάζαν καλοκαίρι. Όλοι αισθανθήκαμε τι θα πει να "είσαι αλλού". Όλοι μπήκαμε στο "βυθό" της μουσικής και όλοι καταλάβαμε ότι για τις Μέλισσες... είναι ακόμη μόνο η αρχή. Που θα καταλήξουν; "Δεν έχω ιδέα!".
🌹
Το παρόν ιστολόγιο συντάσσετε από την ομάδα των
Element Overwhelming Beauty
(Μαριάννα Βελεγράκη)
Λεωφ. Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος
71304, Ηράκλειο
Τηλ. 2811118101


Κατέβασε την εφαρμογή μας
στο Android κινητό σου ή στο iPhone σου!
Element Overwhelming Beauty

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου