Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019

2020 πλάνα για τη Νέα Αισθητική!


Το 2019 υπήρξε για εμάς μία χρονιά γεμάτη προκλήσεις, απρόοπτα, αποφάσεις, αλλαγές, κυρίως όμως αποτέλεσε χρονιά ωρίμανσης, συνειδητότητας και συνειδητοποίησης.

Ξεπεράσαμε τους φόβους μας, τα όριά μας, αφήσαμε κάτω ό,τι μας βάραινε και και επιλέξαμε εμείς τα εμπόδιά μας, αγνοόντας επιδεικτικά όποιον ήθελε να μας τα υπαγορεύσει.

Νέα Εκπομπή!
Τον Ιανουάριο ξεκινήσαμε τη νέα μας online εκπομπή, το GoBeautiful με τη γλυκιά Έλενα Σερεφίδου φέρνοντας άμεσα, στο κινητό τηλέφωνο του καθενός αναλυτικά την περιγραφή των πιο δυνατών υπηρεσιών μας. 12 μήνες μετά, η Χρύσα Κυρατζή, που είχε αναλάβει με απόλυτη επιτυχία την προώθηση του χώρου μας το 2018, συναντά την Έλενα, σε μία καθόλου αναμενόμενη συνέντευξη, και ενώνουν τις δυνάμεις τους! Δες το βίντεο:


Νέοι Οίκοι Ομορφιάς!
Τη χρονιά που πέρασε ξεκινήσαμε νέες συνεργασίες με μεγάλες εταιρίες όπως η Academie, η Phytomer, η Babor, προσφεροντας νέες μοναδικές εμπειρίες στους επισκέπτες μας και επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά ότι η θέληση για συνεργασία με μεγάλους οίκους είναι αμοιβαία: ο τρόπος δουλειάς μας, η ειλικρίνειά μας, η προσήλωσή μας στην εκπαίδευση και στην εκμάθηση νέων τεχνικών έχουν πλέον χαρακτηρίσει την επωνυμία Element και οι άνθρωποι που μας πλησιάζουν -επισκέπτες ή συνεργάτες- γνωρίζουν καλά από πριν με ποιους μιλούν... κι εμείς φροντίζουμε πάντα να επιβεβαιώνουμε τις φήμες.


"Νέα μηχανήματα"
Είναι ίσως η πιο επαναλαμβανόμενη φράση στις φετινές μας διαφημίσεις. Laser Cavitation και πολυ-πολικες ραδιοσυχνότητες ήρθαν να πλαισιώσουν τις φανταστικές κούρες σώματος της K-Surgery με τεχνολογία νιοσωμάτων. Προστέθηκαν επίσης 4 νέα μηχανήματα μόνιμης αποτρίχωσης εκ των οποίων το ένα το μοναδικό Alejandro, το laser αλεξανδρίτη νέας γενιάς, αλλά και το Constantine, το νέο laser υψηλής ισχύος με 10 ράβδους laser σε έναν εφαρμογέα.


Για όλα τα χαρακτηριστικά των μηχανημάτων laser, για άρθρα που μιλούν για αληθινά ποσοστά επιτυχίας και για οποιαδήποτε πληροφορία πάνω στη laser αποτρίχωση μπες στο www.goelement.gr/laser. Στα Element δίνουμε τεράστια σημασία στη σωστή πληροφόρηση. Η επιτυχία μας βασίζεται στην τεχνολογία, όχι στην άγνοια του κοινού.
"Laser αποτρίχωση με τεχνολογία StarWars και εκπαιδευτή τον Master Yoda"... αναζητήστε την αλλού!
Εδώ κάνουμε Αληθινή Αισθητική®.
Νέα δεδομένα στη διατροφολογία
Η σύγχρονη διατροφολογία είναι εδώ, στα Element!

Ένας κόσμος υγείας και ευεξίας που προέρχεται από τις καθημερινές μας διατροφικές συνήθειες, Αυτό είναι η NutriSUIT®. Κι εμείς φέραμε αυτόν τον κόσμο σε πρώτο πλάνο.
Διάβασε περισσότερα για τη NutriSUIT® που ξεκίνησε στα Element το 2019, εδώ!

Μοναδικότητα σε ό,τι κι αν κάνουμε!
Το 2019 προσφέραμε στους επισκέπτες μας τη νέα κάρτα προνομίων Element που αναγνωρίζεται σε 200+ επιχειρήσεις στο Ηράκλειο, 5000+ επιχειρήσεις στην Ελλάδα και σε 47 χώρες! Μία κάρτα για χρήση σε online αγορές όπως στα site της Aegean και του Booking, αλλά και σε φυσικά καταστήματα. Προνόμια, πόντοι, επιστροφή χρημάτων σε μετρητά, αλλά και δωρεές σε ιδρύματα κάθε φορά που τη χρησιμοποιείς.

Ο Αλέξανδρος Νατσάκος σε μία φωτογράφηση για τα Element Overwhelming Beauty.
Η κάρτα εκδίδεται δωρεάν στα καταστήματά μας και είναι άμεσα ενεργή... και φυσικά αποτέλεσε το πιο αγαπημένο εργαλείο αγορών των επισκεπτών μας.

Η κάρτα μας. Ζήτα τη ΔΩΡΕΑΝ στη reception των Element.

Εκπαίδευση!
Τέσσερα εκπαιδευτικά ταξίδια, εκ των οποίων ένα στο Aachen της Γερμανίας, στο κέντρο εκπαίδευσης της Babor, μόνο για το 2019. Δες το βίντεο:


Κλείνουμε 3,5 χρόνια λειτουργίας και πραγματικά μας τρομάζει η εικόνα να καταλήξουμε μετά από 20 χρόνια είναι να λέμε ότι έχουμε 20 χρόνια εμπειρία, κάνοντας αισθητική που ήταν αποτελεσματική... 20 χρόνια πριν!

Η αισθητική αναπτύσσεται πλέον ακριβώς όπως η τεχνολογία: με ιλιγγιώδη ταχύτητα! Σε 20 χρόνια λοιπόν, θέλουμε το κέντρο μας να διαφημίζει "20 χρόνια συνεχούς εκπαίδευσης και επιτυχών εφαρμογών". Αυτός είναι ο στόχος μας.

Νέοι τρόποι πληρωμών & ασφάλεια!
Το 2019 γίναμε το πρώτο κέντρο στην Ελλάδα που ξεκίνησε να παρέχει συνδρομητικές υπηρεσίες: άνετες πληρωμές με μηνιαίες χρεώσεις και αγορά των πιο δημιφιλών πακέτων τμηματικά, χωρίς επιπλέον επιβάρυσνη.
Εγγύηση στην ασφάλεια των αγορών μας αποτέλεσε η PayPal, η οποία στην ουσία δίνει τα "κλειδιά" των πληρωμών στον επισκέπτη, ο οποίος μπορεί να ξεκινήσει και να διακόψει όποτε θέλει τις συνδρομές του από το κινητό του τηλέφωνο... χωρίς να δώσει ΠΟΤΕ τον αριθμό της κάρτας του σε εμάς!

Η ασφάλεια στις πληρωμές και οι συνεργασίες όμως επεκτείνονται. Σύντομα λοιπόν στα Element θα μπορείς να πληρώνεις και με...
Ναι και σε αυτό θα είμαστε πρώτοι. Προς το παρόν δες τις συνδρομές που μπορείς να ξεκινήσεις από την άνεση του κινητού σου στο www.goelement.gr/store.

Dermalogica Ambassadors!
Μία διάκριση που ήρθε να επιβεβαιώσει τη θέση μας στο στερέωμα της αισθητικής.

Μαριάννα Βελεγράκη, η ιδιοκτήτρια των Element.
Συνεχόμενες εκπαιδεύσεις, συνεχόμενα επιτυχημένες εφαρμογές, συνεχόμενη άσκηση και η διάκριση ήρθε από το International Dermal Institute, το οποίο έχει υπό την αιγίδα του τη Dermalogica. Τρία μόνο κέντρα προτάθηκαν για τη διάκριση αυτή σε όλη την Ελλάδα. Το ένα από αυτά ήταν τα Element και φυσικά δεν μπορούμε να μην αισθανόμαστε την ευθύνη για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε η Dermalogica και το Διεθνές Ινστιτούτο για το Δέρμα.

Νέο Κατάστημα στο Περιστέρι Αττικής!
Το πρώτο κέντρο αισθητικής που από την Κρήτη επεκτάθηκε στην Αθήνα, είναι τα Element. Ένας υπέροχος χώρος που άνοιξε τις πόρτες του 2 Δεκεμβρίου 2019, στον 4ο όροφο, στην Κνωσού 4, στο Περιστέρι Αττικής και σας περιμένει, με τη Βίκη Τσολάκη στην πρώτη γραμμή των εφαρμογών.  

Διάβασε περισσότερα για το νέο κατάστημα εδώ.
Διάβασε περισσότερα για τη Βίκη Τσολάκη εδώ.
Η επέκταση αυτή είναι η επίστεψη των προσπαθειών μας και αποτελεί μέρος της στρατηγικής μας για επέκταση της Αληθινής Αισθητικής® παντού. Είναι μόνο το πρώτο βήμα. Έπεται συνέχεια, στην οποία όμως δεν πρόκειται να "θαυμάσετε" τη δουλειά μας να καταλήγει "μία από τα ίδια" με ορδές πωλητών να υπόσχονται θαύματα και μαγικές θεραπείες που αφαιρούν "20 χρόνια σε 20 λεπτά". Στα Element παραμένουμε πιστοί στις ιδρυτικές αρχές μας που μιλούν για Αληθινή Αισθητική® και γνησιότητα προσβάσιμη από όλους. Η επιτυχία στη δουλειά μας θα βασίζεται πάντα στην ενημέρωση, την εκπαίδευση και την τεχνολογία και όχι στην άγνοια του κοινού.

Element Hearts
Από την πρωτη στιγμή της παρουσίας μας δεν ξεχάσαμε ποτέ τα πιο αδύναμα κομμάτια της κοινωνίας μας.

Με δωρεές που πραγματοποιούνται σταθερά, κάθε μήνα, όλο το χρόνο, στηρίζουμε το Δικάιωμα στη Ζωή για το έργο του στη φιλοξενία και την εκπαίδευτη παιδιών με αναπηρίες, καθώς επίσης και την Ενορία Μυροφόρων Γυαικών στα Αμισιανά Καβάλας, που συμβάλει σημαντικά στη στήριξη οικογενειών με οικονομικές δυσκολίες. Επιλέον, η κάρτα μέλους μας, κάθε φορά που χρησιμοποιείται διοχετεύει μέρος της συναλλαγής στα ιδρύματα Greenfinity και Child and Family που αντίστουχα στηρίζουν τη βιωσιμότητα στον πλανήτη καθώς και παιδιά και οικογένειες στον τρίτο κόσμο.

Η κοινωνική ευθύνη των Element δε σταματά όμως εδώ. Όλο το χρόνο, στηρίζουμε με περιστασιακές δωρεές και χορηγίες συναυλίες, θεατρικά δρώμενα, φιλανθρωπικές οργανώσεις και κάθε είδους δραστηριότητα που αναδεικνύει τον πολιτισμό και τον άνθρωπο. Το σωματείο γυναικών "Καλλιπάτειρα", οι συναυλίες των μαθητών του Έντεχνου Ωδείου, το καλοκαιρινό φεστιβάλ του Δήμου Ηρακλείου στα κηποθέατρα, η πρωτοβουλία Women Do Business, είναι τέτοιες περιπτώσεις.

Τι να περιμένουμε το 2020;
Οι δικές μας ευχές, γίνονται πράξη. Με υπευθυνότητα, σοβαρότητα και ευγνωμοσύνη απέναντι στους ανθρώπους που επιλέγουν τη δουλειά μας ανάμεσα σε τόσους άξιους επαγγελματίες!
Την απόλυτη αντιγήρανση. Αυτό να περιμένετε. Ήδη έχουμε προγραμματίσει το πρώτο εκπαιδευτικό ταξίδι στο κέντρο εκπαίδευσης της Dermalogica στο Λονδίνο, με σκοπό να φέρουμε όλες τις νέες τάσεις στην αντιγήρανση στα Element. Αληθινή Αισθητική® από το International Dermal Institute.

Τη συνέχεια των επενδύσεων. Σε νέες θεραπείες και νέα μηχανήματα. Αν είστε συνηθισμένοι σε διαφημίσεις που υπόσχονται κάτι super νέο και τελικά καταλήγετε σε ένα μεταχειρισμένο μηχάνημα που μετά βίας λειτουργεί... αυτό σε εμάς μπορείτε να το ξεχάσετε.
Στα Element μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα είστε οι πρώτοι, ίσως και στην Ελλάδα, που θα δοκιμάσετε κάτι νέο.
Το πιο παλιό μας μηχάνημα είναι 3ων ετών.
Η πιο κλασσική μας θεραπεία... δεν εφαρμόζεται πια! Ανανεώθηκε από την ίδια την εταιρία που τη δημιούργησε κι εμείς υπήρξαμε οι πρώτοι στη σειρά που εκπαιδευτήκαμε στα νέα δεδομένα. Αυτά είναι τα Element του 2020.

Τη στενότερη επαφή με τους επισκέπτες μας, που κρατούν τη δουλειά μας στο επίπεδο που βρίσκεται. Είναι το σημαντικότερο κομμάτι της δουλειάς μας, είναι αυτοί που καθοδηγούν τις κινήσεις μας, είναι οι οδηγοί στο αύριο, το οποίο σχεδιάζουμε με βάση τις δικές τους ανάγκες. Το 2020 θα είναι η χρονιά με τη μεγαλύτερη συμμετοχή των επισκεπτών μας στο σχεδιασμό των προγραμμάτων μας.

Τη μοναδικότητα στις υπηρεσίες μας!
Ακόμη περισσότερες #Unbeatable υπηρεσίες, "που δεν αντιγράφονται", θα έρθουν στους χώρους μας. Ακόμη πιο αποτελεσματικές θεραπείες στην αντιγήρανση, τη λείανση, τη λεύκανση αλλά και μόνιμες λύσεις στο αισθητικό πρόβλημα της ακμής, της λιπαρότητας, της ξηροδερμίας. To 2020 θα είμαστε και πάλι πρωτοπόροι στην αισθητική, τη σύγχρονη διατροφολογία, τη laser αποτρίχωση.

Την ολιστικότητα στα προγράμματά μας!
Ένας εντελώς πρωτοποριακός τρόπος να ευχαριστήσουμε τους επισκέπτες μας για την προτίμησή τους! Ολοκληρωμένη εμπειρία περιποίησης που θα τη βρείτε για πρώτη φορά, φυσικά αποκλειστικά στα Element το 2020. Μείνετε συντονισμένοι!

To 2020 θα είναι λοιπόν έτος ανάπτυξης, ποιότητας, εκπαίδευσης και πολλής δουλειάς, αρκεί φυσικά να έχουμε υγεία! Αυτό ευχόμαστε σε όλους ολόψυχα: υγεία, ομόνοια και αγάπη που γίνεται πράξη!

Υπεύθυνος Λειτουργίας και Ανάπτυξης

Element Overwhelming Beauty
Το παρόν ιστολόγιο συντάσσεται από την ομάδα των
Element Overwhelming Beauty
(Μαριάννα Βελεγράκη)

Λεωφ. Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος, 71304, Ηράκλειο Κρήτης
Τηλ. 2811 11 8101

Κνωσού 4
4ος ΄Οροφος, 12134, Περιστέρι Αττικής
Τηλ. 211 770 7005

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου