Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

Βίκυ Τσολάκη, η νέα συνεργασία των Element


Η συνεργασία αυτή δεν ήταν τύχη, ήταν πεπρωμένο. Δε μπορούσε να γίνει αλλιώς!

Η Βίκυ Τσολάκη αποφοίτησε από τη σχολή Αισθητικής και Κοσμητολογίας το 1987 και από τότε δε σταμάτησε τη μελέτη και την εκπαίδευση.

Το 1987 άνοιξε το δικό της ινστιτούτο και το 1988 έγινε μέλος του διοκητικού συμβουλίου του CIDESCO, του μεγαλύτερου διεθνούς οργανισμού ομορφιάς στον κόσμο.

Από το 2000 ως και σήμερα εργάστηκε ως εκπαιδεύτρια σε ιδιωτικές εταιρίες αλλά και σε σχολές όπως ο NHS στους τομείς αισθητικής προσώπου και σώματος αλλά και εναλλακτικών θεραπειών.

Από το 2003 ως το 2007 εργάστηκε ως εργαστηριακός συνεργάτης και εκπαιδεύτρια στο ΤΕΙΑ Αθηνών στο τμήμα αισθητικής και κοσμητολογίας.

Εκτος από πτυχιούχος αισθητικός, κατέχει διπλώματα φυσιοπαθητικής, ρεφλεξολογίας, αρωματοθεραπείας, διατροφής, βοτανοθεραπείας, ιριδολογίας, ayurveda, ανθοιαμάτων Bach, ηλεκτροβελονισμού, εξειδικευμένης μάλαξης, παραδοσιακής κινέζικης ιατρικής, τεχνικής λεμφικής παροχέτευσης κατά Vodder, rejuvance, κοσμητικό βελονισμό, su jok και άλλα... πραγματικά πολλά!

Ένας πραγματικά χαρισματικός άνθρωπος που ανέλαβε προσωπικά την υλοποίηση και την επίβλεψη του νέου Element Overwhelming Beauty στο Περιστέρι.

Η γνωριμία των Element με τη Βίκυ Τσολάκη ξεκίνησε κάπως έτσι:


Ήταν η εκπαιδεύτριά μας στον NHS για 2 συνεχόμενες χρονιές. Αν αναρωτιέσαι λοιπόν που οφείλεται η επιτυχία  των Element στην καμπίνα μάλαξης, τώρα έχεις την απάντηση.

Στο νέο χώρο μας στην Κνωσού 4 στο Περιστέρι Αττικής, η επιτυχία αυτή θα συνεχιστεί στις καμπίνες προσώπου, σώματος, αλλά και στις εναλλακτικές προσεγγίσεις στην αντιγήρανση, τη συμπληρωματική διατροφή, τον τρόπο ζωής.

Μίλα μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα επικοινωνίας για ένα δωρεάν ενημερωτικό ραντεβού, ή κλείσε online στο www.goelement.gr.

Το παρόν ιστολόγιο συντάσσεται από την ομάδα των
Element Overwhelming Beauty
(Μαριάννα Βελεγράκη)

Λεωφ. Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος, 71304, Ηράκλειο Κρήτης
Τηλ. 2811 11 8101

Κνωσού 4
4ος ΄Οροφος, 12134, Περιστέρι Αττικής
Τηλ. 211 770 7005

Τηλ. 2811118101

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου