Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

Laser και άνετα!

 

Χωρίς προγράμματα, χωρίς συνδρομή,
με πληρωμή ανά συνεδρία στη reception μας,
την ημέρα του ραντεβού!

Την περίοδο αυτή ζούμε τόσα απρόοπτα γεγονότα που δε μπορούμε να προγραμματίσουμε εύκολα τίποτε και τo καταλαβαίνουμε απόλυτα! Για το λόγο αυτό το συνδρομητικό μας πρόγραμμα laser αποτρίχωσης για πόδια, μασχάλες και μπικίνι, με 82€/συνεδρία γίνεται διαθέσιμο και με πληρωμή απευθείας στη reception, την ημέρα του ραντεβού. Η συνδρομητική του έκδοση θα συνεχίσει να υπάρχει και αυτή παράλληλα για όποιον την προτιμά. 

ΟΛΟΙ οι συνδρομητές μας με χρεώσεις ψηλότερες από τα 82€ για το συγκεκριμένο πακέτο αποτρίχωσης περνούν αυτόματα στην προνομιακή χρέωση, εφόσον πραγματοποιήσουν ή προαγοράσουν μία συνεδρία την περίοδο ισχύς της προσφοράς.

Δε γνωρίζεις ακόμη τα Element; Εγγύηση για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών στη laser αποτρίχωση των Element αποτελεί ο αριθμός των μηχανημάτων αποτρίχωσης που διαθέτουμε (10) καθώς και ο αριθμός των συνδρομητών μας στη μόνιμη αποτρίχωση: πάνω από 1000 συνδρομητές πριν ακόμη κλείσουμε 2 χρόνια λειτουργίας, με μέση προσέλευση νέων συνδρομητών το 2019 τους 3 κάθε 2 ημέρες!

Κλείσε εντελώς δωρεάν το ενημερωτικό σου ραντεβού για τη laser αποτρίχωση στο 2811 11 8101 ή online εδώ!

Η προσφορά θα ισχύει μέχρι να καλυφθούν όλες οι διαθέσιμες θέσεις. 

Διαβάστε, ενημερωθείτε και αποφύγετε τις παγίδες της laser αποτρίχωσης!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Ειδικά για τις laser αποτριχώσεις, το κέντρο μας αυστηροποιεί ακόμη περισσότερο τον κανονισμό περί ακυρώσεων ραντεβού και ορίζει:

  • στα 82€ το κόστος της συνεδρίας αν ο συνδρομητής δεν έχει ακυρώσει ποτέ το ραντεβού του ή πραγματοποιεί ακυρώσεις ή αλλαγές 48 ώρες πριν το ραντεβού.
  • στα 99€ το κόστος της ίδιας συνεδρίας αν ακυρωθεί ή αλλάξει μία φορά το ραντεβού εκτός του ορίου των 48 ωρών. Το κόστος αυτό ισχύει για μία φορά κι έπειτα επιστρέφουμε στην προνομιακή τιμολόγηση των 82€.
  • στα 125,80€ το κόστος της ίδιας συνεδρίας για δεύτερη ακύρωση ή αλλαγή εκτός του ορίου των 48 ωρών κατά τη διάρκεια του προγράμματος. Το κόστος αυτό ισχύει για μία φορά κι έπειτα επιστρέφουμε στην προνομιακή τιμολόγηση των 82€.
  • στα 125,80€ το κόστος της ίδιας συνεδρίας για κάθε επόμενη ακύρωση ή αλλαγή εκτός του ορίου των 48 ωρών κατά τη διάρκεια του προγράμματος. Το κόστος αυτό ισχύει για μία φορά κι έπειτα επιστρέφουμε στην προνομιακή τιμολόγηση των 82€.
Οι παραπάνω κανόνες επιβραβεύουν με μόνιμη έκπτωση όσους είναι τυπικοί στα ραντεβού τους και προστατεύει την τιμολογιακή πολιτική του χώρου μας που σκοπό έχει να προσφέρει τις χαμηλότερες χρεώσεις της αγοράς για υπηρεσίες υψηλής αισθητικής.


Το παρόν ιστολόγιο συντάσσεται από την ομάδα των
Element Overwhelming Beauty
(Μαριάννα Βελεγράκη)
Ηράκλειο Κρήτης
Λεωφ. Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος, 71304
Τηλ. 2811 11 8101

8 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή