Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

4 νέες VIP εμπειρίες, στα Element!


Ειδικότητά μας οι VIP εμπειρίες και η συνεργασία μας με μεγάλες εταιρίες που προμηθεύουν την αληθινή αισθητική με τα κατάλληλα προϊότα για την πραγματοποίηση τέτοιων συνεδριών είναι πλέον γεγονός. Skeyndor, Biomaris, Vagheggi, αλλά και η οδηγός στις αγιουρβεδικές θεραπείες Maharishi Ayurveda είναι τα δυνατότερα ονόματα παγκοσμίως στον τομέα αυτό.

Σας παρουσιάζουμε λοιπόν 4 διαφορετικές VIP εμπειρίες, στην κατηγορία των #Unbeatables, που όλο το καλοκαίρι φιλοδοξούν να σας χαρίσουν καθαρό δέρμα, ξεκούραστο σώμα, αποτοξίνωση και φυσικά ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση.
🕉

Croma Senses, μία εμπειρία Skeyndor.
Εμπνευσμένη από την ινδική φιλοσοφία περιλαμβάνει καθαρισμό του σώματος με το παραδοσιακό Indian Butter και στη συνέχεια ινδική μάλαξη με το Tridosha Indian Oil, ένα φυσικό μίγμα που επαναφέρει την ενέργεια του σώματος, καθαρίζει και τονώνει τη διάθεση. Η συνεδρία συνεχίζεται με την απολαυστική Croma Senses αρωματοθεραπεία που σκοπό έχει την εξισορρόπηση των chakra και την πλήρη αναζωογόνηση σώματος και νου.

Διάρκεια 90 λεπτά. Κόστος 50€ από 70.
🕉

Neptune, μία εμπειρία Biomaris.
Κλασσική εμπειρία θαλασσοθεραπείας, που συνοδεύεται όμως από εξειδικευμένη μάλαξη με σκοπό την ξεκούραση και την ηρεμία. Τα άλατα Biomaris που χρησιμοποιούνται στο τέλος της μάλαξης επιλέγονται με βάση τον τύπο της επιδερμίδας, απολεπίζουν βαθιά χωρίς να πληγώνουν το δέρμα ενώ εμπλουτίζουν το σώμα με μέταλλα και ιχνοστοιχεία.
Η συνεδρία τελειώνει με τη λευκή μάσκα αλάτων Biomaris που καλύπτει όλο το σώμα, τρέφει σε βάθος και ξεκουράζει, ενώ ξεπλένεται απλά με νερό, αφήνοντας ένα υπέροχο άρωμα που διαρεκεί όλη μέρα.

Διάρκεια 90 λεπτά. Κόστος 50€ από 70.
🕉

FUOCO, μία εμπειρία Vacheggi.
Ανακάλυψε την υπέροχη αίσθηση του Dioriti Oil, τις καυτές πέτρες και τη μάσκα Fuoco που ενεργοποιεί το σώμα σου και χαρίζει αίσθηση πραγματικά... FUOCO. Φυτικά εκχυλίσματα, κομμάτια φεγγαρόπετρας και συστατικά που αυξάνουν τις καύσεις του σώματος, είναι τα μυστικά της αίσθησης Fuoco που θα σου μείνει αξέχαστη!
Μάλαξη και περιποίηση spa σε μία μόνο συνεδρία με τους fan της Fuoco να αυξάνονται μέρα με τη μέρα!

Διάρκεια 90 λεπτά. Κόστος 50€ από 70.
🕉

Siddhartha, μια εμπειρία Maharishi Ayurveda
Μία μαγική εμπειρία κατευθείαν από την αγιουρβεδική παράδοση, που σκοπό έχει να επαναφέρει σε ισορροπία σωμα και πνεύμα. Το έλαιο της μάλαξης επιλέγεται με βάση την αγιουρβεδική φιλοσοφία και η ίδια η μάλαξη προσαρμόζεται στην ιδιοσυγκρασία του θεραπευόμενου.

Ο σκοπός της αγιουρβεδικής μάλαξης είναι ξεκάθαρα θεραπευτικός και σίγουρα στοχεύει στον έλεγχο του stress, στην καταπολέμηση της αυπνίας, του εκνευρισμού, της μειωμένης ενέργειας και όλων εκείνων των προβλημάτων που μεταλάσσουν τη φυσιολογική συμπεριφορά.

Επομένως, από τη συνεδρία αυτή δε θα μπορούσε να λείπει η τεχνική Shirodhara, μία μοναδική εμπειρία λουτρού με θερμό θεραπευτικό έλαιο που στα Element πραγματοποιείται με τη βοήθεια γνήσιας συσκευής Shirodhara. Επιπλέον η αποτοξίνωση του σώματος εξασφαλίζεται και από την τεχνική Garshana, η οποία πραγματοποιείται με γάντια από ακατέργαστο μετάξι, για καθαρισμό της επιδερμίδας πριν τη μάλαξη και λεμφική παροχέτευση.

H μάλαξη Siddhartha καλύπτει όλες τις ανάγκες αφού προσαρμόζεται σε όλα τα επίπεδα στον άνθρωπο που πρόκειται να τη δεχτεί, ακριβώς όπως υποστηρίζει η παράδοση της Ayurveda, ενώ πραγματοποιείται από θεραπευτές πιστοποιημένους από τον NHS.

Διάρκεια 90+ λεπτά. Κόστος 70€ από 90.
🕉
Κλείσε το ραντεβού σου τηλεφωνικά στο 2811 11 8101 ή online εδώ. Για οποιαδήποτε απορία, ζήτα να μιλήσεις μαζί μας.
🕉
Το παρόν ιστολόγιο συντάσσετε από την ομάδα των
Element Overwhelming Beauty
(Μαριάννα Βελεγράκη)
Λεωφ. Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος
71304, Ηράκλειο
Τηλ. 2811118101


Κατέβασε την εφαρμογή μας
στο Android κινητό σου ή στο iPhone σου!
Element Overwhelming Beauty

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου