Κυριακή 16 Ιουνίου 2019

Σημαντική ενημέρωση!

Κάρτες Premium μελών Element.
Πέρασαν κιόλας 3 χρόνια από την πρώτη μέρα που τα Element άνοιξαν στις πόρτες τους στο κοινό και η γνώση την οποία έχουμε συλλέξει είναι πραγματικά ανεκτίμητη.

Η γνώση αυτή βέβαια δεν περιορίστηκε μόνο στην αισθητική. Χρειάστηκε να συνεργαστούν αρκετές ειδικότητες ώστε να διαμορφωθεί η τελική εμπειρία για τον επισκέπτη, η οποία είχε να κάνει με την υποδοχή, τη φιλοξενία, την άνεση, τις καθ' εαυτού αισθητικές εφαρμογές, τον τρόπο τιμολόγησης και φυσικά το follow up με τον καλύτερο δυνατό τρόπο των ανθρώπων που προτίμησαν εμάς ανάμεσα σε δεκάδες άλλες επιχειρήσεις.

Ένα κομμάτι αυτής της εμπειρίας ήταν και το πρόγραμμα με τις κάρτες μέλους Premium, το οποίο έδινε στους κατόχους της γκρί και κίτρινης κάρτας Element επιπλέον εκπτώσεις και παροχές και εφαρμόστηκε πιλοτικά τα τελευταία 3 χρόνια.

Ήρθε λοιπόν η ώρα να πούμε οριστικά αντίο στο πρόγραμμα αυτό.

Οι κάτοχοι των γκρι και κίτρινων καρτών θα μπορούν να κάνουν χρήση των δικαιωμάτων τους κανονικά μέχρι και τις 10/1/2020.

Γιατί αυτή η αλλαγή;
Γιατί ένα νέο πρόγραμμα που θα βελτιώσει ακόμη περισσότερο την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών Element βρίσκεται ήδη σε φάση υλοποίησης. Ένα πρόγραμμα που δε θα δίνει απλά εκπτώσεις και δώρα, αλλά θα αποτελεί γέφυρα αμφίδρομης επικοινωνίας για ένα συνολικά καλύτερο αποτέλεσμα, μία ουσιαστικότερη επαφή και ένα σύνολο ευκαιριών που δε θα περιορίζονται σους χώρους των Element.

Πότε ξεκινά η "αλλαγή";
Η διανομή των νέων καρτών μέλους θα ξεκινήσει σταδιακά από το τέλος του καλοκαιριού και θα εντατικοποιηθεί στις αρχές Σεπτέμβρη. Δικαίωμα στην έκδοση της νέας κάρτας μέλους και στα προνόμια που αυτή θα εξασφαλίζει θα έχει όποιος επισκέπτης Element το επιθυμεί.

Οι κάτοχοι των γκρι και κίτρινων καρτών Element έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιούν τις κάρτες τους μέχρι τις 10/1/2020. Έπειτα, εφόσον το επιθυμούν, θα πρέπει να τις αντικαταστήσουν με τις καινούργιες. Η σύγχρονη χρήση παλιάς και νέας κάρτας για συμψηφισμό των προνομίων δε θα είναι δυνατή.

Τι άλλο να περιμένουμε μέσα στο καλοκαίρι;
Πολλές καλοκαιρινές προσφορές και φυσικά, τώρα που πλησιάζουν τα γενέθλιά μας στις 11 Ιουλίου, 3 συναυλίες, ένα gala μόδας, ένα "παιχνιδοπάρτυ" με το Χαμόγελο του Παιδιού και τη μόνιμη πλέον συμμετοχή μας στο μεγαλύτερο καλοκαιρινό πολιτιστικό φεστιβάλ της πόλης, στα κηποθέατρα.

Μείνετε συντονισμένοι!

Το παρόν ιστολόγιο συντάσσετε από την ομάδα των
Element Overwhelming Beauty
(Μαριάννα Βελεγράκη)
Λεωφ. Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος
71304, Ηράκλειο
Τηλ. 2811118101


Κατέβασε την εφαρμογή μας
στο Android κινητό σου ή στο iPhone σου!
Element Overwhelming Beauty

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου