Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Μάιος αληθινής αισθητικής και ανανέωσης!



Ο προάγγελος του καλοκαιριού έχει έρθει για τα καλά και στα Element είμαστε έτοιμοι να αναδείξουμε τον καλύτερό σας εαυτό, με νέες θεραπείες, νέα μηχανηματα και νέες υπηρεσίες!
NutriSuit®, το πρωτοπόρο σύστημα σύγχρονης διατροφολογίας που εγγυάται απώλεια βάρους, ασφαλή και υγιεινή διατροφή, χωρίς συμπληρώματα, χωρίς έτοιμα γεύματα, χωρίς τυποποιημένους πίνακες διατροφής. Μάθε περισσότερα εδώ και κέρδισε όλες τις συνδρομές NutriSuit® πίσω σε δωροεπιταγές, για να τις ξοδέψεις σε υπηρεσίες Element!

Laser EM Cavitation, το νέο μηχάνημα Element που σε λίγες μέρες θα προστεθεί στο οπλοστάσιο κατά της κυτταρίτιδας, της χαλάρωσης και του τοπικού πάχους!

Summer Mesotherapy... ή αλλιώς μεσοθεραπείες ασφαλείς για όλο το καλοκαίρι, για πρόσωπο και σώμα! Ανακαλύψτε την αποτελεσματικότητα της V-Therapy, της δερμοσυμπλήρωσης Elliance, της InGlobal Mesotherapy, της Ultrasonic Mesotherapy, όλες χωρίς αποθεραπεία, χωρίς ερεθισμό και φυσικά απόλυτα ασφαλείς και αποτελεσματικές.

SUIT Body, η νέα πολυ-κούρα της K-Surgery, η μοναδική με τεχνολογία νιοσωμάτων, κατά της χαλάρωσης, της κυτταρίτιδας, της αφυδάτωσης, της κατακράτησης, και του τοπικού πάχους! Με γαληνική φιλοσοφία, οι δραστικοί πολυ-οροί ετοιμάζονται λίγο πριν την εφαρμογή, όπως και το προϊόν για το σπίτι, με συστατικά αντίστοιχα του προβλήματος.

Unbeatables, οι νέες θεραπείες προσώπου και σώματος Element που δεν αντιγράφονται εξαιτίας της ποιότητας των υλικών αλλά και της τεχνικής που χρησιμοποιείται! Περισσότερα εδώ!

Laser αποτρίχωση, η αγαπημένη υπηρεσία που με μοναδικό τρόπο παρέχεται στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, από 6 διαφορετικά μηχανήματα, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, προσβάσιμο από όλους! Μπείτε στο www.goelement.gr/laser για περισσότερες πληροφορίες.

Online Extra Discount, που σημαίνει μεγαλύτερη έκπτωση για συγκεκριμένες υπηρεσίες, όταν η κράτηση γίνεται από το www.goelement.gr/book-online. Ανακάλυψε τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες αισθητικής, και κέρδισε επιπλέον έκπτωση σε σχέση με τις προσφορές, από 5€ (π.χ. βαθύς καθαρισμός με οξέα) ως 20€ (π.χ. βαθιά ενυδάτωση Academie), μόνο γιατί επιλέγεις το online σύστημα κρατήσεων ή την εφαρμογή μας σε iOS και Android.

Στα Element γνώμονας των επιλογών μας είναι οι δικές σου ανάγκες. Είμαστε πολύ καλοί στη δουλειά μας, αλλά είμαστε ακόμη καλύτεροι στο να ακούμε προσεκτικά αυτό που θέλεις, αυτό που σε ευχαριστεί, αλλά και αυτό που σου προκαλεί δυσαρέσκεια, ώστε να προβούμε στις κατάλληλες διορθώσεις. Αυτός είναι ο λόγος που σε 3 μόνο χρόνια λειτουργίας η επισκεψιμότητά μας είναι η υψηλότερη στην πόλη!

Για ραντεβού, ενημέρωση, αλλά και για οποιοδήποτε άλλο θέμα, μίλα μαζί μας στο 2811 11 8101.

🌹
Το παρόν ιστολόγιο συντάσσετε από την ομάδα των
Element Overwhelming Beauty
(Μαριάννα Βελεγράκη)
Λεωφ. Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος
71304, Ηράκλειο
Τηλ. 2811118101


Κατέβασε την εφαρμογή μας
στο Android κινητό σου ή στο iPhone σου!
Element Overwhelming Beauty

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου