Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

PayPal πληρωμές στα Element.

Άνοιξε λογαριασμό δωρεάν στο www.paypal.com.
Η εμπειρία Element είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας του χώρου μας με τους καλύτερους σε κάθε τομέα, προκειμένου να έχουμε συνολικά ένα θετικό τελικό αποτέλεσμα.

Αν θέλουμε να μιλάμε για αισθητική, θα πρέπει να έχουμε τακτοποιήσει πλήρως τα θέματα της ασφάλειας, της καθαριότητας, της ποιότητας, της τεχνολογίας, της εμπειρίας του προσωπικού, της ευγένειας, της παρουσίας και φυσικά του τρόπου πληρωμής.

Η ευαισθησία μας ως προς το τελευταίο θέμα έχει να κάνει με την δυσπιστία που ο κόσμος του Ηρακλείου - για λόγους που δε θα αναλύσουμε εδώ - έχει αναπτύξει απέναντι στα κέντρα αισθητικής.

Η ασφάλεια στις πληρωμές στα Element και η φερεγγυότητα στην ακριβή παροχή των αποκτηθέντων υπηρεσιών αποτελεί ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της δουλειάς μας, το οποίο έχει αναλάβει ο υπεύθυνος ανάπτυξης του χώρου.

Αυτό που αναζητούμε όμως είναι και η ευελιξία. Είναι η ικανοποίηση των αναγκών των επισκεπτών μας ως προς την προσφορά εναλλακτικών τρόπων πληρωμής, που θα μπορούν να προσαρμοστούν στα νέα μας προγράμματα που έρχονται.

Για το λόγο αυτό ξεκινήσαμε την υλοποίηση των νέων μας πλάνων που βασιζόμενοι στην πλατφόρμα του μεγαλύτερου ιδρύματος οικονομικών συναλλαγών στον κόσμο, του PayPal.

Ήδη το PayPal εμφανίζεται σαν εναλλακτικός τρόπος πληρωμής στο GoElement.Store. Αυτό είναι απλά το πρώτο βήμα. Σύντομα θα παρουσιάσουμε τα πραγματικά πρωτοποριακά αποτελέσματα αυτής της συνεργασίας.

Το PayPal είναι ο τρόπος να πληρώνεις με την κάρτα σου... χωρίς την κάρτα σου, αλλά και να στέλνεις χρήματα σε όλο τον κόσμο με ένα click. Κρατάει όλα τα ευαίσθητα δεδομένα σου ασφαλή και πληρώνει για λογαριασμό σου όποτε το χρειαστείς, χωρίς να δώσει ποτέ τα στοιχεία σου στον έμπορο και φυσικά χωρίς να χρεώσει ποτέ κάτι extra σ'εσένα !

Η πλατφόρμα PayPal θεωρείται από τις πιο ασφαλείς και εξελιγμένες στον κόσμο και επάνω σε αυτή θα στηριχτούν τα νέα προγράμματα Element που θα τεθούν σε ισχύ σταδιακά από το φθινόπωρο, παρέχοντας ευκολότερα στο κοινό ακόμη περισσότερες εμπειρίες αληθινής αισθητικής.

Αν δεν έχεις ακόμη λογαριασμό PayPal, άνοιξε έναν εδώ. Είναι δωρεάν... για πάντα! Θα τον χρειαστείς σίγουρα, αν όχι στα Element, σε ένα από τα χιλιάδες online καταστήματα που δέχονται το PayPal σαν τρόπο πληρωμής.


Το παρόν ιστολόγιο συντάσσετε από την ομάδα των
Element Overwhelming Beauty
(Μαριάννα Βελεγράκη)
Λεωφ. Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος
71304, Ηράκλειο
Τηλ. 2811118101


Κατέβασε την εφαρμογή μας
στο Android κινητό σου ή στο iPhone σου!
Element Overwhelming Beauty

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου