Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

Η μεγαλύτερη πρόκληση.


Κάθε φορά που ένα εργαστήριο αισθητικής σκέφτεται την επέκταση -έστω και στον αριθμό του προσωπικού- το πρώτο πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι ο κίνδυνος να χάσει το στίγμα του, την προσωπικότητά του, την ικανότητά του να γνωρίζει τον κάθε επισκέπτη του και να τον εξυπηρετεί εξατομικευμένα.

Ο κίνδυνος να γίνεις "μία από τα ίδια", ένα κέντρο πώλησης υπηρεσιών χωρίς να υπάρχει μέριμνα για τη σωστή εφαρμογή, χωρίς κανένα ενδιαφέρον για το αποτέλεσμα, αλλά με μοναδικό στόχο "τα νούμερα" υπάρχει πάντα, ειδικά όταν ο αριθμός των ανθρώπων που εμπλέκονται στην εφαρμογή είναι μεγάλος.

Στα Element οι δικλείδες ασφαλείας είναι πολλές, με πρώτη και δυνατότερη την αποβολή της φιγούρας του "πωλητή", "leader", "υπεύθυνου" ή όπως αλλιώς μπορεί να ονομαστεί από όλες τις λειτουργικές δομές μας. Στα Element ΟΛΟΙ οι άνθρωποι μας είνα 100% αισθητικοί ή θεραπευτές και θα τους βρείτε πάντα μέσα στις καμπίνες μας να παρέχουν υπηρεσίες. Ακόμη και οι ιδιοκτήτες των Element είναι και αυτοί στην παροχή υπηρεσιών ευεξίας και ομορφιάς στις καμπίνες μας: εργάζονται όπως το προσωπικό τους.

Οι άνθρωποι που θα συναντήσεις σε εμάς είναι άνθρωποι που δραστηριοποιούνται ενεργητικά στην αισθητική, και δεν έχουν καμία σχέση με τις πωλήσεις. Έχουν εκπαιδευτεί στην ανάλυση των περιστατικών που βλέπουν, προτείνουν εξατομικευμένες λύσεις και είναι οι ίδιοι που τις εφαρμόζουν στις καμπίνες, χρησιμοποιόντας μηχανήματα και εργαλεία των μεγαλύτερων οίκων ομορφιάς. Αναλαμβάνουν έτσι οι ίδιοι την ευθύνη τόσο των προτάσεών τους, όσο και του αποτελέσματος.

Στα Element έχουμε βρει και εφαρμόζουμε τη χρυσή φόρμουλα που προστατεύει το όνομά μας, το επίπεδο των υπηρεσιών μας, αλλά και τον επισκέπτη μας που μας τιμά με την προτίμησή του.

Τα Element επενδύουν σε ανθρώπους με ονοματεπώνυμο, σε βιογραφικά που περιλαμβάνουν πολύωρη απασχόληση σε καμπίνες αισθητικής και ευεξίας, σε ικανότητες και δεξιόπτητες που μπορούν να φέρουν αποτελέσματα στον επισκέπτη.

Τα Element μπορεί κάποια στιγμή θα κάνουν άλματα ανάπτυξης. Ποτέ όμως δε θα χάσουν το πρόσωπό τους. Ποτέ δε θα ρίξουν την ποιότητά τους. Ποτέ δε θα δουλέψουν με πωλητές. Ποτέ δε θα βάλουν σε δεύτερο πλάνο το αποτέλεσμα στη δουλειά τους.

Η Αληθινή Αισθητική είμαστε εμείς. Αυτό δε θα αλλάξει ποτέ!

Το παρόν ιστολόγιο συντάσσεται από την ομάδα των
Element Overwhelming Beauty
(Μαριάννα Βελεγράκη)
Λεωφ. Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος
71304, Ηράκλειο
Τηλ. 2811118101


Κατέβασε την εφαρμογή μας
στο Android κινητό σου ή στο iPhone σου!
Element Overwhelming Beauty

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου