Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

Miha Bodytec & NutriSuit®: ο τέλειος συνδυασμός.


#ΗράκλειοΚρήτης

Όταν είχε αναρτηθεί το άρθρο μας που μιλούσε για διατροφή και γυμναστική (διάβασε εδώ) η NutriSuit δεν ήταν καν στα σχέδιά μας.

Αν δε γνωρίζεις τι είναι η NutriSuit®, τότε διάβασε αυτό το άρθρο.

Σήμερα, στα πλαίσια της φιλοσοφίας μας για ολοκληρωμένες και πλήρως εξατομικευμένες υπηρεσίες, μετά την επιτυχία της NutriSuit®, ολοκληρώνουμε τις παροχές μας στη σύγχρονη διατροφολογία και το αδυνάτισμα προσθέτοντας μία μοναδική υπηρεσία εκγύμνασης, τη Miha Bodytec.

#10WeeksChallenge
Είναι το "παιδί" αυτής της συνεργασίας: ένα πλήρες πρόγραμμα 10 εβδομάδων που περιλαμβάνει EMS personal training από τη Miha Bodytec σε συνδυασμό με τη NutriSuit® παρακολούθηση διατροφής.

Αν ο στόχος μας είναι λοιπόν ο έλεγχος του βάρους, η σύσφιξη, το τοπικό πάχος ή ένας υγιεινός τρόπος ζωής, το #70DaysChallenge είναι αυτό που μας χρειάζεται!

Ο διατροφολόγος NutriSuit® αναλαμβάνει τις λιπομετρήσεις και την παρακολούθηση της διατροφής, ενώ οι πτυχιούχοι γυμναστές Miha Bodytec εφαρμόζουν την personal εκγύμναση με τη διάσημη τεχνολογία ems της Miha Bodytec.

Δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να χάσει το περιττό λίπος, να γυμναστεί και να εκπαιδευτεί σε μία νέα αντίληψη διατροφής και καθημερινότητας, που θα του χαρίσει υγεία και αυτοπεπείθηση.

Μίλα μαζί μας στο 2811 11 8101 και κλείσε ένα δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης.

Το παρόν ιστολόγιο συντάσσεται από την ομάδα των
Element Overwhelming Beauty
(Μαριάννα Βελεγράκη)

Λεωφ. Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος, 71304, Ηράκλειο Κρήτης
Τηλ. 2811 11 8101

Κνωσού 4
4ος ΄Οροφος, 12134, Περιστέρι Αττικής
Τηλ. 211 770 7005

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου