Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

Black Friday: The Viral Edition


Η φετινή Black Frifay περιλαμβάνει πολλές ευκαιρίες για τους επισκέπτες των Element, γι αυτό αποφασίσαμε να αφιερώσουμε το post αυτό στη λίστα με τις προσφορές και τα συνεργαζόμενα καταστήματα! Επιπλέον, θα μπορείς να πληρώσεις και με μετρητά, αν αυτό σε βολεύει! Δες εδώ!


Μόνο για 24 ώρες, από την Πέμπτη 26/11 στις 21.00 μέχρι την Παρασκευή 27/11 στις 21.00, προσφορές σε προϊόντα και υπηρεσίες με έκπτωση μέχρι και 50%! Μην το χάσεις!

Μέχρι 30/11 εκατοντάδες online καταστήματα σε 22 χώρες δέχονται την κάρτα Element... με διπλάσια επιστροφή χρημάτων!!! Μη χάσεις την ευκαιρία να κερδίσεις επιστροφή από όλες τις online αγορές σου! Ισχύει μέχρι 30/11.
Αν έλαβες το mail με τις πληροφορίες, ακολούθησε όλες τις οδηγίες για να έχεις για πάντα επιστροφές από όλες τις online αγορές σου στα συμβεβλημένα καταστήματα!
Αν δεν το έλαβες, μίλα μαζί μας στο 2811 11 8101.

Αν δεν έχεις ακόμη κάρτα Element, βγάλε online τώρα πατώντας εδώ!

Πολλά προϊόντα Babor θα είναι σε προσφορά στο site μας! Αν όμως υπάρχει κάτι που δεν το βρίσκετε, μπορείτε να μπείτε sto επίσημο site της Babor και να κάνετε τις αγορές σας με έκπτωση 25% και χωρίς έξοδα αποστολής!!
Χρησιμοποιήστε αυτό το link και για την αγορά που θα κάνετε, κερδίζετε μία θεραπεία αντιγήρανσης Babor Magic Ampoules 30 στο κέντρο μας!!! (μας ειδοποιεί η Babor για το δώρο σας!) Ισχύει μέχρι 30/11.


Όλες οι εκπληκτικές προσφορές και ευκαιρίες του Black Friday θα ανακοινωθούν την Πέμπτη το βράδυ στις 21.00 στο www.goelement.gr, οπότε και θα είναι διαθέσιμες για 24 ώρες! 
Μείνετε συντονισμένοι!

Το παρόν ιστολόγιο συντάσσεται από την ομάδα των
Element Overwhelming Beauty
(Μαριάννα Βελεγράκη)
Ηράκλειο Κρήτης
Λεωφ. Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος, 71304
Τηλ. 2811 11 8101

2 σχόλια:

  1. Γεια σας και καλωσορίσατε στην Spotcap Global Financial Services, με λένε Claudia Klein, είμαι δανειστής και επίσης οικονομικός σύμβουλος. Προσφέρω κάθε είδους υπηρεσίες δανείου

    Χρειάζεστε επειγόντως οικονομική ενίσχυση; Χρειάζεστε δάνειο για διάφορους σκοπούς; εάν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotcapglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | και να έχετε ένα δάνειο στο λογαριασμό σας εντός 24 ωρών επειδή παρέχουμε Εξαιρετικές Υπηρεσίες Δανείου σε όλο τον κόσμο.

    Προσφέρουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου (Προσωπικό Δάνειο, Επιχειρηματικό Δάνειο και πολλά άλλα), προσφέρουμε τόσο μακροπρόθεσμα όσο και βραχυπρόθεσμα δάνεια και επίσης μπορείτε να δανειστείτε έως και 15 εκατομμύρια ευρώ και δίνουμε δάνεια με χαμηλό επιτόκιο 3% ετησίως. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα δανειακών προϊόντων.

    Αναγνωρίζω το γεγονός ότι η λήψη νόμιμου δανείου ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα Για τα άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό, πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να λάβουν δάνεια ιδίων κεφαλαίων από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω υψηλό επιτόκιο, ανεπαρκής εξασφάλιση, λόγος χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή οποιονδήποτε άλλο λόγο

    Όχι άλλες ώρες αναμονής ή αγχωτικές επισκέψεις σε τράπεζες. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να πάρετε ένα δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου το χρειάζεστε

    Παρέχουμε υπηρεσίες δανείου 24 ωρών παγκόσμιας κλάσης. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο | spotcapglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | & Λάβετε αμέσως απάντηση

    Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να γνωρίζουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, απλά γράψτε μας και θα λάβετε δάνειο.

    Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. The NCLEX certification test is well known across the US and Canada. Both categories of these tests are managed by the National Council of State Boards of Nursing (NCSBN). State boards of nursing consider the results of NCLEX when issuing a Nursing License to nurses willing to obtain a license. 
    HOW CAN I GET AN NCLEX CERTIFICATE WITHOUT TAKING THE EXAM Read on to discover new techniques that will help .

    ΑπάντησηΔιαγραφή