Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

Bi-Phase Peel ανάπλασης της K-Surgery

Η απολέπιση της επιδερμίδας είναι ένας βασικός πυλώνας αντιγήρανσης και από μόνη της, εφόσον γίνεται σωστά και στοχευμένα, υπό την παρακολούθηση αισθητικού, μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα στην επιτυχία του αποτελέσματος.

Η K-Surgery συμπληρώνει αυτή την παραδοσιακή τεχνική με νέες φόρμουλες απολέπισης και ανάπλασης, τις οποίες εισάγει σε νέα πρωτόκολλα εφαρμογής, με στόχο να μεγιστοποιήσει τόσο τη δράση των οξέων, όσο και την ικανότητα της επιδερμίδας να αναπαραχθεί και να δώσει νέα κύτταρα.

Οι νέες διφασικές φόρμουλες Cocktail Peel διαφοροποιούνται σε σύνθεση ανάλογα με το πρόβλημα που θέλουμε να αντιμετωπίσουμε, προτείνοντας συνθέσεις για επαγγελματική χρήση στην καμπίνα αλλά και στο σπίτι. Η κούρα μας ξεκινά λοιπόν στην καμπίνα και συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και στο σπίτι σε κύκλους 28 ημερών.

Μπορούμε λοιπόν να επιλέξουμε μεταξύ των παρακάτω φαρμακευτικών αγωγών:
Age Controller
Μίγμα γλυκολικού οξέως και γλουκονολακτόνης, για αποτελεσματική αντιγηραντική δράση. Το γλυκολικό οξύ προσφέρει εντατική αποέπιση ενώ η γλουκονολακτόνη είναι ιδανική για την ανανέωση των κυττάρων και για τη ρύθμιση της διαδικασίας κερατινοποίησης.
Antioxy Plus
 Μίγμα φερουλικού, λακτοβιονικού και λακτικού οξέως για μία αποτελεσματική αντιοξειδωτική δράση εναντίον των περιβαλοντικών επιθέσεων. Το φερουλικό οξύ εξουδετερώνει άμεσα τις ελεύθερες ρίζες, το λακτοβιονικό οξύ εμποδίζει τη φωτογήρανση μειώνοντας της βλάβες ενώ το γαλακτικό οξύ διευκολύνει την κυτταρική ανανέωση της επιδερμίδας.
Soften Purifier
 Μίγμα αζελαϊκού και σουκινικού οξέως που δημιουργήθηκε για βαθιά καθαριστική δράση και εξισορρόπηση της ακάθαρτης επιδερμίδας. Το αζελαϊκό οξύ προστατεύει από ταμικρόβια της ακμήςν λόγω της βακτηριοκτόνου δράσης που παρουσιάζει ενώ το σουκινικό οξύ έχει απολεπιστικές και κερατολυτικές ιδιότητες που ευνοούν την κυτταρική ανανέωση.
De-Spot
Μίγμα μανδελικού και μαλικού οξέως που στοχεύει στην ομογενοποίηση της όψης της επιδερμίδας και στην τόνωση του δέρματος. Το μανδελικό οξύ είναι ιδανικό για την αντιμετώπιση των κηλίδων και για τη βελτίωση του αισθητικού προβλήματος της ακμής, ενώ το μαλικό οξύ καθαρίζει την κεράτινη στοιβάδα από τα νεκρά κύτταρα χαρίζοντας ζωντάνια και λάμψη στο δέρμα.

Στα Element θέλοντας να δώσουμε ολοκληρωμένες λύσεις στα προβλήματα της επιδερμίδας, ακολουθούμε παραδοσιακά πολιτική που ευνοεί τη συνέχιση της θεραπείας στο σπίτι. Έτσι, το κόστος της Bi-Phase ανάπλασης διαμορφώνεται ως εξής:

  • Επαγγελματική κούρα Bi-Phase Peel: 40€
  • Bi-Phase Peel για το σπίτι (προϊόν που διαρκεί 28 ημέρες): 52€
  • Επαγγελματική κούρα + προϊόν για το σπίτι: 75€ σε προσφορά γνωριμίας.
Η θεραπεία Bi-Phase Peel εφαρμόζεται αυστηρά τους χειμερινούς μήνες και είναι υποχρεωτική η χρήση αντηλιακού τόσο καθ'όλη τη διάρκεια της κούρας όσο και μετά. Η εφαρμογή στο σπίτι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και διέπεται από συγκεκριμένους κανόνες ασφάλειας. Για τις λεπτομέρειες, μπορείτε να μιλήσετε με τους πτυχιούχους αισθητικούς Element  στο 2811 11 8101.


Για οποιαδήποτε απορία για τις θεραπείες Element,
επικοινωνήστε μαζί μας στο 2811 11 8101.
Όταν πρόκειται για εμάς...
...ενημερωθείτε από εμάς!
Κατέβασε την εφαρμογή μας
στο Android κινητό σου ή στο iPhone σου!
Element Overwhelming Beauty

Για πληροφορίες και ραντεβού καλείτε το 2811 118101.

Element Overwhelming Beauty
Λεωφ. Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος
71304, Ηράκλειο
Τηλ. 2811118101

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου