Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

#ΚαθαρόΠρόσωπο



Ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα για τον ανδρικό πληθυσμό είναι τα σημάδια στο πρόσωπο και στο σώμα, είτε αυτά προέρχονται από τον ήλιο, είτε από ακμή, είτε από λιπαρότητα (μαύρα στίγματα).

Ακόμη και για εκείνους που δεν περιποιούνται το πρόσωπό τους σε καθημερινή βάση, η περιστασιακή φροντίδα από επαγγελματία αισθητικό θα πρέπει να είναι μέσα στο πρόγραμμα. Σήμερα υπάρχουν θεραπείες καμπίνας, ειδικά σχεδιασμένες για άντρες.

Αν δε θέλεις να επισκέπτεσαι συχνά τα κέντρα ομορφιάς, πράγμα απολύτως κατανοητό, θα πρέπει να αναζητήσεις λύσεις που παρέχουν απτά αποτελέσματα χωρίς πολλές επισκέψεις. Τέτοιες λύσεις παρέχουν τα Element και μπορούν να σε βοηθήσουν άμεσα να απαλλαγείς από:
  • τα σημάδια της ακμής, είτε πρόκειται για ενεργή ακμή, είτε για παλιά σημάδια.
  • τα μαύρα στίγματα.
  • της κηλίδες του γήρατος, είτε αυτές είναι μεμονωμένες, είτε διάσπαρτες στο πρόσωπο.
  • τη λιπαρότητα και τη "γυαλάδα" που μπορεί να εμφανίζει το δέρμα κατά τη διάρκεια της ημέρας.
  • τη "γκρίζα" όψη που προδίδει κούραση.
  • τις "σακούλες" και τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια.
  • τη συγκέντρωση ρύπων και στιγμάτων στην επιδερμίδα του σώματος.
Η λύση όλων των παραπάνω προβλημάτων στα ανδρικά προγράμματα δεν απαιτεί ούτε πολλαπλές επισκέψεις, ούτε πολλά έξοδα, ούτε πολύπλοκες αγωγές για το σπίτι. Στα Element έχουμε δημιουργήσει αποτελεσματικές μεθόδους, εύκολες και απλές στην εφαρμογή... που δε θα σε φέρουν ποτέ σε δύσκολη θέση.

Το καθαρό πρόσωπο, το ξεκούραστο βλέμα, η ομοιόμορφη επιδερμίδα μπορεί να γίνει κομμάτι του εαυτού σου, αρκεί να κάνεις μία απλή κίνηση: μίλα μαζί μας στο 2811 11 8101 και ζήτησε ένα δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης από την αισθητικό μας. Με απόλυτη ειλικρίνεια, θα σου προτείνει στοχευμένες λύσεις για να πετύχεις το αποτέλεσμα που θέλεις.

Σημειώνουμε ότι: οι εφαρμογές στα Element γίνονται σε αίθουσες αυξημένης ιδιωτικότητας, όπου έρχεσαι σε επαφή αποκλειστικά με τον/την αισθητικό που σε αναλαμβάνει. Όλες οι εφαρμογές που περιγράφονται παραπάνω πραγματοποιούνται με προϊόντα από τους πιο διάσημους οίκους αισθητικής και φαρμακοαισθητικής σε Ευρώπη και Αμερική (Dermalogica, K-Surgery, Murad, BeautySpa, Schrammek).

Το παρόν ιστολόγιο συντάσσετε από την ομάδα των
Element Overwhelming Beauty
(Μαριάννα Βελεγράκη)
Λεωφ. Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος
71304, Ηράκλειο
Τηλ. 2811118101


Κατέβασε την εφαρμογή μας
στο Android κινητό σου ή στο iPhone σου!
Element Overwhelming Beauty

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου