Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

EpiLasers: η οικογένεια μεγαλώνει!

www.epilasers.com
Κλείνοντας 2 χρόνια υπηρεσίας στην ομορφιά, το ερώτημα που κληθήκαμε να απαντήσουμε ήταν το πότε τελικά είναι η κατάλληλη στιγμή να δώσουμε ακόμη περισσότερο χώρο στην αληθινή αισθητική, στην ειλικρίνεια, στους πτυχιούχους αισθητικούς, στις πραγματικά νέες τεχνολογίες.

Έχοντας στα χέρια μας τα αποτελέσματα της έρευνας που πραγματοποιούμε πλέον κάθε χρόνο, αυτό που διαπιστώσαμε είναι ότι:
  • το νέο που φέραμε στην αισθητική, έλειπε πραγματικά από το Ηράκλειο.
  • τα χιλιάδες ραντεβου που εξυπηρετήσαμε σε 2 χρόνια ήταν στη συντριπτική πλειοψηφία τους άνθρωποι που ήθελαν υπηρεσίες ομορφιάς, αλλά δεν έβρισκαν τον κατάλληλο χώρο.
  • η επιστημονική ενημέρωση του κοινού σε θέματα αισθητικών θεραπειών από ειδικούς είναι σχεδόν ανύπαρκτη: το κοινό δυστυχώς ενημερώνεται από πωλητές κέντρων με σκοπό καθαρά την αγορά πακέτων, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
  • το κοινό έχει ξεκάθαρη άποψη για την αισθητική που θέλει.
Στα Element Overwhelming Beauty, δεν υποστηρίζουμε ότι ανακαλύψαμε  την αισθητική. Είμαστε όμως πολύ καλοί στο να ακούμε τους ανθρώπους, να παρατηρούμε τις ελλείψεις, να καταγράφουμε τις ανάγκες, να εκπαιδευόμαστε και να φέρνουμε νέους ανθρώπους κοντά στις υπηρεσίες ομορφιάς.

Οι άνθρωποι που ήρθαν κοντά μας, μας θεώρησαν απαραίτητους, μας σύστησαν στους φίλους τους, μας έκαναν το μοναδικό εργαστήριο αισθητικής με 5 διαφορετικά μηχανήματα laser και Phasma® αποτρίχωσης, με 10 κορυφαίες εταιρίες αισθητικής στις καμπίνες μας, με 0 πωλητές, με κορυφαία εκπαιδευμένο επιστημονικό προσωπικό, με συνεργασίες και υπηρεσίες που άλλα κέντρα δεν κατάφεραν να προσφέρουν ούτε μετά από 20 χρόνια ύπαρξης στην αγορά.

Πιστοί στις αξίες μας, πήραμε την απάντηση από τους επισκέπτες μας: η καλύτερη στιγμή για περισσότερο χώρο στην αληθινή αισθητική, είναι τώρα.

Τα EpiLasers είναι το παιδί των Element, πάντα υπό την ιδιοκτησία και την καθοδήγηση της Μαριάννας Βελεγράκη. Πρόκειται για νέο χώρο που ανοίγει σύντομα στο Ηράκλειο και διέπεται από τους αυστηρούς κανονισμούς λειτουργίας, ασφάλειας και ποιότητας των Element.
  • Με εξειδίκευση στη laser αποτρίχωση και ολοκαίνουργια μηχανήματα όλων των τεχνολογιών μόνιμης αποτρίχωσης: 💗διοδικό Laser, 💚Alexandrite Laser, 💛ND Yag Laser, 💜IPL, και την αποκλειστικότητα των Element, τη 💥Phasma® αποτρίχωση.
  • Με την κορυφαία αμερικανική εταιρία αισθητικής Dermalogica στην καμπίνα ομορφιάς.
  • Με ακόμη μεγαλύτερες και πιο άνετες αίθουσες, σε έναν άρτιο αισθητικά και λειτουργικά χώρο 160 τετραγωνικών.
  • Χωρίς πωλητές, μόνο με αισθητικούς που εργάζονται στις καμπίνες ομορφιάς!
  • Με εξαιρετικές προσφορές που καθιστούν την αισθητική μία προσιτή πολυτέλεια για όλους!
...και τι θα γίνει με τα Element;;;
Τα Element Overwhelming Beauty αποτελώντας πλέον οδηγό ποιότητας στις υπηρεσίες αισθητικής, συνεχίζουν απρόσκοπτα την επιτυχημένη πορεία τους κοντά στο κοινό, καλύπτοντας εξειδικευμένες ανάγκες αισθητικής προσώπου και σώματος. 

Με στόχο το συνεχόμενο εκσυγχρονισμό στις καμπίνες, τις νέες συνεργασίες, την ορθή ενημέρωση σε θέματα ομορφιάς, την ουσιαστική επένδυση σε νέα μηχανήματα και επιστημονικό προσωπικό, την εδραίωση της παρουσίας μας στο Ηράκλειο και την ανάπτυξή μας σε άλλες πόλεις, στα Element εργαζόμαστε κάθε μέρα ώστε όλο και περισσότερος κόσμος να γνωρίσει τη νέα αισθητική... αυτή που έχει καθαρό πρόσωπο!
Υπεύθυνος Λειτουργικότητας & Ανάπτυξης
Element Overwhelming Beauty

Save The Date: Σάββατο 1 Δεκεμβρίου, θα μπορέσετε να γνωρίσετε σε "avant premiere" από κοντά τα EpiLasers, στο πρώτο Hygge Party ομορφιάς που έγινε ποτέ! Τι είναι αυτό; Ανακαλύψτε το στον Love Radio Κρήτης 102,8. Μείνετε συντονισμένοι!

Σημείωση: ο παρών ιστότοπος άλλαξε domain name σε GoBeautiful.gr με όλους τους παλιούς συνδέσμους να συνεχίζουν να λειτουργούν κανονικά.


Το παρόν ιστολόγιο συντάσσετε από την ομάδα των
Element Overwhelming Beauty
(Μαριάννα Βελεγράκη)
Λεωφ. Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος
71304, Ηράκλειο
Τηλ. 2811118101


Κατέβασε την εφαρμογή μας
στο Android κινητό σου ή στο iPhone σου!
Element Overwhelming Beauty

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου