Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

Water Peeling Pro: η νέα γενιά καθαρισμού στο πρόσωπο!


Ο καθαρισμός και η απολέπιση του προσώπου είναι βασικές εφαρμογές μέσα από τις οποίες μπορούμε να έχουμε ένα υγιές δέρμα που αντιστέκεται στο χρόνο.

Το Water Peeling είναι η νέα τάση καθαρισμού του προσώπου με τεχνολογία υδροστροβίλων και σκοπό έχει τόσο την επιφανειακή απολέπιση του προσώπου, όσο και την εκ βάθους εξαγωγή του περιττού σμήγματος. Επιπλέον, η τεχνολογία οζονοποίησης του νερού που διαθέτει, καθώς και οι εξαπολικές ραδιοσυχνότητες, κατατάσσουν το Water Peeling στην ομάδα των πιο ολοκληρωμένων μηχανημάτων περιποίησης προσώπου.

Ας δούμε όμως τα πράγματα με τη σειρά:
Μετά τον προϊοντικό καθαρισμό, ξεκινά η εφαρμογή του Water Peeling, η οποία σε αντίθεση με τις κλασσικές μεθόδους τριβής ή βομβαρδισμού με κρυστάλλους, χρησιμοποιεί στροβίλους φαρμακευτικού νερού σε υποπίεση. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το άνοιγμα των πόρων, την εξαγωγή του σμήγματος και την ιαματική περιποίησή του προσώπου από το οζονοποιημένο νερό.

Η βαθιά καθαριότητα, η λείανση και η ενυδάτωση του προσώπου είναι φανερή αμέσως μετά το πέρας της υδροαπολέπισης.

Στη συνέχεια ενυδατώνουμε το πρόσωπο με ειδικά δερμο-συμπληρώματα υαλουρονικού οξέως, για επιπλέον ενυδάτωση και προστασία.

Ακολουθεί η εφαρμογή εξαπολικών ραδιοσυχνοτήτων που περιλαμβάνονται στο μηχάνημα. Με τον τρόπο αυτό "ξυπνάμε" τους ινοβλάστες και τους ενεργοποιούμε ώστε να παράξουν κολλαγόνο και ελαστίνη.

Το αποτέλεσμα:
Λεία, καθαρή, φωτεινή και τονωμένη επιδερμίδα, σε ελάχιστο χρόνο! Η εφαρμογή των ραδιοσυχνοτήτων μακροπρόθεσμα, σε συνδυασμό με το Water Peeling, έχει βαθιά αντιγηραντική δράση κατά των ρυτίδων.

Γιατί Water Peeling;
Γιατί σε αντίθεση με τις κλασσικές μεθόδους επιφανειακής απολέπισης, το Water Peeling πηγαίνει σε βάθος, "αδειάζοντας" τους πόρους από το περιττό σμήγμα. Επιπλέον δεν ταλαιπωρεί την επιδερμίδα, αντιθέτως, την ενυδατώνει βαθιά, δίνοντάς της ό,τι χρειάζεται για να μείνει φωτεινή, ζωντανή, νενανική.

Το Water Peeling μπορείτε να το βρείτε σε αποκλειστικότητα από τα Element Overwhelming Beauty. Κλείστε το ραντεβού σας στο 2811 11 8101 ή στο online σύστημα των Element εδώ.


Το παρόν ιστολόγιο συντάσσετε από την ομάδα των
Element Overwhelming Beauty
(Μαριάννα Βελεγράκη)
71304, Ηράκλειο
Τηλ. 2811 11 8101


Κατέβασε την εφαρμογή μας
στο Android κινητό σου ή στο iPhone σου!
Element Overwhelming Beauty

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου