Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Ayurveda: ανακάλυψε την επιστήμη της ζωής στα Element!

Ayurveda ή αλλιώς η επιστήμη της ζωής: πρόκειται για την πανάρχαια ινδική ιατρική επιστήμη, η οποία διατηρείται ζωντανή ακόμη και σήμερα και έρχεται αυτούσια στα Element για μας χαρίσει εμπειρίες μασάζ που εξισορροπούν σώμα, πνεύμα και συναισθήματα.

Τα Αγιουρβεδικά μασάζ ξεκινούν στα Element από 1η Απριλίου και σκοπό έχουν να μαγέψουν τους επισκέπτες μας με την αποτελεσματικότητά τους, τον εξωτικό τους χαρακτήρα, την αντικαταθλιπτική τους δράση, την ικανότητά τους να εξαλείφουν συμπτώματα έντονου σωματικού και ψυχικού stress.

Το χαρακτηριστικό των αγιουρβεδικών μασάζ είναι ότι δεν είναι τα ίδια για όλους, ούτε ως προς την αλληλουχία των κινήσεων, ούτε ως προς την ένταση της μάλαξης, ούτε ως προς το θεραπευτικό έλαιο που θα χρησιμοποιηθεί. Αποτελούν ξεχωριστή εμπειρία για τον καθένα.

Η Αγιουρβεδική μάλαξη έχει σαν κύριο στόχο την αποσυμφόρηση του σώματος από τις τοξίνες (υλικές και ψυχικές) και μέσω αυτής της αποβολής των τοξινών επιτυγχάνεται η βελτίωση της σωματικής και πνευματικής κατάστασης καθώς και η αύξηση της άμυνας του οργανισμού.

Ο ειδικός στις Αγιουρβεδικές εφαρμογές που θα βρείτε στα Element μπορεί να σας υποβάλει κάποιες απλές ερωτήσεις που αφορούν στις καθημερινές σας συνήθειες ώστε να αποφασίσει ποια είναι η κατάλληλη τεχνική που πρέπει να χρησιμοποιηθεί σε εσάς.

Επιπλέον στα Element εμπλουτίσαμε το Αγιουρβεδικό μασάζ με ένα αποτοξινωτικό λουτρό ελαίων που προηγείται της μάλαξης. Το λουτρό αυτό πραγματοποιείται σε ειδικό κρεβάτι που παροχετεύει το έλαιο που διαχέεται πάνω στον λουόμενο. Ακολουθεί αποτοξινωτική εφίδρωση και στη συνέχεια προχωράμε στο μασάζ.

Η συνολική διάρκεια της θεραπείας είναι 2 ώρες και το μόνο που ζητάμε από τον επισκέπτη είναι να κρατάει μαζί του ένα παλιό μαγιώ τύπου σλιπ, για τους άνδρες και μπικίνι για τις γυναίκες, το οποίο θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν κάθε φορά που θα κάνουν Αγιουρβεδικό μασάζ μαζί μας.


Μπορείτε να κλείσετε τα ραντεβού σας για μασάζ Ayurveda τηλεφωνικά, στο 2811 11 8101, αλλά και online από 1η Απριλίου 2017, στο goelement.gr, πατώντας "Ραντεβού". Για όλες τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες μας (ραντεβού, ενημέρωση, προσφορές κλπ) μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή μας από το Google Play.

Κλείστε το ραντεβού σας με το νέο σας πρόσωπο
στο www.goelement.gr ή στο 2811 11 8101.

Κατέβασε την εφαρμογή μας
στο Android κινητό ή στο iPhone σου!
Element Overwhelming Beauty


Element Overwhelming Beauty
Λεωφ. Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος
71304, Ηράκλειο
Τηλ. 2811118101

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου