Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Element: the app


Είναι αλήθεια, είναι εδώ! Ακριβώς όπως και η ομορφιά! Η νέα εφαρμογή του Element για κινητά τηλέφωνα Android και για iPhone ήρθε για να κάνει ακόμη πιο εύκολη και άμεση την εξυπηρέτησή σας!

Τι σας παρέχει:
  • Όλη την πληροφόρηση των ιστοσελίδων μας: νέες θεραπείες, tips ομορφιάς, εξειδικευμένες συμβουλές για τον άνδρα και τη γυναίκα.
  • Online ραντεβού: μία υπηρεσία που για πρώτη φορά εφαρμόστηκε από τα Element και ευχαρίστησε τόσο πολύ τους επισκέπτες μας: εντελώς αυτόνομα και χωρίς την ανάγκη τηλεφωνικής κλήσης, επιλέγεις την αγαπημένη σου υπηρεσία, την ημέρα και την ώρα που σε βολεύει και πατάς κράτηση! Τόσο απλά! Μόνο στα Element!
  • Απευθείας ειδοποίηση στο κινητό σου για οποιαδήποτε έκτακτη προσφορά, από την ίδια την εφαρμογή, με γραπτή ειδοποίηση: τώρα δε χάνεις ποτέ τα διαθέσιμα ραντεβού προσφοράς, γιατί σε ειδοποιεί άμεσα η εφαρμογή Element.
  • Άμεση κλήση: δε χρειάζεται να θυμάσαι πια τον αριθμό Element! To 2811 11 8101 βρίσκεται πάντα μέσα στην εφαρμογή σου: αρκεί να πατήσεις το πλήκτρο της κλήσης.
Κατέβασε την εφαρμογή μας
στο Android κινητό ή στο iPhone σου!
Element Overwhelming Beauty


Element Overwhelming Beauty
Λεωφ. Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος
71304, Ηράκλειο
Τηλ. 2811118101

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου