Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Phasma Αποτρίχωση! Η μοναδική με 100% επιτυχία!

Σας είχαμε υποσχεθεί τα αποτελέσματα της επώνυμης έρευνας που πραγματοποιήθηκε από τις 25 Ιανουαρίου ως τις 25 Φεβρουαρίου σε όλους τους επισκέπτες μας που βρισκόταν στην 3η συνεδρία και πάνω θα θα μας απαντούσαν αν ήταν ευχαριστημένοι από την εφαρμογή μόνιμης αποτρίχωσης Phasma καθώς και από το αποτέλεσμα.

Στην παρακάτω εικόνα μπορείτε να δείτε τα εκπληκτικά αποτελέσματα της έρευνας, στην οποία -το σημειώνουμε και πάλι- απάντησαν οι επισκέπτες του Element. Το 100% απάντησε θετικά ως προς την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα.

Οι έρευνες αυτές θα συνεχιστούν και θα ενημερώνονται συνέχεια με αποτελέσματα που θα αφορούν στη λήξη της θεραπείας (10 συνεδρίες), στην περίοδο 1 χρόνο μετά τη λήξη της θεραπείας κλπ.

Η παραπάνω έρευνα είναι επώνυμη, που σημαίνει ότι όλα τα στοιχεία των ανθρώπων που συμμετείχαν στην έρευνα είναι στη διάθεσή μας

Στα Element χρησιμοποιούμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για τις εφαρμογές στις καμπίνες μας και είναι οι ίδιοι οι επισκέπτες μας που επιβεβαιώνουν την ορθότητα των επιλογών μας. Μπορείτε να επιλέξετε το δικό σας πακέτο μόνιμης αποτρίχωσης από τη σελίδα των προσφορών μας εδώ, ή να προχωρήσετε σε μεμονωμένες συνεδρίες χωρίς αγορά πακέτου.
Επικοινωνήστε μαζί μας για ραντεβού
στο 2811 11 8101.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου