Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Μάρτιος μήνας αποτοξίνωσης προσώπου και σώματος!


Σε κάθε αλλαγή εποχής, ο κανόνας υγείας θέλει να αποτοξινώνουμε το σώμα μας από τα κατάλοιπα των συνηθειών της εποχής που περνάει και να το προετοιμάζουμε για τις συνθήκες που έρχονται.

Στα Element εφαρμόζουμε επιστημονικά τεκμηριωμένες μεθόδους αποτοξίνωσης της επιδερμίδας του προσώπου αλλά και του σώματος, πάντα με τη βοήθεια των δραστικών συστατικών που μας χαρίζει η φύση, αλλά και με τη χρήση της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας. Οι αποτοξινώσεις Element σκοπό έχουν να δώσουν νέα ώθηση στις άμυνες του οργανισμού, και φυσικά να αναδομήσουν την επιδερμίδα "εκ των έσω". Αποτέλεσμα: αντιγήρανση σε βάθος χρόνου, λάμψη και νεανική όψη από την πρώτη συνεδρία, αποβολή βλαβερών ουσιών από τον οργανισμό που προκαλούν οξείδωση κι επομένως γήρανση.

Τι έρχεται λοιπόν το Μάρτιο...;
  • Αποτοξίνωση προσώπου: σε μίνι πακέτα των 2 συνεδριών μπορούμε να καθαρίσουμε το πρόσωπο σε βάθος με τη χρήση ατμού και οξέων φρούτων. Στη συνέχεια το δέρμα μας δέχεται την ευεργετική δράση του αργίλου σε συνδυασμό με το έλαιο argan βιολογικής καλλιέργειας. Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό καθώς εκτός από την καθαρότητα που απολαμβάνουμε αμέσως μετά τη θεραπεία, το δέρμα παρουσιάζεται απαλό, λείο και με απόλυτα ρυθμισμένη λιπαρότητα, λόγω του συνδυασμού του αργίλου με το βιολγικό έλαιο argan. Το πακέτο περιλαμβάνει δεύτερη συνεδρία βαθιάς αποτοξίνωσης με τη χρήση πολύτιμων ελαίων που ουσιαστικά "ξεπλένουν" το δέρμα από όλες τις λιποδιαλυτές τοξίνες. Αμέσως μετά εφαρμόζεται βαθιά ενυδάτωση με τη χρήση τεχνολογίας που επιλέγει ο επισκέπτης με τη βοήθεια του θεραπευτή, ανάλογα πάντα με τις ανάγκες του πρώτου. Βρείτε το αγαπημένο σας μινι-πακέτο αποτοξίνωσης εδώ.
  • Ultrasonic Mesotherapy: είναι το επόμενο βήμα στη μεσοθεραπεία προσώπου και έχει να παρουσιάσει εξαιρετικά αποτελέσματα μιας και αποτελεί μία ολοκληρωμένη θεραπεία από κάθε άποψη. Η συνεδρία ξεκινά με δερμοαπόξεση με κεφαλή από διαμάντι.  Με τον τρόπο αυτό προετοιμάζουμε το δέρμα να δεχτεί το επόμενο βήμα της θεραπείας που είναι η κατ'εξοχήν μεσοθεραπεία με υπερηχητική τεχνολογία. Οι υπέρηχοι αποτοξινώνουν και αναζωογονούν την επιδερμίδα λόγω των μικρο-δονήσεων που προκαλούν στο δέρμα. Επιπλέον τονώνουν τους μυς του προσώπου και ευνοούν τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων της επιδερμίδας. Σε όλο αυτό συμμετέχουν ενεργά οι δραστικές ουσίες που χρησιμοποιούνται, οι οποίες ωθούνται στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας με τη βοήθεια των υπερήχων. Τα αποτελέσματα της μεσοθεραπείας με τεχνολογία υπερήχων είναι εμφανή από την πρώτη κιόλας συνεδρία με δέρμα πολύ πιο λαμπερό, λείο, με νεανική υφή. Κλείστε το ραντεβού σας για Ultrasound Mesotherapy στο 2811 11 8101 ή στο online σύστημα κρατήσεων, εδώ.
  • Αποτοξίνωση σώματος με ελαιοθεραπεία: έρχεται... είναι η απόλυτη στιγμή χαλάρωσης και ευεξίας... αισθάνεσαι το αποτέλεσμα της θεραπείας στο σώμα, στη διάθεση, στο μυαλό... αλλά θα μας επιτρέψετε να αποκαλύψουμε τις λεπτομέρειες της θεραπείας αυτής σε λίγες ημέρες... 

Μείνετε συντονισμένοι τις σελίδες μας γιατί νέες θεραπείες και νέες προσφορές έρχονται σε τακτά χρονικά διαστήματα στην έδρα της αληθινής ομορφιάς:


Πληροφορίες και ραντεβού:
2811 11 8101

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου