Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Element: ποιότητα, ασφάλεια και εγκυρότητα με τις καλύτερες πιστοποιήσεις!

Μία από τις αρχές που διέπουν τη λειτουργία του Element είναι η εξασφάλιση της ποιότητας στην εφαρμογή των θεραπειών. Η ποιότητα όμως δεν αφορά μόνο στην επιλογή των προϊόντων της καμπίνας. Η ποιότητα διασφαλίζεται κυρίως από τους ανθρώπους που πραγματοποιούν τις εφαρμογές και είναι αυτοί που ευθύνονται πάντα για τυχόν λάθη, παραλείψεις, κακή χρήση μηχανημάτων, ή αντίστροφα, για την επιτυχία μιας θεραπείας, την ολοκληρωμένη και εμπεριστατωμένη διάγνωση, την ορθή χρήση της τεχνολογίας, τη σωστή επιλογή καλλυντικών σκευασμάτων για την αντιμετώπιση των αισθητικών προβλημάτων.

Το επιστημονικό προσωπικό που εργάζεται στα Element εκτός από την πανεπιστημιακή του κατάρτιση, έχει το λιγότερο 10 χρόνια εμπειρία στο αντικείμενό του. Όμως, σύμφωνα με τη δική μας φιλοσοφία και σύμφωνα με τον τρόπο που δουλεύουμε, ούτε αυτό είνα αρκετό. Χρειάζεται συνεχόμενη ενημέρωση και κατάρτιση.

Ξεκινάμε λοιπόν το μακρύ δρόμο της αδιάλειπτης εκπαίδευση, της συνεχούς ενημέρωσης του προσωπικού μας και του συνεχόμενου εκσυγχρονισμού των γνώσεων που αυτό διαθέτει . Για την επίτευξη του σκοπού αυτού, δεν μπορούσαμε παρά να επιλέξουμε τους καλύτερους στον τομέα αυτό. Ο όμιλος σχολών NHS, με έδρα το Παλαιό Φάληρο, εδώ και 25 χρόνια προσφέρει γνώση και εκπαίδευση στον τομέα των φυσικών επιστημών και πρωτοπορεί στη διδασκαλία εναλλακτικών και συμπληρωματικών θεραπειών. Εμείς λοιπόν πήραμε τη στρατηγική απόφαση να εκπαιδεύουμε σε μόνιμη βάση το προσωπικό μας στις σχολές αυτές, που ήδη έχουν αποδείξει την ικανότητά τους να εφοδιάζουν με εμπειρία και γνώση τους επαγγελματίες του μέλλοντος.
  • Πλέον λοιπόν, οποιαδήποτε νέα εναλλακτική μέθοδος προτείνεται στα Element, θα εφαρμόζεται από θεραπευτές που θα έχουν λάβει γνώση, πρακτική εκπαίδευση και πιστοποίηση από τον όμιλο NHS.
  • Ο επισκέπτης μας θα είναι σε θέση να γνωρίζει εκ των προτέρων αν ο θεραπευτής του παίρνει μέρος στο πρόγραμμα "αδιάλειπτης εκπαίδευσης", το οποίο περιλαμβάνει υποχρεωτική συμμετοχή σε εκπαιδευτικά προγράμματα του ομίλου NHS, τουλάχιστον μία φορά το χρόνο.
  • Ο επισκέπτης μας θα μπορεί να αισθάνεται την ασφάλεια ότι η οποιαδήποτε εναλλακτική θεραπεία που εφαρμόζεται στα Element πραγματοποιείται από θεραπευτή πιστοποιημένο από τα NHS και φυσικά θα μπορεί να ζητήσει και να δει το αντίστοιχο πιστοποιητικό.
Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στη νέα εποχή της Αισθητικής και της Ευεξίας, όπου η ασφάλεια, η ποιότητα και η σιγουριά για το αποτέλεσμα παίζουν πρωτεύοντα ρόλο.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τον όμιλο NHS, πατώντας εδώ.

Κλείστε το ραντεβού σας με το νέο σας πρόσωπο
στο www.goelement.gr ή στο 2811 11 8101.

Κατέβασε την εφαρμογή μας
στο Android κινητό ή στο iPhone σου!
Element Overwhelming Beauty


Element Overwhelming Beauty
Λεωφ. Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος
71304, Ηράκλειο
Τηλ. 2811118101

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου