Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Πανάδες ΤΕΛΟΣ! Η λύση είναι εδώ!

Το πρόβλημα των έντονων δυσχρωμιών είναι τα τελευτάια χρόνια πολύ διαδεδομένο. Δεν θα προχωρήσουμε σε ανάλυση της παθογένεσης σε αυτή την ανάρτηση. Άλλωστε είναι λίγο πολύ γνωστός ο ρόλος των ορμονών, της υπερέκθεσης στον ήλιο και της χρονογήρανσης στο συγκεκριμενο πρόβλημα.

Αισθητικά, οι πανάδες και γενικότερα τα σημάδια στο πρόσωπο χαλούν την ομοιομορφία της επιδερμίδας, κι ακόμη κι αν έχουμε ένα καθ'όλα υγιές δέρμα, η γενική όψη όταν υπάρχει αυτό το πρόβλημα χαλάει.

Αναζητήσαμε και βρήκαμε μία θεραπεία πραγματικά αποτελεσματική, που διώχνει αποδεδειγμένα τις πανάδες σταδιακά, μέσα σε διάστημα 40 ημερών.

Η Spot Eraser, προϊόν πολυετούς έρευνας της K-Surgery, δεν είναι "μία ακόμη υπόσχεση" εξάλειψης των πανάδων. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό συμπύκνωμα δραστικών συστατικών που χαρίζει πραγματικά και ορατά αποτελέσματα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Συνήθως έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα από την πρώτη εφαρμογή. Σε πολύ έντονες και χρονίζουσες δυσχρωμίες, μπορεί να χρειαστεί δεύτερη ή τρίτη συνεδρία.

Σε όλη τη διάρκεια της επαφής μας μαζί σας αποφύγαμε να διαφημίσουμε υπηρεσίες με φωτογραφιες του τύπου "πριν και μετά". Θεωρούμε ότι μία τέτοια διαδικασία προώθησης μια υπηρεσίας αποτελεί σε κάθε περίπτωση προσπάθεια πρόχειρης γενίκευσης με σκοπό να "πιστούν" όσοι βλέπουν τη φωτογραφία ότι "όλοι ανεξαιρέτως έχουν εκπληκτικά αποτελέσματα".

Σε αυτό το σημείο λοιπόν ξεκάθαρα σας λέμε ότι δείχνουμε συγκεκριμένα αποτελέσματα σε συγκεκριμένους ανθρώπους που έκαναν Spot Eraser σε επαγγελματίες συναδέλφους αισθητικούς στην Αθήνα. Οι φωτογραφίες δεν έχουν υποστεί Photoshop.
Τα παραπάνω αποτελέσματα είναι μετά από μία μόνο συνεδρία με Spot Eraser. Στα Element έχουμε ήδη ξεκινήσει τις πρώτες εφαρμογές και σύντομα θα δείξουμε τα αποτελέσματα και των δικών μας επισκεπτών!

(7/12/2017, επισκέπτρια Element μετά από μία εφαρμογή)

(Επισκέπτρια Element, 20 ημέρες μετά από μία και μοναδική  εφαρμογή.)

Τι είναι η Spot Eraser:
Πρόκειται για μία διαδικασία αισθητικής λεύκανσης που περιλαμβάνει 2 στάδια:
  1. Εφαρμογή στην καμπίνα με τη χρήση του Kit Spot Eraser. Αμέσως μετά την εφαρμογή που διαρκεί περίπου μία ώρα, ο επισκέπτης επιστρέφει κανονικά στις καθημερινές του δραστηριότητες.
  2. Εφαρμογή της κούρας στο σπίτι για 40 ημέρες. Πρόκειται για την κρέμα Spot Eraser την οποία εφαρμόζουμε κάθε βράδυ. Σε όλη τη διάρκεια της θεραπείας συνίσταται η χρήση δυνατού αντιηλιακού.
Τα αποτελέσματα της Spot Eraser μας έχουν εντυπωσιάσει και είναι μέχρι στιγμής η μοναδική θεραπεία που έχει να παρουσιάσει οφθαλμοφανή, ορατή, πραγματική μείωση, ως και απόλυτη εξάλειψη των πανάδων. Προσοχή όμως: οι πανάδες είναι ένα πρόβλημα που χρειάζεται μόνιμη προσοχή. Οφείλουμε λοιπόν να τονίσουμε ότι η Spot Eraser δεν προστατεύει από τις πανάδες εφ' όρου ζωής. Η Spot Eraser "σβήνει" τις ήδη υπάρχουσες πανάδες. Δεν προλαμβάνει την εμφάνιση πανάδων.

Ενημερωθείτε για τη Spot Eraser κλείνοντας ένα δωρεάν ραντεβού στο 2811 11 8101.


Για οποιαδήποτε απορία για τις θεραπείες Element,
επικοινωνήστε μαζί μας στο 2811 11 8101.
Όταν πρόκειται για εμάς... ενημερωθείτε από εμάς!
Κατέβασε την εφαρμογή μας
στο Android κινητό σου ή στο iPhone σου!
Element Overwhelming Beauty

Για πληροφορίες και ραντεβού καλείτε το 2811 118101.

Element Overwhelming Beauty
Λεωφ. Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος
71304, Ηράκλειο
Τηλ. 2811118101

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου