Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Element: επαγγελματίες αισθητικοί!

Στα Element αυτό που προέχει είναι η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητα των εφαρμογών. Έχουμε υπογραμμίσει και στο παρελθόν τη δέσμευσή μας να απασχολούμε στο χώρο μας μόνο διπλωματούχους αισθητικούς. Αξίζει όμως σε αυτό το σημείο να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα:
  1. Οι ώρες λειτουργίας του κέντρου μας (9.00 το πρωί με 21.00 το βράδυ) επιβάλλουν κάλυψη από περισσότερους από έναν διπλωματούχους αισθητικούς.
  2. Η διατήρηση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών επιβάλει συνεχή έλεγχο και πιστοποίηση από διπλωματούχους αισθητικούς.
  3. Προτιμούμε οι επισκέπτες μας, όταν ζητούν πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας στο χώρο μας, να μιλούν με διπλωματούχους αισθητικούς και όχι με πωλητές.
  4. Οι ειδικότητες που χρειαζόμαστε στα Element Overwhelming Beauty για τις περισσότερες εφαρμογές μας είναι τέτοιες που απαιτούν πτυχίο διπλωματούχου αισθητικού.
  5. Δεν ακυρώνουμε ούτε υποτιμούμε την επαγγελματική υπόσταση του βοηθού αισθητικού. Είχαμε άλλωστε την ευκαιρία να φιλοξενήσουμε εκπαιδευόμενες κοπέλες, βοηθούς αισθητικού από το ΙΕΚ ΜΟΡΦΗ και διαπιστώσαμε ιδίοις όμμασι την επαγγελματική κατάρτιση, τις ικανότητες και την πολυεπίπεδη εκπαίδευση αυτών των κοριτσιών.
Οι διπλωματούχοι αισθητικοί που απασχολούνται στα Element Overwhelming Beauty είναι:
  • η Δήμητρα Παρτάλη, υπεύθυνη του χώρου και πτυχιούχος Αισθητικής Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης, εγγεγραμμένο μέλος της Ένωσης Διπλωματούχων Αισθητικών Κρήτης.
  • η Μελίνα Καπνίδου, πτυχιούχος Αισθητικής T.E.I. Αθηνών και Κοσμετολογίας του Καθολικού Πανεπιστημίου Ρώμης,
  • Η Ράνια Κοσμίδου, πτυχιούχος Αισθητικής Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης.
Στα Element η επιμονή μας στη χρήση επαγγελματικών προϊόντων ομορφιάς διάσημων οίκων και μηχανημάτων αισθητικής τελευταίας τεχνολογίας, καθώς και η επιλογή διπλωματούχων αισθητικών για τις εφαρμογές στις καμπίνες μας αποτελούν τα διαπιστευτήρια για μία ασφαλή, άνετη και αποτελεσματική συνεδρία ομορφιάς και ευεξίας.

Για οποιαδήποτε απορία για τις θεραπείες Element,
επικοινωνήστε μαζί μας στο 2811 11 8101.
Όταν πρόκειται για εμάς... ενημερωθείτε από εμάς!
Κατέβασε την εφαρμογή μας
στο Android κινητό σου ή στο iPhone σου!
Element Overwhelming Beauty

Για πληροφορίες και ραντεβού καλείτε το 2811 118101.

Element Overwhelming Beauty
Λεωφ. Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος
71304, Ηράκλειο
Τηλ. 2811118101

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου