Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

Δενδροφύτευση Element! Η αγάπη μας για τη φύση!


Είναι αλήθεια ότι η δύσκολη καθημερινότητα μας, το γεμάτο πρόγραμμα, το άγχος, μας αποξενώνουν από την πραγματική ουσία της ζωής μας που είναι η αγάπη, το ενδιαφέρον, η αλληλεγγύη με τη φύση και το συνάνθρωπο. Στα Element όμως βρίσκουμε πάντα τρόπο να δείξουμε την αγάπη αυτή.

Το πρόγραμμα Overwhelming Hearts αυτό το μήνα ενώνει το Element με τους επισκέπτες του και φυτεύει 50 δέντρα σε περιοχές του πλανήτη που το έχουν ανάγκη, με το πρόγραμμα I Love My Planet της Yves Rocher, η οποία μέσα από το ίδρυμά της φυτεύει 1 δέντρο για κάθε προϊόν με το σήμα I Love My Planet που αγοράζεται.

Τα Element συμμετέχουν ενεργά στην αγορά των προϊόντων αυτών και επωμίζονται το κόστος μαζί με τους επισκέπτες τους, ενθαρρύνοντάς τους με αυτόν τον τρόπο να χρησιμοποιούν οικολογικά προϊόντα φτιαγμένα με φόρμουλες που σέβονται τη βιοποικιλότητα, χωρίς parabens, χωρίς σιλικόνες, 100% φυτικής προέλευσης, σε 100% ανακυκλώσιμες συσκευασίες και 100% βιοδιασπώμενα.

💚Ένα οικολογικό σαμπουάν💚
=
💚ένα νέο δέντρο στον πλανήτη💚

Το κόστος του σαμπουάν I Love My Planet Yves Rocher είναι στα 5€, από τα οποία ο αγοραστής μας πληρώνει μόνο τα 2,50€. Τα υπόλοιπα 2,50€ είναι η συμμετοχή του Element στο κόστος αγοράς.

💚Ομορφιά είναι να αγαπάμε💚
💚τον πλανήτη και τον άνθρωπο!💚

Πληροφορίες για το πρόγραμμα Overwhelming Hearts μπορείτε να βρείτε στο www.goelement.gr/hearts. Μιλήστε μαζί μας στο 2811 11 8101. Ζητήστε τον Καπνίδη Γιάννη, υπεύθυνο του προγράμματος.

Για οποιαδήποτε απορία για τις θεραπείες Element,
επικοινωνήστε μαζί μας στο 2811 11 8101.
Όταν πρόκειται για εμάς... ενημερωθείτε από εμάς!
Κατέβασε την εφαρμογή μας
στο Android κινητό σου ή στο iPhone σου!
Element Overwhelming Beauty

Για πληροφορίες και ραντεβού καλείτε το 2811 118101.

Element Overwhelming Beauty
Λεωφ. Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος
71304, Ηράκλειο
Τηλ. 2811118101

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου