Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Η βάση της αισθητικής: βαθύς καθαρισμός προσώπου!

Μερικές φορές πιστεύουμε ότι για να αποκτήσουμε λαμπερό και υγιές δέρμα χρειάζονται πολύπλοκες και ακριβές επεμβάσεις. Η υγεία του δέρματος όμως είναι κάτι πολύ απλούστερο από όσο νομίζουμε.

Η βάση της αισθητικής και ο σωστός τρόπος για να αρχίσεις οποιαδήποτε θεραπεία είναι ο βαθύς καθαρισμός προσώπου. Πρόκειται για θεραπεία-κλειδί που ανοίγει τις πόρτες του δέρματος και εφόσον γίνει σωστά, αποτελεί από μόνη της τον καλύτερο τρόπο για να λάμψει η επιδερμίδα και να φύγει το θαμπό βέλο της κούρασης.

Πως γίνεται ο καθαρισμός στα Element:
Τα βήματα του καθαρισμού συνολικής διάρκειας 2 ωρών στα Element είναι τα παρακάτω:
  1. Προετοιμασία του προσώπου για να δεχτεί τον βαθύ καθαρισμό με εξειδικευμένα προϊόντα καμπίνας Yves Rocher. Η φάση αυτή περιλαμβάνει φυτική και μηχανική απομάκρυνση των ρύπων, της λιπαρότητας και αποστείρωση της επιδερμίδας.
  2. Το πρόσωπο μπαίνει σε jet ατμού. Η φάση αυτή διαρκεί 20 λεπτά με μισή ώρα, ανάλογα με τον τύπο και τις ανάγκες της επιδερμίδας. Με τον τρόπο αυτό οι πόροι ανοίγουν και η επιδερμίδα αποτοξινώνεται και προετοιμάζεται για τη 3η φάση.
  3. Διάνοιξη: πρόκειται για την πιο σημαντική φάση του καθαρισμού. Με πολλή προσοχή ο αισθητικός προβαίνει σε αποσυμφόρηση της επιδερμίδας από ρύπους και σμήγμα, "αδειάζοντας" έναν έναν τους πόρους ασκώντας ελαφριά πίεση. Σε πολύ επιβαρυμένα περιστατικά, και όταν υπάρχουν σφραγισμένοι πόροι, ο αισθητικός μπορεί να χρησιμοποιήσει εργαλεία διάνοιξης για να απελευθερώσει τους πόρους και να τους επαναφέρει στη σωστή τους λειτουργία.
  4. Υψίσυχνο ρεύμα: η εφαρμογή υψίσυχνων ρευμάτων στο τέλος του καθαρισμού τονώνει το δέρμα και σε συνδυασμό με άλλα προληπτικά μέτρα που έχουν ληφθεί κατά τη διάρκεια του καθαρισμού, εκμηδενίζει τις πιθανότητες επιμόλυνσης.
  5. Στην επόμενη φάση ο αισθητικός εφαρμόζει ενυδατικές και καταπραϋντικές μάσκες που επαναφέρουν το πρόσωπο, εξισορροπούν το pH και ηρεμούν την επιδερμίδα. ΠΡΟΣΟΧΗ: σε καμία περίπτωση δεν γίνεται βαθιά ενυδάτωση την ίδια ημέρα με τον καθαρισμό, μιας και κάτι τέτοιο αντιβαίνει στα πρωτόκολλα εφαρμογής και αυξάνει τους κινδύνους επιμόλυνσης και ερεθισμού. Στα Element συστήνουμε βαθύ καθαρισμό και 2-3 ημέρες μετά, βαθιά ενυδάτωση για εξαιρετικό αποτέλεσμα στην όψη της επιδερμίδας. Τις 2 αυτές βασικές θεραπείες μπορείτε να τις βρείτε και σε mini πακέτο σε εξαιρετική τιμή, στη σελίδα των προσφορών μας.
Ο βαθύς καθαρισμός στα Element μπορεί να εμπλουτιστεί και με άλλες εφαρμογές που σκοπό έχουν να απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα, τους ρύπους ή να εξομαλύνουν την υφή της επιδερμίδας. Μπορείτε επομένως να επιλέξετε:
  • Βαθύ καθαρισμό προσώπου με οξέα φρούτων.
  • Βαθύ καθαρισμό προσώπου Ultra-C.
  • Βαθύ βιο-καθαρισμό προσώπου Dr Murad με ενεργά ένζυμα.
Γιατί μιλάμε για τη βάση της αισθητικής;
Ο βαθύς καθαρισμός είναι πράγματι η βάση της αισθητικής γιατί προετοιμάζει το δέρμα να δεχτεί οποιαδήποτε άλλη θεραπεία. Τα νεκρά κύτταρα, οι φραγμένοι πόροι, τα μαύρα στίγματα, δημιουργούν όλα μαζί ένα φράγμα που εμποδίζει οποιαδήποτε κρέμα, ορό, μάσκα, να εισέλθει βαθιά στο δέρμα και να αποδώσει στο 100% τα θρεπτικά συστατικά που περιέχει. Ακόμη και οι πιο επεμβατικές θεραπείες όπως τα φυτικά peeling εμφανίζουν μειωμένη αποτελεσματικότητα αν δεν προηγηθεί καθαρισμός. Άλλωστε και από μόνη της, μία συνεδρία καθαρισμού μία μόνο φορά το χρόνο μπορεί να είναι αρκετή για να δώσει λάμψη και ζωντάνια στην επιδερμίδα.

Προστατευόμενη τιμή Element και στον καθαρισμό:
Όλες οι βασικές υπηρεσίες αισθητικής και ευεξίας στα Element έχουν προστατευόμενη τιμή. Αυτό σημαίνει ότι τα Element μειώνουν το περιθώριο κέρδους τους στις υπηρεσίες αυτές προκειμένου να τις κάνουν προσβάσιμες σε περισσότερους ανθρώπους. Ο βαθύς καθαρισμός ανήκει σε αυτή την κατηγορία και μπορείτε να τον βρείτε σε τιμές ως και 50% χαμηλότερες σε σχέση με τις αντίστοιχες της αγοράς. Προστατευόμενη τιμή στα Element έχουν ο βαθύς καθαρισμός, οι ενυδατώσεις, το μασάζ μίας ώρας σε όλο το σώμα, όλες οι μόνιμες αποτριχώσεις και όλες οι αποτριχώσεις με κερί.

Για να τη θεραπεία που σας ταιριάζει καλύτερα, μιλήστε με τους επαγγελματίες αισθητικούς των Element στο 2811 11 8101 ζητώντας μία δωρεάν ανάλυση δέρματος στο χώρο μας.

Για οποιαδήποτε απορία για τις θεραπείες Element,
επικοινωνήστε μαζί μας στο 2811 11 8101.
Όταν πρόκειται για εμάς... ενημερωθείτε από εμάς!
Κατέβασε την εφαρμογή μας
στο Android κινητό σου ή στο iPhone σου!
Element Overwhelming Beauty

Για πληροφορίες και ραντεβού καλείτε το 2811 118101.

Element Overwhelming Beauty
Λεωφ. Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος
71304, Ηράκλειο
Τηλ. 2811118101

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου