Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Φύση και Επιστήμη: Dr Schrammek

Στην αισθητική, η έννοια της ευελιξίας και της ικανότητας συνδυαστικών θεραπειών είναι συνυφασμένη με την αποτελεσματικότητα. Στα Element, από τη στιγμή της ίδρυσής μας, αυτό που κάνουμε είναι να δημιουργούμε θεραπείες που εμπεριέχουν τη γνώση της επιστήμης σε συνδυασμό με ό,τι δυνατότερο έχει να προσφέρει η φύση. Στη φιλοσοφία αυτή βρίσκονται και οι θεραπευτικές προτάσεις της Γερμανίδας δερματολόγου και αλλεργιολόγου Dr Christine Schrammek. (Κριστίν Σράμμεκ)

Οι θεραπείες της Dr Schrammek βρίσκονται για πάνω από 60 χρόνια στα χέρια έμπειρων αισθητικών και αποτελούν ακρογωνιαίο λίθο στην ανάπλαση του δέρματος και στη θεραπεία χρόνιων αισθητικών παθήσεων που ταλαιπωρούν αρκετούς ανθρώπους.
Δύο είναι οι πυλώνες της θεραπευτικής κοσμετολογίας Dr Schrammek. Τα Derma.Cosmetics και τα Green Peel.

Derma.Cosmetics: η δύναμη της ιατρικής αισθητικής!
...ή αλλιώς δερμο-καλλυντικά! Πρόκειται για θεραπείες της Dr Schrammek υψηλής τεχνολογίας που δημιουργούνται με βάση τις αρχές της δερματολογίας και είναι πραγματικοί πρωταθλητές τόσο ως προς την αναγνωρισιμότητα όσο και ως προς την αποτελεσματικότητα. Σκοπός των θεραπειών αυτών είναι να επαναφέρουν τις υγιείς λειτουργίες του δέρματος, με αποτέλεσμα την καλύτερη εμφάνισή του. Η βάση της δημιουργίας των Derma.Cosmetics είναι η συνάντηση της δερματολογίας με την αισθητική... και μία τέτοια συνάντηση, δεν μπορεί να μην έχει εκπληκτικά αποτελέσματα!
Green Peel®: η δύναμη της φυσικής ομορφιάς!
Ο ορισμός του Φυτικού πήλιγκ και η γνήσια εφαρμογή του είναι αποκλειστικά θέμα Dr Schrammek. Αυτό μπορείτε να το διαπιστώσετε με οποιαδήποτε έρευνα στο internet. Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι στον κόσμο έχουν χρησιμοποιήσει το μοναδικό herbal peeling της Dr Schrammek, εφαρμοσμένο από έμπειρους αισθητικούς, με τεράστια επιτυχία!
Η δημιουργός λοιπόν και εφευρέτρια του Φυτικού Peeling Green Peel®, προτείνει σήμερα τρεις διαφορετικές εκδοχές του, για εξατομικευμένες εφαρμογές, ανάλογα με το πρόβλημα που θέλουμε να αντιμετωπίσουμε: Classic, Energy και Fresh-Up. Τις εφαρμογές αυτές μπορείτε να τις ζητήσετε από τους έμπειρους αισθητικούς των Element από τις 30 Οκτωβρίου 2017.
  • Classic, για βαθιά ανανέωση του δέρματος με δράση βαθιάς απολέπισης.
  • Energy, για ανάπλαση και ομογενοποίηση της όψης της επιδερμίδας,χωρίς απολέπιση.
  • Fresh-Up, ή αλλιώς quick beautyfier, για συχνή εφαρμογή, για ζωντανή και νεανική επιδερμίδα.
Επιδερμίδες με προβλήματα ακμής, λιπαρότητας, σημαδιών, φωτογήρανσης και χρονογήρανσης, μπορούν να δουν πραγματικά θεαματικά αποτελέσματα από τις δοκιμασμένες και δερματολογικά ελεγμένες εφαρμογές Dr Schrammek. Πριν αποφασίσετε ποια εφαρμογή κάνει για εσάς, κλείστε ένα εντελώς δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης στο 2811 11 8101. Οι διπλωματούχοι αισθητικοί μας, με εμπειρία άνω των 10 ετών στον κλάδο, θα χαρούν πολύ να σας συμβουλέψουν για το καλύτερο αποτέλεσμα!

Για οποιαδήποτε απορία για τις θεραπείες Element,
επικοινωνήστε μαζί μας στο 2811 11 8101.
Όταν πρόκειται για εμάς... ενημερωθείτε από εμάς!

Κατέβασε την εφαρμογή μας
στο Android κινητό σου ή στο iPhone σου!
Element Overwhelming Beauty

Για πληροφορίες και ραντεβού καλείτε το 2811 118101.

Element Overwhelming Beauty
Λεωφ. Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος
71304, Ηράκλειο
Τηλ. 2811118101

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου